Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 23 November 2009

MACAM MACAM NAK TUNJUK KETUANAN MELAYAU



OH ! PAHLAWAN KU DIMANA GIGI MU ?





OH ! PAHLAWAN KU DIMANA BONTOT MU




KAH KAH KAH... KAH KAH KAH...KAH KAH KAH...

kah kah kah... TAK PERCAYA LAGI AKU MELAYU... kah kah kah...

kah kah kah... INI LAH KETUANAN MELAYU....kah kah kah...

nota:

cilaka punya nasib
bar di washington
melarang raba raba bontot kah kah kah





29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku x boleh tahan.... nak nangis tengok gambar eee tuu punyalah sopan jgnlah buat gambar super impose..... ketuanan melayu

shahmetal berkata...

ape tujuan artikel ni? Gelak2 kosong?

Memang ilmiah.

jawa peranakan berkata...

tanpa nama..

setahu aku itu bukan foto super impose.. itu betul2 kejadian..

aku dah check dan double check dengan rakan sejawat aku di US nun..

MahadeyBersiong berkata...

kahkahkahkah raba raba bontot kena raba bontot dengan obama aduuuu kahkahkah ahhh ini betul betul release tension, terima kasih.

ubilepih berkata...

semenjak gmbor dia kluar tibi sampai la wa tak habis-habis ketawa bro...wa rasa obama pun sama..ahak..ahak

Tanpa Nama berkata...

bodoh kan gerombolan umno ni. kah kah kah . . .

ape la yang obama kutuk dalam hati tu. mesti dia ingat malaysia ni negara asli kot kah kah kah . .

LembuKenyang berkata...

...uk!uk!ak!ak!...Raja Katak dan Raja Bontot...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...United Malay No Otak...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...Sudah jadi kaduk naik junjung...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...inilah sikap orang Melayu...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...bila ada pangkat, haha..akulah rrrrraja......uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...belum dapat pangkat, mesti hidup membodek...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...inilah sebabnya universiti kita susah nak naik rating...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...inilah sebabnya matawang kita susah nak lawan matawang asiing...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...index rasuah semakin merosot, sama dengan susut nilai matawang...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...ada cerita ka kaitan semua ni...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...contoh rating universiti menurun disebabkan produk universiti yang kurang berkualiti ka...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...MACC's Boss graduate USM, abih merosot MACC punyer image...USM patut tarik balik ijazah dia jika rating mengambilkira produk universiti tidak unggul dan hidup membodek...uk!uk!ak!ak!...

Tanpa Nama berkata...

Mcm mcm ayat klu nak kena kan org.. ishk3..

najib berkata...

kah..kah..kah..Jarjis betul la dia ni...menjarjis-jarjis..

Tanpa Nama berkata...

Ketuanan Melayu bermakna semua Ketua Bahagian UMNO nak sapu harta negara dan untuk menjustifikasinya mainkan rasa takselamat psiko Melayu yang orang Melayu sedang di'makan' oleh orang Cina, raja-raja Melayu akan dihapus dan agama Islam konservatifnya sedang dikikis atau dihina/dipersendakan/ oleh NGO termasuk AI. Semua kena sedar bahawa sistem kita ialah segelintir orang Malaysia sedang menindas majoriti orang Malaysia. Panglima Ketuanan Melayu kita adalah dari UMNO dan adanjuga dari PAS dan PKR.

Tanpa Nama berkata...

shahmetal berkata...
ape tujuan artikel ni? Gelak2 kosong?

Memang ilmiah.
___________________________________

rilek lah bro..
yang ko anti sgt dgn blog ni nape?
kasi chance la orang mau gelak2
bodo punye barua BN

---malayidiot---

Tanpa Nama berkata...

Hahahhaha Obama ketawa lihat ketuanan Melayu nak berperang di Washington DC.
Brad Pit keluar pistol dan ANgelina Jolie tunjuk bontot, JJ gerombolan meleleh air lior lintang pukang. Nak tarik keris seluar tercabut. Hahahahahahahahha ketuanan Melayu di Washington DC.

Tanpa Nama berkata...

Gambar Obama dengan JJ nampak macam superimpose. Nampak saiz macam lain. Harap dapat sesiapa confirm kan. Looks like it, sounds like it ...

Tanpa Nama berkata...

you ni tak baik tau gelak2an orang.. nanti kecik atie brehim ali dan jarjis si raba2 bontot kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Macamlah Obama tak menonton TV macamana cara Melayu berpakaian. Bodooooooh punya katak

benludin berkata...

baru nampak sama tinggi!

Johan berkata...

bro,tertinggal Lebai Sauh..oh pahlawanku,di mana keris mu..kahkahkah

puteh berkata...

paklong tt.
gak2 raba2 tu episod jarjis yg mana ya....muka cam baekkk je.

Tanpa Nama berkata...

siapa juara?

MAIN BUNTUT ATAU RABA BUNTUT?

Ganja Boy berkata...

ini hang tuah dari abad mana tiba tiba memunculkan diri di washington???

jawa peranakan berkata...

beliau merupakan manusia pertama yang berjaya mendekati obama dengan membawa senjata yakni keris tanpa dihalang oleh mana-mana bodyguard obama.. dan lebih hebat lagi, senjata itu tidak disorok sebaliknya dipamerkan di pinggang.. ini adalah bukti kehebatan dan keberanian KETUANAN MELAYU..

Mat Dangdut berkata...

kepada semua pembaca TT..aku nak ucapkan selamat hari raya aldiladha..maafkan ya kalau terkasar bahasa...kepada lembu kenyang...sempena hari raya korban..'jgn terkorban' aku dengar mat mongol nak sedekah manyak lembu..ahaks!!uk!uk! ak! ak!

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah.... 'Pahlawan' ??

yg ni 'Perompak' dari Malaysia la !!!

Mr.Raba Raba.....patutlah Mitchell tak kelihatan, nanti kena raba2 pulak!!!


Dakis

aji berkata...

kah kah kah..musti obama pohon sultan rompin nih duduk atas lantai macam pendekar mustar..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Lembu kenyang,

uk!uk!ak!ak!...lu cepat nyorok, seblom lu kena korban. Wa cadang lu lari gi sweden tempat byk peminat TT. uk!uk!ak!ak!...kinggg kinggg kinggg!!!!

~tut tut~

matstimketum berkata...

woi pahlawan terlupa bawa keris ke? pengantinpun bawa keris naik pelamin! oh..... keris kena simpan kat security ler tu. tak rase macam orang tengah telanjang ke?

Sudin berkata...

Sekuriti gad dari mana pulak ni....???
kah,kah,kah.......
Obama buat lawak.....kah,kah,kah....
ramai lagi niger yang boleh jadi sekuriti gad......silap haribulan obama kena jarjis.....kah,kah,kah...

Tanpa Nama berkata...

Teman nampak macam gambar tu dah di superimposed. Rasanya Obama lebih tinggi dan Jamaluddin lebih rendah dari tu. Bila adjust ketinggian supaya tak nampak banyak beza, muka Jamaluddin Jarjis kelihatan besar. Harap author dapat photoshop kan balik gambar tu bagi realistik sikit.

shahmetal berkata...

"rilek lah bro..
yang ko anti sgt dgn blog ni nape?
kasi chance la orang mau gelak2
bodo punye barua BN"

aku anti aku tak masuk kot blog ni? aku mmg masuk dlm ni utk gelak2. gelak2 kosong. mcm ddk kdai kopi. lepas tu blk je la. x ada apa pon utk dibawa pulang sbgai pedoman.