Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 19 Januari 2011

MALA - A WOMAN WITH A MISSION




MALA - A WOMAN WITH A MISSION






nota:
cik gu mala
dari pas
adalah calon pakatan rakyat

calon paling cool
calon paling trendy
calon cun anak muda !!!

ini adalah calon anak muda
ini adalah calon cool
lihat feshen dan trend baju cik gu mala
lihat poncho yang dipakainya
ini adalah poco aktor paling cool
ponco clint eastwood dalam trilogi western sergio leone

MALA- A WOMAN WITH A MISSION

nota:
lihat dan perhatikan ponco cikgu mala
lihat dan perhatikan ponco the man with no name




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

apa khabar zaid ibrahim...

bukan main ampu kat najib tuya..hehehe

Tanpa Nama berkata...

The Good The Bad and the Ugly.
Clint Eastwood...

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah...BERITA TERKINI...bakal calon ADUN TENANG BEBAS.Lelaki lslam, Guru juga tapi ada kelulusan Sijil Perguruan, B.Ed., Master dan PhD...calonya..Dr.XYZ..lahir di Serom X, calon Pas lahir Serom 3,lambat sedikit...kah..kah..kah..ini baru betul2 KHALIFAH dan lMAM..Tunggu! TT boleh jadi pemecah berita tak?????

Tanpa Nama berkata...

cool..cool sebab sokong normala.. selamatkan tenang, ubah malaysia! ganas2x..

beratus tahun kita makan tempe, skrg jangan makan tempe lagi, jangan makan belacan lagi..

kita makan epal, kita makan pitser, kita makan lerseiniyer..

-anti PAS yang terlebih ishlam-

Tanpa Nama berkata...

jangan jadi calon lompat sudah...

Tanpa Nama berkata...

kat tenang, letak selipar buruk pun bn akan menang

sebab kat sana, otak deme pun dah macam selipar buruk

zuraimi berkata...

cool tudung cikgu... suruh bini aku pakai tudung macm nilah... tutup apa yg patut di tutup...wakkaka

HANCUR BN....

Tanpa Nama berkata...

cikgu mala cool sbb pas cool...pas lbh dulu umum calon...cool...ameno masih tcari2 utk lwn calon cool...
ngape ameno x cool? tkut kalah ker? bgaduh nk jd tok wakil tipu org felda tenang?

mala = cool = tenang...menang kalah mesti cool...yg x cool tok jib sbb tuduh anwar demam....tok jib kena main ujan sama2 dulu...baru tau deman x demam...

pengrah JPN johor x cool langsung...tp suami mala cool abis..

Tanpa Nama berkata...

Ingatkan tadi Cikgu Normala Shamsuddin...Tapi yang ni pun cun juga.

Saiful berkata...

keh22..poncho..poncho..cokelat poncho..pocho tu boleh guna mcm2..buat tibai..mat mongol..andre2..poncho..poncho..

Tanpa Nama berkata...

Kalo kita ketepikan kiasan TT tuk seketika, apakah persamaan suami Mala dengan swami Big Mama? Kedua-dua tak leh control isteri.

Dengan itu, apakah perbezaan suami Mala dengan swami Big Mama?

Yang satu tu dah ditransferkan ke Johor Baru dan yang satu lagi tu akan ditransferkan ke Mongolia mengikut falsafah "what's good 4 d goose is equally good 4 d gender".

Tanpa Nama berkata...

Poncho nak tutup anu yang dah lanjut.
Kerap dok kena runtun.
Kah...Kah....Kah....

jezza berkata...

pas candidate is cool
bn candidate is seriously un cool!

Tanpa Nama berkata...

Lu orang boleh kata apa saja kat BN..tapi hakikatnya mereka ada visi..pakatan?gua gerenti bungkuslah kat tenang..mimpi disiang hari lah lu..statement2 awal pun dah macam nak ko sebelum bertarung..ini bukan zaman pak lah beb..atas pagar dah lompat balik..tak caya..tunggu...

Tanpa Nama berkata...

oh isham very nice , i never thought that until you remind thar man with no name - yeah exactly the same , that coolest character in film history with that woman wakil rakyat , she win or loose , she really look cool just like eastwood man with no name n for those who don't , go watch that sergio leone trilogy classic of 60's - fistful of dollars , for a few dollars more n the good bad n ugly also add with kurosawa yojimbo n sanjuro n watch normala sudirman video with that ponco , cool cool isham cool hahah