Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 November 2010

SIAPA KENA CHAMPAK




UCAPAN NAJIB DI CHAMPAKKAN


dipungut dari fb:
Mohammad Faizal -kebijaksanaan PM terserlah....wayang konon2 demam, pastu naikkan myk tanpa pengunguman...skg ni xtau la sapa sebenarnya yg control harga minyak





KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


18 ulasan:

Pak Mat Bouk berkata...

wa rasa si bini rosmah nie takut nak jumpa harry clinton dan presiden australia laaa..itu pasal dia kata kena campak tuuuu....

last anipah aman tu jadi mangsa kena sergah dek bini bil clinton...

najib najib...macam2 hal ko nie....

Tanpa Nama berkata...

Kalau si Jibul pendek umor 1Malaysia akan dapat Mak Jan sebagai PM.
Kalau di Sabah Linda boleh ganti suami nya ini kan pulak First Lady.
Melopong Mat Sembab kerana di pintas oleh Mak Jan.

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

Salam:

Terima kasih kepada PM kerana menghadiahkan kepada kami dengan kenaikan harga petrol sempena PRK di Galas. Hadiah yang PM berikan itu akan kami balas dengan hadiah juga di Galas nanti.

Tanpa Nama berkata...

mari kita ketawa terbahak bahak sebelum ketawa diharamkan..
kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!

Tanpa Nama berkata...

kan minyak ron 97 tu fluctuate ngan harga minyak global...die akn nk ikt hrga minyak dunia laa...bkn krng subsidi ker ape...ron 97 mmg dah xdak subsidi...cm nilai ringgit la ade pm nk umum hari2 kt ko nilai die brape ngan usd..

Janggoat berkata...

NI KEJE ANTOO KOPEK BIK MAMA LA
DIA KAN NAIB PERDANA MENTERI
MAH MAH MAH MAH...
KORANG KENE INGAT... WALAU BINI TAK BOLEH BEKERJA TAPI LAKI BOLEH BANTU... WARGKKAKKAKKA

zainal berkata...

Hang pi tukar tiub je la.

ard berkata...

kenape naik lagi?
sh*t

Tanpa Nama berkata...

njajis dah kena campakkan oleh big mama....!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Di Malaysia sekarang mmg sah ada 3 PM, Mat Monggol, Mak Janda dan Mamak Kutty. Masa Mat Monggol MC...Mak Janda acting PM...Mamak Kutty pon acting PM..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah... gambar kartun tu berniat jahat. Tak nampak mcm kena campak tapi mcm kena siplis... kah kah kah... Ape lah zunar ni...

shahmetal berkata...

“The public should be aware that the Government does not impose any tax on the sale of RON 97 but does not subsidise it either,” he (Datuk Hashim Othman, Petrol Dealers Association Malaysia) said.

Sumber: http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2010/11/3/nation/7348742&sec=nation

Tanpa Nama berkata...

kalau ditempat lain tu aku percayalah harga minyak Ros 97 tu fluctuate ikut pasaran...

tapi.... kat negara boleh land ni akan sentiasa naik dan tak turunx walaupun harga pasaran dunia turun..

tak caya....kita tunggu...dan macamx alasan akan diberikan oleh umngok utk memasinkan rencahnya..

Tanpa Nama berkata...

salam sahabat,

nie trick test market la nie.
Kalu masa PRK nie rakyat tak kesah dgn harga minyak naik, maknanya misi dorg berjaya la membodohkan sebilangan penduduk melaysia yg memang bodo.

Kesimpulanya kita tengok keputusan jam 9 mlm nanti. Mana lebih bodo org sabah ka org galas atau org UMNGOK a.k.a BN yg sah BODOH amek.

Tanpa Nama berkata...

dah mmg harga myk global dah nk ape nk kisah... die nk nk bkn kena mintak kabinet luluskn.. dah pengedar die aka shell, petronas dan sebapak ngan nye yg akn tentukn nk naik ker x... ron 95 nyela pak najib 2 yg luluskn nk ker x..aku x pro gov cume pikir logik gunakn fakta..

Tanpa Nama berkata...

ShahMetal..

Aku dok juga tunggu RON97 in fluctuate..tapi kenapa baru la ni dia naik...ha ha ha..

Suis Fluctuate Jem kot ..ha ha ha

Aku tunggu bila harga minyak jatuh..agak-agak suis fluctuate RON 97 in berfungsi atau tidak ..ha ha ha.

din kaki lutu dreba berkata...

Budak tadika pun kalau takut kat cikgu akan berpura-pura kena demam campak. Takut nak gi sekolah.

Hih hih!

Tak sangka pulak ada yang dah tua bangka ikut trik budak tadika. Takut nak gi galas.

Tanpa Nama berkata...

cmana kita leh dpt pm camni,tu la ni sume sbb piliharaya penipu,last2 dpt pm yg lembab cmni,biar la piliharaya yg adil,biar rakyat tentu siapa yg bagus antara calon ni,jgn ada rasuah projek time prk/pru,biar la setiap calon berdebat didepan rakyat..bru th sape hebat,bru th sape bole berkeje,ni la keburukn nye bila spr bodoh,spr ni penjaga undi pemerintah ke atau badan bebas,mane prg otak pengarah spr adakah dia mahu malaysia dipimpin manusia2 yg korup,adakah dia mahu mencipta sejarah sebagai badan yg menghancurkn demkrasi di malaysia,kenapa takut sgt berlaku adil...atau adakah spr ni sama sj dgn pimimpin2 ini..adakah ia terlalu berkuasa shingga bantahn rakyat tidk d endahkn..