Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 September 2010

BELUM ADA PEMENANG





GELARAN TUN DATOK SERI TAN SERI MENUNGGU PEMENANG !





JAWAPAN 1
kahkahkah …, gegar la bumi ni kalo bik mama jog. shake it shake it baby!

JAWAPAN 2
tak bleh jawap.. syusah siot soklan ko …..

JAWAPAN 3
aku cicit sedara kepada bapak tiri angkat nujum pak belalang...nak jawaplah bro...tengah takdak kijer ni.. soklan 1.. kenapa dalam kapal terbang hanya bik mama seorang duduk di hadapan yang lain semua duduk di kawasan ekor kapal terbang ? jawapannya... untuk buat balansing....nak elak kapalterbang dari menjunam .... soklan ke-2.. kenapa bilk mama bila masuk dalam lift di new york dia mengereng? jawapannya... sebab dengan cara itu mat saleh di New york akan nampak bik mama sangat slim.... soklan ke-3.. kenapa bik mama tak boleh jadi first lady ? jawapannya.... sebab bikmama adalah barang second hand daaaa...mana boleh jadi brand new.... kah kah kah kah kah kah...

JAWAPAN 4
Kah kah kah! Bik Mama ada kumpulan Facebooknya yg tersendiri... kelakar punya barang... please join it!!! http://www.facebook.com/pages/Bik-Mama/209501413126?ref=mf


4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bik mama sudah berkali kali janda dan mat salleh kata very good pengelamanya..

orang yang bodoh saja yang kata bik mama itu best.. tapi orang yang ada akai kata dah lunyai dah?..

fikirlah dahulu sebelum anda di perbodohkan oleh UMNOBNAPCO.

Tanpa Nama berkata...

PKR dah kalut dah..haha

Tugas Zaid telah berjalan untuk hancurkan PKR..haha

Zaid telah dihantar demi mematikan politik anwar secara dalaman...haha

Gangster2 india & melayu telah mula bergaduh dalam PKR..

Tahniah UMNO kerana anda semakin kukuh..

Tahniah PERKASA anda telah mula memperkukuhkan UMNO..

PKR akan hancur tak lama lagi..haha

HIDUP MELAYU! HIDUP UMNO! MATI PKR!

Tanpa Nama berkata...

woit! jawapan no2 tu aku punya siot!..
huhu.. bangga giler aku... touching wa cakap lu... huhu waaa..waaa... wa touching jawapan wa tersiar kat blog tt ,, waaaaa

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah, kompom gua dpt.

1-supaya kapal boleh tebang tanpa tetinggal ekor.
2-sebab pintu lif d reka utk org new york yg mcm ziena jain.
3-brg 2nd ttp 2nd, hrp maaf.

kah kah kah.