Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 23 November 2009

TER NOW !!! TERKINI - RAJA GOPAL BERSEDIA



SILA BAWA ALTANTUYA UNTUK KEMPEN - JAMIN MENANG !




MAHKAMAH TINGGI KETEPIKAN PERMOHONAN SPR

Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur (Rayuan dan Kuasa-kuasa Khas) hari ini mengetepikan permohonan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) terhadap keputusan mengenai kekosongan kerusi Dewan Undangan Negeri Kota Siputeh.


KAH KAH KAH…

woit…. RAYU LAGI… kah kah kah…

kah kah kah… RAYU HINGGA PUAS HATI….kah kah kah…

kah kah kah...KALAU BOLEH RAYU SAMPAI TAHUN 2020...kah kah kah

kah kah klah… KALAU GAGAL RAYU DENGAN RAJA GOPAL…kah kah kah..

kah kah kah… MULA CETAK POSTER ALTANTUYA…. kah kah kah..

kah kah kah… MULA CETAK POSTER BALA… kah kah kah…

kah kah kah… INI PERTADINGAN ANTARA HANTU MATI DENGAN HANTU HIDUP ….kah kah kah…

nota:
kalau nak kalah sila arahkan hasan ali memimpin kempen
kalau betul betul nak kalah kalah minta nasa jadi kempen manager
kalau nak menang hanya ada tiga isu:
1 - al
2 – altan
3 – altantuya kah kah kah


nota:
yang zzzzzz tolong jangan ganggu - biar dia tidor.



5 ulasan:

Sivakumar berkata...

Ni satu lagi.

Sultan Sharifuddin of Selangor cuba nak menipu rakyat.

Dia cakap rajalah yang akhirnya akan selamatkan rakyat.

Penipu la Sultan ini, brother Tukar Tiub.

Mereka ini semua serigala lapar, mau ambil rakyat punya wang saja.

tajudin berkata...

Bro TT, ini macam siaran langsung dari High Court...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah....nasa dah masuk wad la bang oi...

Sudin berkata...

kah,kah,kah...ada eeee pelingkup melayu tawarkan diri.....apa katanya.....???
Kalau daddy pick me i'm ready....kah,kah,kah......kejenye senang je....tipu melayu selagi mampu....alasan....ketuanan melayu.....telan duit Petronas,KWSP,Tabung Haji,Amanah Pencen,Telekom,TNB,.....semua jadi khazanah......kah,kah,kah......

Apa nak jadi gerombolan lanun Umno/bn ni.....?
Tak ada muka melayu lagikah....???
Seekur eeee dah nak belah GPMS..!!
Tak suka pantat melayu lagi...???
Ha..!..Raja/sultan gerombolan lanun tak suka dah pantat mat salleh.......kah,kah,kah....mau tidak !

Barua Umno/Bn akan berkampung dan amuk....!!!!kah,kah,kah...kita tunggu dan lihat.....SB muka yang sama akan berkeliaran....SB/polis akan buat provokasi......dah perhati dah....muka SB yang sama akan muncul bila ada PRK....kah,kah,kah........

Selagi puak yang berpeluk dalam gelap masih kekal.....lingkup PR.......!!!!!......LINGKUP...!!!
Kalau calon dari PAS.....PR akan Liiiiiiiiiingkup.........!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

mana ada melayu yg sokong UMNO dah...mat ubat, yg isap shabu, balut ganja, jek highway, yg kena kapal selam...ushii2..minah rave, balak R&B, awek raggae,tokan2 dari acheh, mat rempit, mat wiling 24jam, balak office, mat2 kilang, minah sg wang, GRO dangdut,
tokan dvd haram, bilal masjid,kaki disko, sami kuil, ah-long...suma bersatu xmau ini party...
yg sokong UMNO la ni suma "kari kepala ikan"...
ada pun 2- 3 kerat je...depa x up to date....biarkan lah...
depa nak tunggu sampai kena batang hidung sendiri baru nak sedar...depa nak tunggu makbapak depa kena bom baru depa nak buka mata...xpe...biarkan...depa nak tgk anak2 pompuan depa kena culik pastu kena roket baru depa "ngelupor" ( kata org teluk intan )nak join kita...biarkan la...
yg kita nie yg dah sedar patutnye bt sesuatu....kotakan la apa yg kita laung2kan....jangan jadi cam sekumpulan itik...bunyi je letup...tapi telur kasi mak simpan....