Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 14 Januari 2011

MENANTU AYAH - OUT TAPI BELUM GO !!!




KENA TENDANG - OUT SEKALI



nota:
seksa hidup
macam rumput ditepi jalan
selalu kena berak anjing
kah kah kah






DEBAT: KHAIRY TIDAK DIIKTIRAF NAJIB - harakah daily

Usahkan hendak berdebat dengan pemimpin utama Pakatan Rakyat, kedudukan Khairy Jamaluddin sebagai Ketua Pemuda Umno pun seolah-olah tidak diiktirafi Najib Razak.

Ini kerana tiada dalam sejarah Umno seorang pemimpin kanan sayap parti tidak dilantik memegang apa-apa jawatan dalam kabinet atau kerajaan.

Namun, tiba-tiba anggota parlimen Rembau itu muncul mahu menyahut cabaran debat Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim sebagai ganti kepada Najib.

“Sepatutnya Khairy sedar kedudukannya sekarang kerana tiada kapasiti untuk bercakap mewakili kerajaan dengan kedudukannya sekarang.

”Sedangkan Ketua Pembangkang mengajak Perdana Menteri mendebatkan isu Program 100 Hari Pakatan Rakyat memandangkan gagasan itu dipersendakan Najib,” kata Ketua Majlis Pimpinan PKR Kelantan, Abdul Aziz Abdul Kadir kepada Harakahdaily.

Semalam media melaporkan Khairy yang juga menantu kepada bekas perdana menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi menawar diri untuk berdebat mengenai Program 100 hari Pakatan Rakyat sebagai ganti Presiden Umno.

Menurutnya Najib tidak perlu membuang masa dengan Anwar kerana banyak perkara lebih penting diuruskan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... BAGI PELUANG LAAA PADA MENANTU AYAH.... kah kah kah...

kah kah kah... TAK KAN TAK ADA PENYOKONG LANGSUNG... kah kah kah...

kah kah kah....KESIAN TENGOK MAMAT INI.... kah kah kah..

kah kah kah... MAHAFIRAUN TIBAI MAMAT NI.... kah kah kah..

kah kah kah... FIRAUN KECIK PUN TIBAI SAMA.... kah kah kah...

woit.... KALAU DITERIMA UNTUK DEBAT... SAHAM MAMAT INI AKAN NAIK... kah kah kah...

kah kah kah.... KALAU TIDAK... OUT SEKALI..GULUNG TIKAR. kah kah kah...

kah kah kah... KALAU MAT MONGOL TAK IKTIRAF TAK APA... kah kah kah..

kah kah kah... YANG PENTING... BILA MENYALAK... ADA ORANG PANDANG... kah kah kah...

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tapi anwar ibrahim pon tak ada jawatan dalam mana-mana kerajaan pembangkang... dia bukan MB atau EXCO.. so ?

Aslan

Tanpa Nama berkata...

Keejay hendak membuat sesuatu untuk menonjolkan imejnya tapi kena terajang oleh Lebai Matmongol. Kesian Keejay kesian..LOL..

Keejay bagus keluar masuk PAS boleh bertembung dengan Berahing Alai..the Katak. PAS akan terima kamu kerana keberanian mu bertembung dengan Lebai Matmongol; Pakkatak Berahing Alai..he he he.

Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

dulu menantu ayah ni berlagak nak mampos... angkuh dan ego... lancar kempen pemuda umno nak tawan Kelantan.. fitnah Nik Aziz macam-macam...sekarang Allah dan tebalikkan "kod" dia pula yang dihina... itu pun peliknya Ketua Pemuda PAS si Tontowi sanggup pula pelawa si celaka ni bersama PAS...si celaka ni tak akan insaf walau pun dibala oleh Allah sepertimana Allah menurunkan bala kepada Fir'aun... sudah dilabel mereka ni musuh Parti Islam...

Tanpa Nama berkata...

TT, menyalak memang la org pandang...tp menyalak sorang2...kesian...pak mentua ja dok sokong..."Menantu i tu OK"...OK kepala bana apa..pak mentua tidoq..menantu OK utk menyalak sorang2 ja la..haha...

Dia ni SS...syok sendiri...kekeke..
plus aSS kisser...hohoho, cuma pak lah ja mau dia..Firaun kecik takmau dia, nak altantoya, BIK MAMA tu his biggest failure..KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

TT and gang,

Lu memang menceriakan hari-hari gua. Semoga Lu terus bersemangat memperjuangkan kebenaran. Lawak memang klas

Tanpa Nama berkata...

03:20
bahlol dan bodoh jangan ditunjuk,kalau ditunjuk makin bahlol dan bodohlah jawapanya.
anwar tu jawatan dia KETUA PEMBANGKANG di Parlimen Malaysia,walau pun telah digantung olih APCO.
Dalam Selangor dia adalah penasehat ekonomi.
Dia dulu Menteri Keewangan.
orang bodoh,bodoh,bodoh pun nak jengok web tt.
siap nak bubuh nama pula,nak bagi tau najib aku juga penjilat no 1

Tanpa Nama berkata...

macam bunyi menantu tok guru ja!!!!

donk berkata...

tanpa nama ..aslan...
apa mika ni..anwar kan ketua pembangkang...dan dia ahli parlimen..memang bukan mb atau exco...

yang dipertikaikan..kj..ketua pemuda..tak da jawatan pun..naib dia mukriz ada jawatan..engkau tak nampak ke..buta ke..

kj dah tau orang tak suka..tapi dok nak tonjol diri jugak...

sedar le sikit...hidung tak mancung pipi jerawat tersorong sorong..

Tanpa Nama berkata...

Bisalaaa, bila Nijis dicabar, ramai pengampu muncul, bukan setakat KJ,,, Umy Hafilda pun muncul,,, semua watak ni akan merosakkan wajah BE END... pemuda tak respect, Mak Cik Felda pun lagi mual dengan Umy Hafilda,,, BE END,,, disarankan supaya tanpilkan wajah2 serupa mereka, lagi cepat dibacakan TALKIN.

cicit ngah layor berkata...

KJ kener ingat,dier tu hijau lagi,kighau lagi.Nak juai pon tak beghaper laku.Tunggu ler sampai masak ghanum,baghu bulih dipamerkan untok dijuai.Caghi jalan lain untok naikkan namer miker tu.Pader pemilihan parti miker yg akan datang ni,cabar presiden,kalau menang baghu ler bulih berkokok atau menyalak kuat2.Sekaghang ni ketuer miker tengok miker mcm melukut tepi gantang jer.Sedeor ker miker?

Tanpa Nama berkata...

Muker tak tau malu. Muker cam berok. Cakap merabak rabak konon pandai sangatlah. Dulu bolehlah merabak rabak. Muker tak tau malu muker tak tau malu muker tak tau malu muker macam berok muker macam berok muker macam berok

Tanpa Nama berkata...

Aslan?
kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Graduate oxford ni kene debate ngan mahathir.tajuk: 'kenapa saya patut dapat jawatan menteri'.kahkahkah

Peminat kipas susah mati TT

klevra berkata...

encik aslan..DSAI tu bukan ke die ketua pembangkang di parlimen..kene la debat dengan ketua pencadang..tau ke sape ketua pencadang tu?tak tau tanyo lobai google..