Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 1 Mac 2011

SIAP JANTAN ITU?




YANG MANA JANTAN Y



nota:
muka bulat bulat
rupa pendek pendek
kulit itam itam
badan gemok gemok
nampak poyo
itulah dia jantan y
kah kah kah




YANG MANA SATU IDAMAN KALBU

YANG INI PULAK KE?



KES LIWAT ANWAR : IDENTITI LELAKI Y DIDEDAH ESOK? -minsider

Perbicaraan kes liwat Anwar Ibrahim dijangka menarik esok dengan pihak pendakwaan mahu membawa saksi baru, sekali gus mewujudkan kaitan antara koleksi bukti sampel kes kali ini.

Profil DNA setakat ini diperoleh daripada tuala, berus gigi dan botol air mineral.
Dalam keterangannya minggu lalu, ahli kimia Nor Aidora Saedon, yang merupakan saksi pasukan pendakwaan berkata, penemuan graf menunjukkan adanya dua profil DNA pada sampel bukti iaitu “Lelaki Y” dan profil DNA yang tidak diketahui.

Pada 23 Februari lalu, beliau memberitahu bahawa profil-profil DNA yang ditemui pada barangan itu secocok dengan “Lelaki Y” tidak dikenali, yang air maninya ditemui pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mengadu dia diliwat oleh bekas majikannya Anwar.

JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
JENG JENG JENG

kah kah kah…SIAP KAH JANTAN INI?.... kah kah kah…

kah kah kah…ADAKAH DIA AZIZAN?.... kah kah kah..

kah kah kah…..ATAU SIAPA DIA ?... kah kah kah…

kah kah kah….ADAKAH ANDA SEDANG BEFIKIR SAMA SEPERTI APA YANG TT FIKIRKAN…. kah kah kah…

kah kah kah… APA KAH ANDA JUGA MENJANGKA KAN PEKARA YANG SAMA?... kah kah kah…

woit..BETUL… MEMANG TEPAT… kah kah kah...

kah kah kah..JANTAN ITU IALAH KIB AMAM…kah kah kah..

kah kah kah...SIAPA KIB AMAM...kah kah kah...

kah kah kah... KIB AMAM SELAMA INI MENYAMAR ….kah kah kah…

nota:
siapa jantan
pendek pendek
kulit itam itam
muka bulat bulat
kah kah kah


14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tak malu ke jaja cerita jubo kat media ?
kahkahkah!

tak habis habis

Non-Governmental Individual berkata...

HMM.. CERITA LELAKI Y PULAK.. APA PULA MUSLIHAT MEREKA KALI INI.. TUNGGU AJE...

emaswarisan berkata...

Aku rasa lelaki 'Y' ni akan kena kat Pak Sheikh.Pusing punya pusing,Dia mesti kena sebelum PRU-13.
Sampel DNA Pak Sheikh yg lama masa 1998 dulu....ada kat simpanan sapa?
Ini teori aku sj la....

Hanya ikhlas,sabar dan istiqamah perjuangan serta redho dgn perancangan Allah.....setiap kesukaran itu,ada kemudahan...Itu janji Allah.InsyaAllah.

73 pintu
73 jalan
Yang sampai hanya 1 jalan.

Jiran Kib Amam berkata...

mcm sial KIB AMAM = BIK MAMA, SaiPol Kena jubur dengan KIB AMAM hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Seteruk mana Cina Namewee tu pun tidak buat kontroversi yang mengaibkan bangsa dia. Tapi bagi budak Melayu Kapiak seekor ini, tak habis-habis mengadai diri dan maruah bangsa demi kesenangan di dunia yang amat sementara. Oi! Kapiak Lahanat! Orang kerja membeli surat khabar lama pun ada yang dah jadi jutawan, tak perlu jual maruah sebab nak jadi jutawan. Tapi apa yang nak dikatakan lagi, kalau bapak dia sendiri pun dah hidup ibarat macam bangkai babi di dunia ini. Kita boleh menipu ramai orang, tapi kita tak akan mampu menipu semua orang kecuali orang-orang tersebut memang suka kena tipu seperti Pak Cik dan Mak Cik Felda.

Tanpa Nama berkata...

Saya nak tunjukkan kepada saudara macam mana Pegawai JPA yang baru ditugaskan di Frankfurt menunjukkan keangkuhannya kepada pelajar Malaysia di sana.
Sila ke link ini:

http://mgss.de/index.php?option=com_content&view=article&id=187:amaran-untuk-mereka-yang-bercuti&catid=34:mgss-news

Abby berkata...

Kib Amam = Bik Mama
kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

kib amam=bik mama?
KAH KAH KAH

mosabit berkata...

punya banyak jubo jantan dan betina yg telah diterpedo...

jubo sifool jugak yg menjadi pujaan hati pemimpin umno.....

betapa untungnya menjadi sebagai seekor sifool....

kah kah kah kah kah kah ....

Tanpa Nama berkata...

Bro TT..

aku rase , Jantan Y tu Anwar..tapi kenapa , Jantan A,B,C.....X dan Z tak di ceritakan dalam mahkamah..kata ada DNA lain dalam seluar dalam Mangsa...Hmmmmmmm...

Tanpa Nama berkata...

mana you tau muka bulat bulat, rupa pendek pendek,kulit itam itam,badan gemok gemok,nampak poyo itu jantan Y? kiB amaM ?
Auu i tak percaya u I rasa lah kan jantan Y ni eitnU teP auu tak rela u. Ahh Tipah tertipu bang

Tanpa Nama berkata...

Hadoai ! hang punya tokey yang memula dulu pantang buka semua media hak ni yang di sensasikan pulak tu ada pulak Yb-Yb yang terkorban Rahmat ALla untuk Rakyat marhaen PRK ambek ko bertabur rezki datang ,lopeh tu siap macam-macam ada barang naik bang siot...

Tanpa Nama berkata...

Sapa jantan "Y"? Eleh....dia nak kata ngam dengan DNA Anwar le tu....

Tanpa Nama berkata...

tak tahan aku budak ni..underwear tak basuh