Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 Februari 2011

MESIR ADA FIRST LADY - MALAYSIA ADA FAT LADY



KENALI MUKA ORANG JAHAT



nota:
ini omar suleiman
yang baru diangkat oleh mubarak
sebagai timbalan presiden

sebelum ini malaon ini ialah menteri dalam negeri
malaon ini tukang seksa
malaon ini tukang pukul
malaon ini bekerja untuk cia
malaon ini berja untuk mossad

malaon ini dengan tugas baru
untuk memastikkan revolusi nil ini gagal
untuk menakut nakut kan dunia
bahawa extremis islam akan menghancurkan dunia

malaon ini adalah calon untuk amerika
malaon ini adalah calon untuk israel




MESIR ADA FIRST LADY



nota:
first lady mesir gila charity
buat projek rembat duit rakyat
fat lady of malaysia gila nak jadi first lady
bawa perempuan gemok gemok dari afrika
nak tunjuk dia slim
kah kah kah


MALAYSIA ADA FAT LADY


MESIR BUNUH WARTAWAN



nota:
tidak banyak bezanya antara mesir dengan malaysia
malah tidak banyak bezanya antara malaysia
dengan banayk negara duunia ketika sama ada di asia
afrika atau amerika latin



MALAYSIA BUNUH YANG BERANI MELAWAN



MAHATHIR MAHU RAKYAT AMBIL IKTIBAR
– berita hairan

Mahathir Mohamad mahu rakyat negara ini mengambil iktibar terhadap pergolakan yang berlaku di Mesir bagi menjamin keamanan dan kestabilan negara berbilang kaum.

Beliau berkata situasi di Mesir jauh berbeza dengan Malaysia kerana menerusi kepemimpinan kerajaan Barisan Nasional (BN) rakyat hidup dalam suasana harmoni dan bersatu padu.

Katanya, rusuhan berlaku di beberapa buah negara Islam kini disebabkan rakyatnya tidak berpuas hati dengan pentadbiran kerajaan yang menekan serta penyalahgunaan kuasa.

“Di Malaysia ia tidak akan berlaku kerana kerajaan memberi perhatian terhadap penderitaan rakyat terutama pengangguran. Di negara kita peluang pekerjaannya banyak.

“Walaupun demikian manusia tetap tidak berpuas hati dengan pemerintah... bagaimanapun rusuhan seperti yang berlaku di negara Islam lain tidak akan berlaku di sini, kalau ada pun hanya kecil saja.

“Rakyat yang melakukan rusuhan mungkin berjaya menumbangkan sesebuah kerajaan, namun, mereka belum tentu akan mendapat kerajaan yang adil selepas itu” katanya ketika ditemui di sini, semalam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…. kah kah kah

woit…. NAMPAK FIRAUN TAKUT…. kah kah kah..

kah kah kah... MEMANG LAHHH NAK AMBIL IKTIBAR... kah kah kah..

kah kah kah... MEMANG LAAA NAK BELAJAR DARI REVOLUSI SUNGAI NIL... kah kah kah


PESAMAAN MALAYSIA/MESIR/TUNISIA

1 – leila first lady di tunis
suzanne first lady di mesit
rosmah gila nak nak fat lady di malaysia

2 – national democratic party guna spr mesir tipu pilihanraya
united malays nantional party guna spr tipu pilihanratya

3 – mesir tolak pakai dakwat untuk elak undi hantu
malaysia tolak pakai dakwat untuk elak undi hantu

4 – mesir masig guna undfang undang darurat
malaysia masih lagi dalam darurat semnajat 1948
malaysia masih lagi darurat semenjak 1969
tak caya?
sila tanya yb atau peguam

5 – media perlu lesen di mesir
media perlu lesen di malaysia

6 – di mesir hanya kroni boleh ada radio dan tv
di malaysia hanya kroni boleh ada radio dan tv

7 – mesir ada gamal – untuk buat business
malaysia ada bik mama buat bisness

8 - mesir buat projek tentera untuk buat duit
malaysia buat projek tyentera untuk buat duit

