Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 September 2010

MASIH BELUM ADA PEMENANG GELARAN TUN




INI DIA KUEH BADAK BERENDAM





JAWAPAN 1

kakakakaka.. jawapan: soalan1: kakakaka...kalau dok belakang, mau rebeh sayap belakang akibat kegoncangan melampau enjin flight nak upkan daya apungan kapal terbang...silap2 tak terbang terus junam ke laut! soalan2: hahahahahaha...masuk lift mengereng?? sbb sampai je NY, bik mama carik gigolo niger nak mintak sontot jubor bg kempis..tp jadi mengembang2 pulak...lainlah kalau isteri beliau-najibunuhtuya...entot2 bohsia NY jd kurus kering sampai luruh rambut sobab terpancut byk air...hahahahhaha..tu sebab lembab nak mengira hal2 ekonomi! soalan3: wakakakakakakka....badan tak slim...apam tombam melampau...jubor lebar membuak (60inci)...kaki batang balak bukan btg padi...kopek 50dd, standard size 1st lady 32a-36d jer...katik melampau mengalahkan raksasa throll... fuck the gerombolan!!!


JAWAPAN 2
soklan 1: anak gajah kat depan.. kena balance... kalau tak sure kapal terbang naik bontot dulu.. soklan 2: Mat saleh ni kurang cerdik buat pintu lif tu kecik sangat.. soklan 3: barang dah second hand mana bole jadi first.. itu la jawapannya tuanku.. (nujum pak belalang)
Oleh Pawang Nong DAPATKAN HADIAH INI pada 17:31

JAWAPAN 3
aku cicit sedara kepada bapak tiri angkat nujum pak belalang...nak jawaplah bro...tengah takdak kijer ni.. soklan 1.. kenapa dalam kapal terbang hanya bik mama seorang duduk di hadapan yang lain semua duduk di kawasan ekor kapal terbang ? jawapannya... untuk buat balansing....nak elak kapalterbang dari menjunam .... soklan ke-2.. kenapa bilk mama bila masuk dalam lift di new york dia mengereng? jawapannya... sebab dengan cara itu mat saleh di New york akan nampak bik mama sangat slim.... soklan ke-3.. kenapa bik mama tak boleh jadi first lady ? jawapannya.... sebab bikmama adalah barang second hand daaaa...mana boleh jadi brand new.... kah kah kah kah kah kah

JAWAPAN 4
tak bleh jawap.. syusah siot soklan ko isham...

JAWAPAN 5
kahkahkah , gegar la bumi ni kalo bik mama jog. shake it shake it baby!




8 ulasan:

ANUAR berkata...

huh..mcm2 la bro TT ni.tp...pale hotak mmg kreatif.

mosabit berkata...

wahhh??..eh eh...tekezut wa...

tq bro....tak sangka buah cempedak jadi nangka....
dua kali jawapan gua kuar kat blog canggih ni......puas ati aku...

kira aku top ten lah ni....

tak dapat tun pun takpa lah....

ada orang tu kemain bangga lagi dapat tun dun second hand...

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

1. Kat depan seat luas, lapang. Nak golek buang kat pintu senang...
2. Manade mengereng, nk masuk lift mmg camni, pintu lift scan body fat dulu..
3. Cemano nk dapek first.. Barang seken, guna pun seken, geran dah byk owner lahh
Shempoi

Datu berkata...

ni soklan ko isham :-
1 - siapa dapat jawab kenapa
dalam kapal terbang hanya
bik mama seorang duduk di hadapan
yang lain semua duduk
di kawasan ekor kapal terbang ?

2 - siapa dapat jawab
kenapa bilk mama
bila masuk dalam lift di new york
dia mengereng?

3 – siapa dapat jawab
kenapa bik mama tak boleh jadi
first lady ?


ni jawapan aku :-

1- Sebab badak air berat

2- Sebab badak air badanya lebar

3- Sebab badak air mana boleh jadi first lady.. giler ke apa.. nak jadi first badak air pun tak layak kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ape kebenda la ko merepek ni lahnat?

Johan 23.01.84 berkata...

teramat susah lah ,Isham..cuma pemikir hebat mcm Lokman Adam je boleh jwb dan menang..tak pun Mat Ezam atau Beraheng Katak..kahkahkah

pramusaji berkata...

broo...kalu nk tau lg dtail..nnti gua kasi mklumat dari pramugari TUDm VIP aircraft...baik punya story...

Tanpa Nama berkata...

jawapan 1 : sebab bik mama nk kan keselesaan yg optimum. dgn mengosongkan ruang depan. aktiviti spt senaman, joging, press conference, buat2 berborak dgn kanak2 & dan menasihati orang ramai lbh mudah..

jawapan 2 : sebab lemak lengan sangkut kat pintu. mengiring pun sangkut gak bumper sikit. tapi pakse gak la. bumper lembik sikit.. lemak lengan keras mcm kayu, xble pakse

jawapan 3 : sebab posisi 1st lady mewajibkan berat sekitar 60kg. supaya tidak mengah atau berpeluh ketiak semasa melakukan aktiviti.