Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Julai 2010

MARAH CHINA BERJAYA MENIAGA - ARAHKAN TUTUP KEDAI CHINA




CHINA BIJAK MENIAGA - HARAMKAN KEDAI CHINA




TERBITAN SUARA KEADILAN DI GANTUNG –KDN TIDAK MEMPERBAHARUI PERMIT - minsider

Kementerian Dalam Negeri memutuskan untuk tidak memperbaharui permit Suara Keadilan, akhbar PKR yang tamat tempoh kelmarin, sehingga mereka berpuas hati dengan penjelasan diberikan oleh pengurusan akhbar mingguan itu berhubung laporan mengenai Felda.

Keputusan itu diambil oleh panel khas Kementerian Dalam Negeri semalam.

Setiausaha Bahagian, Bahagian Kawalan Penerbitan dan Teks al-Quran Kementerian Dalam Negeri Zaitun Ab Samad berkata permohonan pembaharuan permit penerbitan Suara Keadilan yang tamat tempoh kelmarin akan hanya dipertimbangkan apabila penjelasan memuaskan diterima daripada pihak penerbitan akhbar itu.

“Bermula dari 1 Julai (semalam), permit penerbitan bagi Suara Keadilan tidak lagi sah dan dengan demikian, penerbitan tersebut tidak boleh dicetak atau diterbitkan,” kata beliau dalam satu kenyataan dikeluarkan hari ini.

KAH KAH KAH..

woit… INI CARA GEROMBOLAN BERNAIGA…. kah kah kah..

kah kah kah…. SURAT KHABAR GEROMBOLAN TAK LAKU…. kah kah kah..

woit… MELAYAU DAN BERITA HAIRAN… BAGI FREE… kah kah kah..

kah kah kah…MELAYAU DAN BERITA HAIRAN TAK ADA IKLAN… kah kah kah..

kah kah kah... KALAU ADA IKLAN INI DI PAKSAKAN... kah kah kah..

woit.. IKLAN DAPAT DATUK... IKLAN GLC... kah kah kah

woit... NAK LAWAN AKHBAR LAIN... TAK ADA KUALITI... kah kah kah

woit…JALAN TERBAIAK... HARAMKAN AKHBAR ORANG LAIN…. kah kah kah..

nota:
tahukah anda:
suara keadilan adalah suara resmi parti keadilan rakyat?
tahukah anda:
suara keadilan dijual hampir 130 ribu naskah setiap mimnggu?
tahukah anda:
bahawa siara keadilan lebih pop dari melayau dan berita hairan
tahukah anda:
suara keadilan di tunggu tunggu oleh pembaca
tahukah anda:
serkolah, pejabat kerajaan di paksa membeli melayau
tahukah anda:
tanpa permit dan lesen melayau dan berita hairan sudah lama bungkus kah kah kah

11 ulasan:

umar al khattab berkata...

..ha ha ha konfrontasi. macam cerita hindustan.

"woit Melayu Bangang Suka Kena Tipooo, kau orang pergi buat demo gila2 punya depan office Keadilan, wartawan akan gather kat sana. kau orang berlagak macam wakil felda..ok?"

"..KDN akan ready untuk keluar statement yg diorang akan haramkan paper Suara Keadilan,macam mana diorang defence pun, kita akan cakap, tak boleh terima. mampos paper diorang ni"

"..korang nanti akan dijamu nasi bungkus, elaun RM100, dan jalan2 di KLCC"

keh keh keh
melayu malaon bangang ditipu disuap batu dari neraka

Lega hati sang konspirator. dia adalah si bodoh yang tak memandang jauh. pendek akal.

Tanpa Nama berkata...

TT,
Buatlah apa saja selagi masih ada kuasa.
Sejuta alasan boleh diberi untuk melakukan atau tidak melakukan sesuatu.Tetapi, kalau mahu membenarkan hanya dengan SATU alasan saja.
Suara keadilan di dalam dhamir manusia tidak akan dapat dibunuh!
----------------
Wahai ketua ugama.
Demikianlah mengenai judi.Tidak ada nas dalam kitab memnbolehkan penguasa mengutip wang kerana kelakuan ini.
Memberi kesedaran dan hujah adalah lebih berkesan. Orang berjudi kerana susah.Janganlah susahkan orang ini dengan denda yang melampau. Adakah JAIP sudah meniru Mutattawa Arab Saudi?

Tanpa Nama berkata...

Yes UMNO will can do what they like if possible they will close up the toilets of PKR houses. They can call all the shots they like and the MACC AG EC PDRM and the likes will all go and assist them. Even their TV media
air rubbish and most untrue reports.

Tanpa Nama berkata...

Ini cara semacam budak kechik kalah dalam gaduhan atau kalah lawanan dengan budak-budak jiran, kena panggil "Lanzhou" abang besar campur tangan.....


Ini-lah cara-nya untuk dapatkan ~
~projeks........
~Ginseng yang boleh untuk "siapa nama" memanjangkan usia....

Kah.kah.kah....
Kah.kah.kah....
Boo..bot..bot...
Kah.kah.kah....
Ketawa sampai kentut...
Ketawa sampai mengebom di "Hiroshima".....
Kah.kah.kah.....


"A good home must be made, not bought."
Joyce Maynard, "Domestic Affairs"

Tanpa Nama berkata...

masa untuk UMNO tutup kedai sudah makin hampir !!

well done Pakatan Rakyat !!

Puan Ainon Mohd. berkata...

Bangkai-bangkai gajah takkan dapat ditutup dengan pinggan.....

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,
Demi zeus, demi dewata muliaraya, demi ruh yang suci, demi maha kuasa alam semesta -
Suara Keadilan telah mampu menggugat segala borjois imperialist,kapitalist/zionist. Suara itu telah membogel secebis lahanat yang dilakukan oleh tangan2 najis nesta.
gua harap Suara Keadilan akan di maya kan tanpa kertas..
Jahanam kapitalist, imperialst, zionist - hidup marhen, hidup keadilan

Saiful berkata...

ya mmg betui..sekolah kakak saya bagi malayau free, budak2 buiat lap punggung depa saja..

Tanpa Nama berkata...

Banyak langganan pun tak berguna kalau semuanya PALSU DAN FITNAH !!!!
Layak buat selet pungkok je !

Lang berkata...

suara keadilan versi cetakan boleh dan sudah ditutup dengan penamatan permit..

suara keadilan versi maya boleh ditutup ke? mungkin bila permit juga akan digunakan..

suara keadilan versi dihati rakyat mampu ditutup ke? mungkin bila empunya suara diazilahkan..

namun gema suara keadilan itu masih berdentum dan meledak dalam jiwa2 mereka yg sedar kebobrokan pemimpin dan mahukan keadilan dikembalikan..

Tanpa Nama berkata...

kesian Zaiton Abd Samad. Anak Allahyarham Samad Gol..pemimpin PAS terkenal diKelantan satu masa dulu meninggal dikapak kecikan upko.