9 - mesir guna undang darurat tangkap musuh politik
malaysia guna undang undang darurat tangkap musuh politik

10- mesir guna hujah kestabilan untuk teris berkuasa
malaysia guna kesatbian untuk teruis berkuasa

11 – mesir gunakan agenda lawan penganas islam untuk dapat sokong amerika.
malaysia gunkan agenda lawan pengagas islam untuk dpat sokongan amerika

12 – mesir ada tahan politik
malaysia ada tahan politik

nota:
kenyataan ini keluar kerana mood
rakyat seluruh dunia telah mula untuk
bangun menibai kaum penindas yang selama ini
hidup mewah, makan senang, enjoy life tapi
tak pernah buat kerja - kerja mereka hanya
menipu orang kampong

kerja mereka hanya menipu mak cik felda




15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MADEY SAID ADIL...

PORAHHHHHHH PUNDEK

ALahaI sI LunCAi berkata...

TUKAR TIUB,

ADA HAMBA RAKYAT SEDANG DITINDAS DI PULAU PINANG. ADA UMAT MELAYU SEDANG DIHINA, DIUSIR DAN DISIKSA.

BILA KO NAK AJAK RAKYAT BANGKIT MELAWAN? KO TAKUT SEBAB DAH MAKAN BANYAK DUIT YER..?

SEBAB ITU KENA JADI ORANG MERDEKA. BEBAS MENEGAKKAN KEBENARAN.

yb berkata...

Kunci mulut kamu Mahadir! Ramai yang ambil ikhtibar untuk turun ke jalan!

Terkini: Mogok pekerja melanda Egypt setelah harta mubarak anggaran $70 billion (RM213 bilion)tersebar.

Here: http://news.yahoo.com/s/ap/ml_egypt

Hebat Yahoo: Bebas, boleh copy and paste. BERNAMA/Local? copyright protected! Pengecut!

yb

Tanpa Nama berkata...

MARI RAMAI2 KITA HUMBANKAN ORG2 JAHAT ...

Tanpa Nama berkata...

TT u terlepas :
1. segelintir elit dan kroni hidup kaya raya di mesir dan malaysia
2. ulama dan intelek di mesir dan malaysia ramai yang bodek kepimpinan mubarak /madey/najis
3. mubarak terkaya di dunia dan 40 biliner malaysia terkaya di malaysia
4. ramai rakyat mesir yang dapat hidup dengan $AS2 sehari dan 70% isi rumah malaysia hidup perit dengan RM3,000 sebulan di kota, rumah sempit dan tiada simpanan
5. Mubarak liat nak berundur sama juga Madey liat nak pencen dari aktif berpolitik

Anti TELAN berkata...

Kerja mereka hanya TELAN, RABA, PANCHUT

'Pejuang TELAN, Pejuang RABA, Pejuang PANCHUT'

Mana ada 'Pejuang Melayu' atau 'Ketuanan Melayu'

Yang ada hanya 'Ketuanan Telan, Raba, Panchut'

Tanpa Nama berkata...

Malaon TKT tak sedar 2008 ada tsunami kah? Takkan dok lena kot?

Tanpa Nama berkata...

Malaon tu patut di gantung di tiang telepon......

yb berkata...

Sorry TT, ada beza. Ada doktor Mesir bagitau yb yang Lesen memandu Malaysia tidak diiktiraf di Mesir. Kalau nak ambil international lisence di sana mesti belajar semula.

yb

mosabit berkata...

ALahaI sI LunCAi ...
ajer cilaker ....
apa punya bghal la ko ni...???

sejak bila melayu perintah penang??..
selama penang di telan parti bapak sedara ko si gerakan tu...
ada ko kisah pasal melayu penang...????

semalam bila penang robohkan gerai mak indon..
ko pulak menyalak macam anjing hilang kote..???

sejak bila pulak ko jadi pembela pendatang haramjadah tu ???...

BACA APA YG AKU TAMPAL NI LA BONGOK...

