Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 November 2010

KEPUTUSAN UNDIAN TAK RESMI




BERITA TERKINI
- jam 7.43

calon Pas di Galas kalah
majoriti 900 +++



INI TIANG GOL PAKATAN




MARI KITA MAIN BOLA


7.01pm: GALAS

Dr Zulkefli Mohamad (PAS) - 2,270
Abdul Aziz Yusof (BN-Umno) - 2,834
Majoriti - 564

7pm: BATU SAPI

Linda Tsen (BN-PBS) - 5,051
Yong Teck Lee (SAPP) - 1,018
Ansari Abdullah (PKR) - 1,709
Majoriti - 3,342

TIANG GOL GEROMBOLAN


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


nota:
sampai mampus
menendang bola tak masuk
kah kah kah


27 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sejak hari berkempen lagi aku dah saspek PAS akan kalah di Galas. Mana taknye AMNO main taktik kotor yg same di Hulu Selangor, janji projek pembangunan ratus2 juta ringgit.

Betol ckp ko TT, Malaysia perlukan satu revolusi baru. Pilihanraya atau pilihan jalan raya. aku pilih yg kedua.

teroskan usaha.....

haluankiri berkata...

Tak hairan kalau BN menang.... Lagi aku benci dgn BN

Tanpa Nama berkata...

blog2 pro umno lebih dominan dari segi rating.

kena ada blog2 kahs yg tangkis fitnah blog2 umno,

kalau pun pedalaman ada internet, belum pasti dorg akan berubah..

Tanpa Nama berkata...

Xpa nnt bleh naik kan lagi harga barang2 sb dah menang. Kah kah kah.

pemuda Insaf berkata...

aku pilih jalanraya!
Kita campak umno dlm sungai klang!

Orang Kelawar berkata...

Tak apa la bang Isham.Kambing nak lawan gajah.Sekurang-kurangnya pakatan pernah dan kerap juga akhir-akhir ini memenangi pilihan raya kecil yang mana sebelum ini tak pernah langsung.Jangan putus asa,sentiasa berusaha agar pakatan menang.Kemenangan yang diperolehi dengan bersusah payah,nikmatnya tinggi.Kalau mudah saja menang,kemanisan dan kenikmatannya tak dapat dirasa.Macam duitla,senang dapat senang habis,belum sampai ke rumah separuh duit dah habis.

Tanpa Nama berkata...

betul lah tu bro TT. pilihanraya tak dpt membawa apa2 perubahan.

bubarkan ajer SPR, tak perlu pilihanraya lagi. mansuhkan aje. tak yah wat drama2 lagi.

rasuah terang2 pun tak de tindakan,

Paklah Bedawi berkata...

sampai mampus pakatan rakyat tak leh memerintah.. hahahahahhaaha..sorang main bola sepak..sorang main baskekbol...hahahahaha...ajak main guli main baling selipar..tk nk!..ini mcm uncle najib keluar dari kuarantin ketiak antie rosmah...demam kebah menang pilihanraya

happy deepavali buat isham..jangan sedih2 mintak sivarasa kirim maruku sama engkau... hahahahahaha

sami pak belu sudah announce..nk eratkan perpaduan semasa dipabali di tv3..tak lama lagi nk letak jawatan..nk kasi kat s manikavasagam..hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

tak mengapa, Kat Ijok dulu pun BN menang gak time PRK, Tapi tengok la apa jadi time PRU.

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..kahhhh..

Tanpa Nama berkata...

Apabila puak puak yang menagih janji dan menagih simpati dan wang undi, duit duit duit, maka mereka mudah diperbodohkan oleh UMNOBNAPCO,

padan muka kepada mereka yang telah diperbodohkan..

keangkuhan UMNOBNAPCO semakin terserlah.

Tanpa Nama berkata...

masih ramai orang Melayu yang menjiwai semangat Hang Tuah - Setia, Taat, dan Bodoh


-Rendra

tuan komrad berkata...

orang2 sapi ngan galas umpama dapat makan spageti ngan piza time prk nih..bila mai pru nanti,jgn harap la..nak dapt telur rebus pon puak2 yahudi tak bagi..

Tanpa Nama berkata...

