Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 September 2010

GEROMBOLAN JUAL NEGARA LAGI !




KESIAN WARGA SABAH

SIANG DI TIPU GEROMBOLAN

MALAM DI GIGIT PIJAT






SEKALI LAGI GEROMBOLAN JUAL NEGARA




TERKINI DARI ZUNAR:

Menurut PAS, BN sedang giat memberi IC dan kewarganegaraan kepada puluhan atau mungkin ratusan ribu pekerja2 Indonesia di Malaysia supaya mereka mengundi BN dalam PRU ke 13 nanti.


nota:
dulu british bawah buruh asing
marah paada british
kemudian marah pada china'
kemudian marah pada india

sekarang gerombolan
beri ic dan warga negara untuk
menjadi pengundi gewrombolan

orang melayu tak sedar sedar
negara kena jual kah kah kah

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kenapa gerombolan macam ni? kenapa?

Tanpa Nama berkata...

haram jadah

Tanpa Nama berkata...

Pengkhinatan yang berbayar..

Tanpa Nama berkata...

Projek IC ni dimulakan oleh siapa ??

Jawapan : Gerombolan UMNO/BN !!

inilah pengkhianat negara !!!

marilah rakyat semua hapuskan UMNO/BN sebelum terlambat !!

Kucing Parsi berkata...

aku adh sejuta tahun dulu dah tahu benda ni... sejak PBS berjaya menumbangkan UPKO di sabah, start dari itu lah pengundi bedaftar di sabah meningkat.meningkat bukan sikit bai, dekat2 100 ribu gak.ko tak caya carik dalam website spr, dalam masa 5 tahun begitu banyak sekali pemilih berdaftar berjaya di daftarkan di sabah

bai...

mana mungkin bai. aku kenal orang sabah, orang sabah duduk luar sabah cari makan tanyalah kat kilang2 tu kat jb, kat penang kat selangor, tanya balik sabah berapa kali setahun.

mangkuk sial pendatang ni guna perubatan di hospital kerajaan bayar satu ringgit jugak. macam cibai betol la

aku memang sakit hati ni, tengok lah kepelbagaian satu sabah dengan indon pilipin nya...

tak caya pergi sandakan pergi lahad datu. cuba cakap melayu

entah kena maki hamun ko isham. tak yah la post benda ni lagi sham

nanti sampai kiamat pun pembangkang takkan menang kat sabah

Tanpa Nama berkata...

TT,
Ini pasal pemberian IC.
Pasal pemberian pistol dan senjata?
Lu ingat senang ke Orang melayu nak dapat lesen pistol? berbanding bangsa lain?
Kau tengoklah nanti senarai pemegang lesen senjata cina dan india tentu lebih.
Kenapa?
kah kah kah bayar lebih kok. Melayu apa ada?
Kalau peguam Melayu sosilawati ada pistol tak jadi mati kok!

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan soal perkauman. Ini adalah real politik.
Orang India dari India ni beb, Tak kira apa ugamanya. sanggup buat apa saja.
Di Serdang, aku lihat kedai mempamir bismillah. Pekerja pakai kopiah. Tapi Merayakan deepavali sakan beb!
IC boleh tipu,
ugama? dengan pengakuan atau mengucap saja beb!

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,
Orang India dari India ni, memang tak guna sesen.
Kalau chinese idol boleh jugak baham.Ini India.Nak buat bahan melancap pun tak laku.
Jadi warganegara palsu.Siapa yang bantu? Orang cina kok. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tuan TT,
Aku rasa muskil. Ada pernah dengar ker anak cina mati masa beranak?
Modus operandipun sama tu!

Dr zombi
Orang Asal Tapah

layar berkata...

Bro..
1.Lu sepatutnya bagitahu sumber lu...bukan buat dakwaan...

2.Aku pun boleh kata...

3.Nampak sangat dangkalnya hujah..dan hanya bergantug pada prespersi dan khabar angin..

4.Taubat bro,,,dah la tu nanti kubur kau akan dikencing

Tanpa Nama berkata...

TT,
Menjaual negara dengan menjual puki mana lebih aib?

Tanpa Nama berkata...

Umno hanya ingin memiliki kuasa memerentah dan mengaut keuntungan dari cukai rakyat dengan cara menipu dari Rakyat Semenanjung, Sabah dan Serawak.
Sabah dan Serawak masih ketingalan Zaman hasil pemerentahan UMNOBN.

aziz jembal berkata...

apa nak heran bro...takat puluhan atau ratusan lekat celah gigi je...

Yg patut diherankan ialah jutaan rakyat m'sia telah dibodohkan oleh bakal pm yg kuat jual temberang...16 sept.. (dah 2 tahun dibangangkan idup2..)

Tanpa Nama berkata...

to layar n ajis jembalang..... kalau suatu hari nanti barang bini atau anak dara lu kena jilat pastu di kerat kerat dengan pendatang yang ada ic, bukan setakat yang makan babi tetapi yang memanggang kuching dan mengunyah sireh baru lu nak kata ini fakta.... dah sakaratul maut la tu. kalau masih nak tegakkan hujah lu.... wa chuma boleh tolong tadah tangan aminkan supaya benda tu terjadi betul kat lu!!!!

Pak Ma'on berkata...

bangang, bangang dan bangang

Tanpa Nama berkata...

Idea pemberian IC kat Indon datang dari si Anwar Ibrahim..bila dia kat UMNO. Dia beri idea tu kat Mahathir.

Sekarang mampuslah harapan PR.

Boleh menang kat PRU13 tak?

Babi punya gerombolan

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro..

Apa ada pada bumi sabah..
Gerombolan sudah sendat perut sebat harta org sabah..org sabah yg jugak melopong..hutan ditogel..
Org sabah tang tu jugak!! Pie semenanjung cari mkn, pandai sikit jadi jaga.. pandai lebih masuk u ..pastu kahwin org semenajung ..dan beranak pinak..jenguk kpg setahun sekali..
Tinggallah sabah dlm kenangan ..

Sabah bumi mertuah bagi minah indon, pilipin, india kerala..
sedia je ongkosnya, ic bisa diatur...

Tanpa Nama berkata...

Apa hal lu bro Hisham, masa gua kat Jakarta tengok TVRI documentari ada terang terang tunjuk Project M. Dekat sejuta rakyat Indonesia di beri I.C. Bro Hisham bolih minta salinan filem documentari dari Arkib TVRI. Prject M adalah penipuan kerajaan utk memenangkan pilihanraya yg lepas lepas, sebab itu lah Sabah dan Sarawak FIXED DEPOSIT Umno/Bn. Memang PKR jangan harap bolih ambil alih kuasa kat East Malaysia.

Husin Kg Baru berkata...

Bro isham rasi, bahayalah kalau begini?

jadi apa tindakan rakyat Malaysia seterusnya?

makin lama dibiarkan makin menjadi nih... terjual negara kita.

Tanpa Nama berkata...

memang dasar sampah!!
dasat parasite yang suka mentekedarah hasil drpd org lain..
aku mmg sumpah UMNO nih!!
dosa2 nya sampai mati tak di ampun!!