Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 8 Februari 2011

MAT MONGOL KENA KELENTONG DAYAK!!!




HANTAR TANGAN INI



nota:
hantar tangan ini
pa chu chu ching kan
dayak dayak ini
bagi dayak ini sedar
apa dia flom power
lebih hebat dari power ranger
lebih gagak dari power rooot
kah kah kah


JUMPA NAJIB : SESETENGAH ADUN BN MENIPU
- malaysiakini

Beberapa ADUN BN dilaporkan berbohong tentang diri mereka sendiri ketika pertemuan hati ke hati mereka dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak Najib di Miri, minggu lalu.

ADUN BN, Dr Jerip Susil dan Daud Abdul Rahman mengesahkan sesetengah rakan mereka berbohong.

Dr Jerip, seorang pengamal perubatan berkata perdana menteri kelihatan marah apabila mendapati sesetengan ADUN tidak memberikan cerita yang sebenar mengenai kawasan mereka.

"Beliau memiliki semua maklumat yang tercatat dalam buku nota bagi setiap ADUN yang diperolehi dari BN.

"Maklumat ini dikumpul oleh Cawangan Khas, Jabatan Penerangan dan agensi-agensi yang berkaitan berhubung setiap ADUN.

"Walaupun kami bertemu satu dengan satu dengan perdana menteri, tetapi mereka yang menunggu di luar boleh mendengar perbualan yang berlangsung.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.. MAT MONGOL PUN KENA KELENTONG?.... kah kah kah..

kah kah kah... HEBAT DAYA DAYAK NI.... kah kah kah..

kah kah kah..YAAA AMPOOOOON.... APA NAK JADI DENGAN DAYAK DAYAK NI... kah kah kah..

kah kah kah... MENTERI BARU KAHWIN ASIK 69 SAJE.... kah kah kah..

kah kah kah....HUTAN DAH ABIS... kah kah kah...

woit... ADA SATU IDEA.... ANTAR FLOM KE SERAWAK.... akh kah kah..

kah kah kah... SIAPA BERANI KELENTONG... LETAK KAN BAWAH KOPEK... kah kah kah..

kah kah kah... BAGI DAYAK NI RASA BUKAN POWER ROOT TAPI POWER FLOM... kah kah kah


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kau tipu aku, aku tipu kau. Sampai matilah kita kena tipu. Betullah kata Bro TT, business menipu adalah business yang paling laris sebab ramai yang suka kena tipu.

Lau Tze berkata...

kahkahkah adun bn menipu diri mereka sendiri apadaaaa.... bukan diri sendiri tapi rakyat, negara dan dunia ditipu oleh mereka , sampai bila laa nak abis

mosabit berkata...

bagi penganut gerombolan yg bermazhab flom...kalau idup tak menipu adalah berdosa besar...

menipu adalah kunci kejayaan...

tidak menipu adalah kerja yg sia sia...

kah kah kah kah kah kah ....

Tanpa Nama berkata...

cumming soon.. http://www.imdb.com/title/tt1464174/

Tapi tak buleh masuk kat malaysia kot

Tanpa Nama berkata...

Aiiiikkk!!

kaki kelentong pun boleh kena kelentong jugak???

ajaib nih!

Tanpa Nama berkata...

Hi bro TT,lucah la lu ni,kita org tak suka tau....kah..kah padan muka,gelak guling2 gua,wa ckp lu...bru dia tau muslihat org2 ni(kat SARAWAK,ada byk suku u,bkn dyak je,incidently,diorg tak suka dipanggil dyk deregotary tau, yg betul iban .,bole cetus ngayau semula.....u all nak tau,bkn ni ist time dia kena tipu.accodng to my sis le(my sis org kuat wanita pbb) last year,da kena tipu org yg lu kata "69" tu..anyway,kpg my sis ni sejk merdeka jlnraya ke bandar mcm laluan gajah je,pa gi kalau ujn,tanah runtuh ect2,dekat kg ni lak terdapat eco resort loagan bunut tu.so dlm mesyuarat last yr,slepas pak jib melawat kwasan apai2 kat pedalaman tu,penduduk nak tau le habuannye,according to my sis,accd to YB DUN kawasan tu,pak jib da bg 1 perntukan besar utk membgunkn kawasan tu termasukla wat road to town,tp,rupa2nya peruntukan itu da di rompak dan diselewngkan ole pengantin baru 69 kekawasanye!(nak cantik kpg view sambut bini baru kut?)toing2!!!!.gitu la adanya,kesahihan tak dpt dipastikan,terpulngla to persepsi masing2...wa dgr kabo je..he he.but no wind tres no goyng right?

C harles B rooke berkata...

Komrade TT, teringat bidalan kamu berbunyi:

'Bik Mama ajak 69, pecah muka Mat Monggol!'

kah kah kah! Komrade TT, tolong beri lagi ketawa dengan bidalan dan perpatah mahupun peribahasa. Duduk di Malaysia ni bosan laa dengar ayat skema.. kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Apa pasal bini Rosmah nak marah kat ADUN yang berbohong?
Mereka semua belajar dengan ketua BN yang bukan calang2 orang tapi Bapak Pembohong.
You help me and I will rembat habis...

Kucing Parsi berkata...

padan muka... kah kah kah...
marah je ke?? buang la daripada komponen BN. kah kah kah
sapa control sapa skarang??

Tanpa Nama berkata...

saudara tukar tiub,

saya amat berharap saudara dapat keluarkan bukti2 bahawa najib adalah pembunuh wanita mongolia. jangan jadi pengecut seperti mana anda lari tahun 1974 dahulu.- noor

Tanpa Nama berkata...

“Adalah hari yang sedih apabila Isa dilantik sebagai pengerusi Felda,”

kahkahkahkah warih, warih!
apo nak jadi kau jang?!
ini bukan menghabih boreh,
ini melingkup sawit - pokok sawit pun nak dirasuahnya!
kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

marah kena tipu? tau plak marah kena tipu yer.... kahkahkah. prinsip gerombolan:
1. menipu
2. di tipu
3. buat2 tak tau bila menipu
4. marah bila kena tipu
5. buat2 menipu
6. buat2 kena tipu
7. gembiara tersengeh walau orang
tau dia penipu
8. suka sangat terguling2 bila
cerita tipu buat makcik felda
percaya
9. buat sedihlah konon2 bila di
tipu
10.aaahhhhhh memang gampangla
lu gerombolan...

Tanpa Nama berkata...

Kau nak bukti?
Kau nak bukti?
Kau nak bukti? wahai anonymous 00:55
brother TT, suruh jer haramjadah tu bawa balik Bala dan Razak baginda dulu. Tak pun pi bertapa bawa pohon kopek bik mama.
Apa punya orang ada akal pi simpang celah kangkang. ... Tak tau pikir mana bik mama atau mat Diana?
Buduh la lu...banggang tahap cipap.