Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Julai 2010

WHEN HARRY MET SALLY - OUT COME A BABY !





WHEN BALA MET PETRA ANYTHING COULD HAPPEN!



KAH KAH KAH

when harry met sally
they had orgasm

when bala met petra
london went wild
kah kah kah

bila bala bertemu petra
semua boleh jadi
bila petra jumpa bala
semua hantu cabut lari kah kah kah

9 ulasan:

umar al khattab berkata...

..congratulations bros Petra & Bala

mulakan langkah menerabai usus2 dan isi-perut umno yang dah membusuk dan tengit baunya .. !!

keh keh keh

When Bala & Petra meets TT, Malaysia get naked... habbbeessss telanjang umno sehingga tampak bulu ari2 perosak bangsa & agama!!!!!!!

hancurlah batil bangkitlah Haq

Tanpa Nama berkata...

syabas!! at least ada juga org msia mcm depa ni..lawan tetap lawan!

Tanpa Nama berkata...

aku rasa takder apa sangat pown kalo depa jumpa 2 orang sekalipun petra menjuburi bala beratus2 kali.

mungkin 3% jer gempaknya. apa ingat UMNO tu bodoh sangat ka... semua sistem sudah dia kontrol. semua orang sanggup melacurkan diri demi UMNO terus hidup. Ramai lagi melayu sanggup menyundalkan diri demi UMNO.

Apalagi, ringgit la baybeh...

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,
" where's bala gone
where's mama gone
far far a way. . .
last nite i heard
my mama sing a song
huu a yeah, huu a yeah
chirp chirp chirp..
where's bala gone, where's mama
gone...."

gua suka ini lagu waktu kat moscow road, bayswater london, uk

Tanpa Nama berkata...

habislah bik mama !!!

...dari duduk di istana perdana ke penjara sungai buloh !!!

jet sudah standby ke ??? agak berapa ribu pasang kasut bik mama akan terjunpa di istana perdana nanti ??

Tanpa Nama berkata...

"orgasm !? "
Solli...bro...
No way here....bro..
Kah.kah...kah....
Kah.kah...kah....
Kah.kah...kah....


When Mickey met Minnie
they had "French Kiss"

"FRENCH" !?
Takut-nya ? !
Apa benda ini ?!
atau
Tempat mana ini ?!
Di A-Fi-ka ?!
Bukan !?
Di Singa-bo-la ke ?!
Bukan ?!

Where is it ,then ?!

Ooi...Find it out with Google Earth-lah !
Kah..kah.kah....
Kah.kah.kah....
Booo..bot..bot...
Kah.......kah...kah...
Ketawa sampai mengebom lagi...


"A lie can travel halfway around the world while the truth is putting on its shoes."
Mark Twain, (attributed)
US humorist, novelist, short story author, & wit (1835 - 1910)

Tanpa Nama berkata...

Bila Bala jumpa RPK ianya satu BALA besar buat mama dan jibby serta kaum karebatnya.
Kita tunggu dan lihat kuat mana UMNO dapat melindungi mereka.Masa tu madey pun tak kenal mereka dan berahim katak sudah lama melompat lari.

Lang berkata...

perancis sedang melaungkan slogan baru... french can!!!

kapal kedua udah sampai... komisen nya udah sampai ke belum?

Tanpa Nama berkata...

SPRM batal niat nak ke LONdon atas sebab ada misi lebih besar di Selangor!