Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 8 September 2009

KENALI BOUNCER KELAB MALAM INI KALAU NAK MASUK FREE !




PAKAIAN UNTUK MENYAMAR




EMPAT MALOAN TARBUS


berjaket hitam
bertali leher
muka ketat
macam gedebe




mukanya bulat
mukanya sembab
mukanya hitam
bouncer di kelab

kelentongnya banyak
kelentongnya liar
sakunya penuh
dinar dan riyal

tegak berdiri
mereka berlabon
siapa tak kenal
inilah malaon




22 ulasan:

Johan berkata...

bahaya klu masuk kelab mlm yg ni..

antara bahaya2nya:
-ade mat raba2 bontot
-ade penagih2 kontrek
-ade perogol bdk2 kecik

Khier berkata...

Tiada sanggahan.

Irama berkata...

kah kah kah
kah kah kah

mcm tengah sembahyang berjemaah pun ada, imamnya tengah mengangkat takbir
makmum dan imam kiblatnya tak selari.....

MR berkata...

Salam bro, awalnya berkarya, bertahajudke? satira-satira bang hisham memang luar biasa. Ada kelas. Tp untuk org yg tidak membuka hati utk memahami, mereka tak akan faham segala mesej yg disampaikan. Teruskan bang Hisham. Selamat bersahur...

Tanpa Nama berkata...

Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

Tanpa Nama berkata...

kalau sape2 perasan, najib sejak dulu lagi pakai tali leher mesti dipadankan dengan sapu tangan corak yg sama.. menteri2 pun nampaknya kena pakai yg sama.. bik momma suruh ke? agaknya ini la legasi najib... - Neo

Tanpa Nama berkata...

ko nie menggurangkan pahala posa aku ja haha

Iskandar Tiger berkata...

hermmmm......no koment.....

Tanpa Nama berkata...

muahahahaha..
pecah perut aku gelak!!!

daaksaytunk berkata...

lagi bahaya kalu masuk kelab ni...
Pakai lebai, kadang tak pakai..
ngaku ustaz ada plak yang ngaku syeikh,
bercakap memang dia ja knfrem menang,
tapi sayang dimain kot pintu belakang,
kadang2 nak rasa gak yang mengangkang,
kiranya tak kisahla depan atau belakang,
itewla dia pemimpin pembangkang...

KeliwonKontang berkata...

Cilakak ..pagi tadik aku balik kerja penat2shift malam dengar Isa Mamak tu bagi ucapan kat radio ...lahanat tol suara sengau mamak todi nie mcm mana ahli UMNO pulak ...taik betul

Tanpa Nama berkata...

hahhahaa...aku suka seloka ni...syam ko kene buat buku compile seme seloka ko ni...x pun buat zine cukup...x payah nak go thru KDN

fredo berkata...

khahkahkahkaahkahk

aku suka...aku suka!!!!

hkahkahkahkaahkahk

YEZZ berkata...

huhuhu, mcm mana dgn puak2 yg berjubah berserban besar buah tembikai yg "melacurkan" agama demi survival politik?

dan jugak pengikut2 LEMBU yg bertakbir sebaik ada seekor Vina Kulop membaca potongan ayat al-quran?
huhuhu, kah, kah, kah

Tanpa Nama berkata...

Kepala genster barisan najis..kahkah kah

beso berkata...

lagi bahaya kalu masuk kelab ni...
Pakai lebai, kadang tak pakai..
ngaku ustaz ada plak yang ngaku syeikh,
bercakap memang dia ja knfrem menang,
tapi sayang dimain kot pintu belakang,
kadang2 nak rasa gak yang mengangkang,
kiranya tak kisahla depan atau belakang,
itewla dia pemimpin pembangkang...


best!kahakahakahakahaka
aku suke..
cetusan idea yang menarik r bro!

Tanpa Nama berkata...

Satu lagi kelab bahaya boleh bawak mampos...

Pakai lebai, memang tak mungkin terjadilah...
ngaku PM tapi bini wanita puaka yg control,
bercakap memang tak serupa bikin,
1malaysia tapi dok usaha bagi berlaku rusuhan kaum,
bini montok tapi lagi syok entot wanita Mongolia,
segala mcm style ada mengangkang,
depan atau belakang,
siap boleh share lg ngan tuan penasihat,
tapi silap lupa tekan brek,
entot2 lekat la plak,
lalu c4 jadi pilihan menghapus bukti,
itewla dia kelab Mat Mongol Altantuya...

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahhahardcore! mmg mcm pokemak muka seko2!

ikan mas berkata...

bro isham,

nak bagi umphhh puisi you,kena baca dalam rentak rap

digger berkata...

muka2 pukimak tu lagi hina dari lancau anjing & babi! kahkahkah!

Saiful berkata...

satu lagi nak tanya..depa berak sapa basuh .. ada org tlg basuhkan..ka..nanpak mcm depam ni tak berak,,org bangsawan ..task berak..makan byk tapi tak berak..
cuma skrg ni ..semangat saya bersama rykt msia yg ditindas..minyak naik lagi..InsyaAllah..nanti saya akan pasti 1/3 drpd tenaga saya..akan saya join bersama senor tt..bila saya balik nanti..
ingat doa org berpuasa akan dimakbulkan..

Nunca Caminaras Solo berkata...

Kalo jd mcm 13 Mei, malaon2 nie g luar negeri bawak harta negara yang depa sebat.. Geng2 UMNO hentikanlah rancangan tersebut.

Geng2 UMNO hentikanlah rancangan tersebut.. Korang xdpt mende, negara pun hancur..