Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 8 September 2009

PEMECAH BERITA !!! TERNOW !!! TERBARU !!!



MALAYSIAKINI AKAN DIDAKWA ?


Siasatan dari pihak MCMC ini kelihatan memiliki 2 tujuan:

1 - Hendak memberi muka kepadaa gerombolan yang akan didakwa eskok.

2 - Untuk memulakan langkah mengawal laman web. Ini kerna MalaysiaKini
enggan menarik keluar dan melupuskan klip 'lembu' yang menjadi
berita terhangat yang masih lagi menjadi liputan berita dunia.


Nota:
klip lembu ini sedang tersebar dalam youtube macam
nak rak. hampir melintasi klip porn paris hilton.





6 ulasan:

penanggah berkata...

alamak MCMC (MaCaMaCa) bahayoo ni.. silap2 gua nyer blog pun kena dakwa sebab tak tarik kluar gambau tapir sedang bejoget...

Tanpa Nama berkata...

Inilah 1Malayasia yang Najib urah urahkan. Waktu Mat Ngantuk ZZZZZZ jadi PM ada kelonggaran/kebebasan memberita! Sekarang Mat Mengol jadi pm terok terok 1Malayasia. Pm najib ingin buat "refomasi" tetapi dengan kuku besi bersarong 'white glove'. Smart konon tetapi Tuhan Mahakuasa boleh nampak. Tuhan akan belasih orang orang yang menderhaka. Waktu kepala lembu diheret heret didepan bangunan Urusetia Negeri Selangor DUA orang polis sedang bertugas dan melihat kepala lembu diheret heret. Mereka tidak mengambil tindakan malahan mereka seoalh olah memberi galakan kepada pengheret kepala lembu.

Allahuakhbar Allahuakhbar.

anti-conformist berkata...

wah..anjing baka baru..makan pedigree ke tulang babi? wuf2

Tanpa Nama berkata...

Bangang nak mampos diorang ni. Ingat internet tu boleh main tutup2 macam tempayan ke. Bodoh.

masjid tok guru berkata...

http://masjidtokguru.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

ko tak pe la gambar tapir bejoget, web aku lagi la gambar khinzir seiras muka najib beb...