SYAM, BILA NAK GERAK ANAK MUDA TURUN JALAN RAYA? TAKKAN MAU TIDUR LAGI .

Tanpa Nama berkata...

sampai mampos pun mcm ni jela malaysia...takkan berubah ape2... hidupla seperti seadaanya...terkangkang-kangkang pun kena teruskan hidup jugak... dalam dunia ni ada 2 kelompok manusia je -1.yang terima seadaanya 2.yang berani berubah....kita setakat tadah dan terima jela lendir2 yang diberi gerombolan!!! hahaha...

cicit ngah layor berkata...

Maker berkokok ler demer dalam talibisin,radio sampai seminggu pon tak habih2 pasai demer menang pilihan rayer tu....Jadi ayam betiner ler demer dalam seminggu duer ni...betelor sebiji,ghioh sampai satu kampong. Bagi org PAS pulak,komer kener buat bedah siasat,aper sbb kalah,sedangkan tempat itu tempat komer...caghi dimaner silap komer.Jangan asyik ngeluorkan jaghi telunjuk tuding saner sini menyalahkan oghang lain.Kalau ader salah sendighi,betoikan cepat...tak payah caghi kambin itam ker,putih ker,biri2 ker...Samer2 bertanggong jawab.

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

umno penipu

Tanpa Nama berkata...

org kampung blh la BN kencing,sbb kurang pendedahan dr segi kebenaran

Datuk berkata...

kah kah kah
taktik SPR akhirnya berjaya
taktik ini akan digunakn lagi
jgn print lambang PR di mana2 pilihanraya
tukar smua pengundi PR
apa saja asal menang
apa saja asal kekal kuasa
tahniah pengerusi SPR
mudah2an tidoq hang lg lena

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kalah dalam kemenangan dan menang dalam kekalahan.Ada hikmahnya jangan sedey jangan gundah.Adat berperang kadang berundur. Ini latihan jiwa.Tak kira muslim non muslim, melayu bukan melayu kita dan berganding bahu. Secara moralnya semua orang dah nampak memang akan berlaku berubahan.Pasti..

Tanpa Nama berkata...

prk ni boleh la rasuah rm1000,pru nti mmpus ko be end,time prk leh pm,tpm,menteri2 turun join wat ceramah sok time pru sorng2 la ko,ms tu nk berhadapan ngn rakyat pu takut,nk bg ceramah puak2 adun/parlimen be end haram xth..auta je,
Wat PR sabar dgn kekalahan,teruskan usaha kami th yg mane benar dan yg mane batil..Takbir..Allahuakbar

Tanpa Nama berkata...

Turn puak kuda Freemason plak kalah
Kah...kah..kah...

Syaitan bantu pun Tok Guru sanggup terima.. Memang dah jadi puak Dajjal dah geng lebai...bangang sebangangnya... bersahabat dengan puak pencinta jubor

Kah..kah..kah...

Malam ni lu teropong la lubang jubor anjing lu...malam ni malam Jumaat.. KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! KAH!

Tanpa Nama berkata...

UMNgOk menang.....anak harun jadah betul.....Abe Isham...jom turun jalanraya...

Saiful berkata...

terima kasih pr, rakyat yg menang..tanpa pr tak akan ada wakil2 rakyat, pemimpin semua turun duduk bersila..lwn tetap lwn..pr adalah pejuang rakyat.
kpd yg tetap dnn pr..teruskan ..anda bermaruah, jika anda yg terima duit utk undi anda mkn lan hak anda..tunggu lagi pru nanti. kpd cina2 cukong yg apa peduli jajji duit masuk, yg mmg pandai, india yg mmg mcm lalang..teruskan lah dgn karekter anda..kpd melayu2 yg senang dibeli dan dijaja..selamat mlm, teruskanlah berdangdut.

Tanpa Nama berkata...

esok boikot jgn beli utusan melayu atau berita harian.....mesti citer membodek dan kisah riak UMNO pasal menang PRK.....kununnya diterima rakyat la.....bla..nbla pooorahhhh....

Tanpa Nama berkata...

dah kalah tu mesti ada silap....silap yg paling besar buat Pas ialah sebab BODOH..!!!