Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 September 2010

DAPATKAN HADIAH INI




PERCUBAAN NAK DILIHAT CUN





PERANTAU JAGA IMEJ NEGARA – ROSMAH - melayau

Rosmah Mansor mahu rakyat Malaysia yang berada di perantauan supaya sentiasa menjaga nama baik dan imej negara.

Beliau berkata, sebagai duta kecil negara, mereka harus pandai membawa diri semasa berada di negara orang di samping menjalin hubungan baik dengan rakan dari negara-negara lain.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… BILA DI LUAR NEGARA JANGAN LINDUNG MATAHARI… kah kah kah..

woit… WAKTU DI LUAR NEGARA JANGAN BERJOGGING…. kah kah kah..

woot… WAKTU DI LUAR NEGARA JANGAN RABA RABA BONTOT… kah kah kah…

nota:
sapa tahu jawapan ini:
macam mana lindung matahari?
kenapa tak boleh jogging?
siapa raba raba bontot ?

nota:
jawab tiga soalan ini
siapa yang meneka ke tiga
tiga dengan betul akan di nobatkan
sebagai datu seri

1 - siapa dapat jawab kenapa
dalam kapal terbang hanya
bik mama seorang duduk di hadapan
yang lain semua duduk
di kawasan ekor kapal terbang ?

2 - siapa dapat jawab
kenapa bilk mama
bila masuk dalam lift di new york
dia mengereng?

3 – siapa dapat jawab
kenapa bik mama tak boleh jadi
first lady ?

sila hantarkan jawapan anda ke
pejabat kedutaan malaysia
pensalavia avenue 7
450765 washington dc
atau di alamat bar raba raba bontot kah kah kah


7 ulasan:

wireless cow berkata...

kahkahkah ISHAM, gegar la bumi ni kalo bik mama jog. shake it shake it baby!

Tanpa Nama berkata...

tak bleh jawap.. syusah siot soklan ko isham....

mosabit berkata...

aku cicit sedara kepada bapak tiri angkat nujum pak belalang...nak jawaplah bro...tengah takdak kijer ni..

soklan 1..
kenapa
dalam kapal terbang hanya
bik mama seorang duduk di hadapan
yang lain semua duduk
di kawasan ekor kapal terbang ?

jawapannya...
untuk buat balansing....nak elak kapalterbang dari menjunam ....

soklan ke-2..
kenapa bilk mama
bila masuk dalam lift di new york
dia mengereng?

jawapannya...
sebab dengan cara itu mat saleh di New york akan nampak bik mama sangat slim....

soklan ke-3..
kenapa bik mama tak boleh jadi
first lady ?

jawapannya....
sebab bikmama adalah barang second hand daaaa...mana boleh jadi brand new....

kah kah kah kah kah kah.....

Tanpa Nama berkata...

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Malaysia

Pawang Nong berkata...

soklan 1: anak gajah kat depan.. kena balance... kalau tak sure kapal terbang naik bontot dulu..

soklan 2: Mat saleh ni kurang cerdik buat pintu lif tu kecik sangat..

soklan 3: barang dah second hand mana bole jadi first.. itu la jawapannya tuanku.. (nujum pak belalang)

Tanpa Nama berkata...

kakakakaka..

jawapan:

soalan1:
kakakaka...kalau dok belakang, mau rebeh sayap belakang akibat kegoncangan melampau enjin flight nak upkan daya apungan kapal terbang...silap2 tak terbang terus junam ke laut!

soalan2:
hahahahahaha...masuk lift mengereng?? sbb sampai je NY, bik mama carik gigolo niger nak mintak sontot jubor bg kempis..tp jadi mengembang2 pulak...lainlah kalau isteri beliau-najibunuhtuya...entot2 bohsia NY jd kurus kering sampai luruh rambut sobab terpancut byk air...hahahahhaha..tu sebab lembab nak mengira hal2 ekonomi!

soalan3:
wakakakakakakka....badan tak slim...apam tombam melampau...jubor lebar membuak (60inci)...kaki batang balak bukan btg padi...kopek 50dd, standard size 1st lady 32a-36d jer...katik melampau mengalahkan raksasa throll...

fuck the gerombolan!!!

Tanpa Nama berkata...

salam.

no 1, tang situ saja ada suspension,
belakang dok tang sayap.
no 2, mesti masuk mengereng,kalau
tidak orang lain tak boleh lalu.
no 3, ikut saiz memang first.

harap2 betul