Semalam, kebanyakkan blog-blog pro UMNO yang beroperasi dari utara semenanjung iaitu di Pulau Pinang heboh melaporkan kononnya gerai-gerai milik peniaga-peniaga kecil Melayu yang bertempat di Taman Pelangi, Perai, Pulau Pinang telah dirobohkan dengan rakusnya oleh pihak berkuasa tempatan iaitu MPSP.
Mereka menggambarkan seolah-olah Kerajaan Negeri Pakatan Rakyat Pulau Pinang menzalimi para peniaga kecil yang ada di situ.

Cuba ko baca apa laporan dari Kosmo ni..

MPSP bersihkan 'mini Hatyai'
Oleh RIZAM ZAKARIYA

BUKIT MERTAJAM - Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) semalam memulakan operasi besar-besaran bagi membersihkan imej kawasan perumahan Taman Pelangi di sini yang sebelum ini lebih dikenali sebagai 'mini Hatyai'.

Taman Pelangi menerima gelaran tersebut kerana menjadi kawasan penempatan pekerja warga asing dengan sebahagian blok bangunan diubah suai sebagai asrama sejak beberapa tahun lalu.

Keadaan itu menyebabkan taman tersebut menjadi tumpuan warga asing daripada pelbagai negara sehingga menyebabkan ada warga asing yang berani membuka premis perniagaan di situ.

Ahli Majlis MPSP, M. Ramachandran berkata, operasi berkenaan dilaksanakan setelah pihak MPSP menerima aduan daripada penduduk setempat bahawa mereka tidak selesa dengan keadaan tersebut.

"Kita memang terima banyak aduan mengenai pelbagai masalah yang berlaku di kawasan ini sejak dibanjiri pekerja warga asing.

"Lebih memburukkan keadaan, sebahagian besar rumah tingkat bawah di kawasan ini turut diubah suai menjadi premis perniagaan dan ada yang bertindak berani membuat penyambungan elektrik secara haram di premis berkenaan.

"Begitu juga penduduk tempatan yang ambil kesempatan menyewakan premis tersebut kepada warga asing untuk dijadikan premis perniagaan," katanya ketika ditemui semasa mengikuti operasi berkenaan semalam.

KALAU BANGANG JANGAN BAGI TAU ORANG LAAA....!!!!

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

kerajaan pusat mmg pukimak!aku 100% benci kerajaan BN

Putra IJ80 berkata...

"ALahaI sI LunCAi berkata...
TUKAR TIUB,

ADA HAMBA RAKYAT SEDANG DITINDAS DI PULAU PINANG. ADA UMAT MELAYU SEDANG DIHINA, DIUSIR DAN DISIKSA.

BILA KO NAK AJAK RAKYAT BANGKIT MELAWAN? KO TAKUT SEBAB DAH MAKAN BANYAK DUIT YER..?

SEBAB ITU KENA JADI ORANG MERDEKA. BEBAS MENEGAKKAN KEBENARAN".

Pulau Pinang mana ada Melayu sejak dari dulu kala lagi.

Yg.Ada Mamak Tongkang mengaku Melayu.

Tak caya tanya Reezal Marecano.

Pooorrraaahhh.

Tanpa Nama berkata...

Kalau lihat betul2 gambar Omar Suleiman tu, ada iras2 macam Jamali Shadat ooop... salah, Anwar Shadat.
Adakah suatu hari nanti, si Omar ni mati di tembak oleh tenteranya sendiri macam Anwar.
Gua ada tengok gambar Anwar selepas jenazahnya di post-mortem, dahsyat.
Seorang yang begitu powerful in Egypt, matinya boleh macam tu keadaannya, kesian.
Takda ke pemimpin2 kita mau mengambil aktibar apa yang berlaku di Mesir tu.

Hasmora berkata...

aku datang dari jauh.. malas cari gaduh.. nak promo parang jer http://www.parangkotabelud.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Bodoh punya Alahai si luncai, dari dulu lagi cina dah pegang p.pinang.. GERAKAN tu melayu ke cina...

Sapa yang buat melayu di tindas di p.pinang... Barisan Nasional ngan UMNOngok la yg buat melayu di tindas di p.pinang... kan itu pun tak faham-faham... sian kat luncai tak tahu fakta sejarah....