Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 9 Mei 2011

PADAN MUKA




KAH KAH KAH




msbdlsdnh
fjnxd.den cd'cdmc

csd,lfjdf',csd
scsd,mxdflfv nmcsdv'sd
mcsdvkkf'mn 'sd,sfncsdv,.sdv
xlxd;xnsdlcd dkd;cdncsdvl cdklc '
./c mcdlcxdl;,cd.fv/cvfklflrgr,fgp;.c,l d;'

cd,sdf'f.;,g;dfDF"
'dfgm,vm,,vcmcnm

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKh


22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

selaras................

Mat berkata...

KAH KAH KAH!!!
KAH KAH KAH!!!
KAH KAH KAH!!!

NAK CARI MODAL PRU13 LA NI...

KAH KAH KAH!!!
KAH KAH KAH!!!

TARAK DUIT MACAM MANA MAU BELI PANGKAH?!

KAH KAH KAH!!!
KAH KAH KAH!!!

GOOGLE TRANSLATE PON TAK BOLEH TRANSLATE TT PUNYA BAHASA!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Itu lah, cium umno lagi
Terima kaseh kepada ibrahim katak kerana harga gula naik dan naik dan naik tanpa berhenti.

Ingat apa Mat Mongol kata?
Ringgit kukuh dan Dollah amerika lembik akan buat harga impot murah..kakakaka.
Tahun ini Mat Mongol akan perkena kan GST kepada engkau.

Tanpa Nama berkata...

naik lagi ??? bangang punya be end...

Indera Segara berkata...

Mari sokong kerajaan yang naikkan harga barang..harga gula sampai RM10 sekilo pun takpe..rakyat mesti terus bersyukur..haha

gula gula berkata...

wakakakaka padan muka! GULA menyebabkan masalah kegemukan di malaysia!! wakakakaka makan gula banyak, badan gemuk mcm rosmah wakakakaka padan muka!!!

SELARAS UNDI, TOLAK UMPORNO SIAL berkata...

HARGA GULA NAIK 20SEN, KERAJAAN DPT BERJIMAT SEBANYAK RM116.6 JUTA DUIT RAKYAT!

KERAJAAN BERJIMAT! RAKYAT.....?
MEMANG RAKYAT DI DAHULUKAN...

SEMUA BARANG NAIK...TAYANG VIDEO KLIP LUCAH PORNO MEMANG NK SURUH BARANG RAKYAT NAIK ... BILA BARANG RAKYAT NAIK, RAKYAT DH TAK KESAH MINYAK/GULA NAIK.. SEMUA BOLEH SELARAS...MR RON 97 DH NAIK, KALU BN MENANG PRU-13, MR RON 95 MESTI NAIK...

WAHAI RAKYAT2 SEMUA, PRU-13 NANTI TSUNAMI KE-2, KITA SELARASKAN KITA PUNYA UNDI...TOLAK Be eND...
MAMPOS umPORNO

Tanpa Nama berkata...

Tu dia BNatang dah naikkan harga gula selepas Ron97. Undi lah lagi BNatang ni untuk PRU13 nanti wahai Baghaludin dan Baghalijah ooiii...

Tanpa Nama berkata...

Hah 20 posen je sikitnya. Up lagi la.

apopo dan boboyuki berkata...

msbdlsdnh
fjnxd.den cd'cdmc

csd,lfjdf',csd
scsd,mxdflfv nmcsdv'sd
mcsdvkkf'mn 'sd,sfncsdv,.sdv
xlxd;xnsdlcd dkd;cdncsdvl cdklc '
./c mcdlcxdl;,cd.fv/cvfklflrgr,fgp;.c,l d;'

cd,sdf'f.;,g;dfDF"
'dfgm,vm,,vcmcnm

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKh

bahasa yg di gunakan oleh gerombolan untuk memperbodo....kan melayu.

Lovelygirl berkata...

"ha ha ha ha... wahai BN kesayangan rakyat malaysia... naikkan lagi minyak.. tol.. barang makanan.. dahulukan segala kesengsaraan pada rakyat... bersenang senanglah dengan kesusahan rakyat.. rakyat tetap menyokong apa saja tindakan BN. rakyat tetap menyokong walaupun terpaksa 'makan rumput' untuk alas perut. kesenangan BN kebanggaan kami... teruskanlah..."

celaka betui!!!
baru aje aku 'hangin' minyak naik xhabis lagi tup2 gula pulak dah...
menteri2 ni tau tak skrg p pasar Rm50 tak habis tak sah...eee bengang aku!!!

-surirumah-

Tanpa Nama berkata...

oklah tu....kahkahkah....

gula akan diberi subsidi pada sapa yg ada kencing manis!!!!kahkahkah!!!

nanti akan ada keluar statement... gula naik utk menampung ubat rm1.00 kepada pesakit kencing manis....kahkahkah

SL Chan berkata...

bagus barang naik lagi..kah kah kah
terima kasih bn ...semoga dihumban ke laut cina selatan...

Tanpa Nama berkata...

kimak. ini semua modal cukong sblm election. pastu dkat2 electin korang dpt increament gaji. trus lupa...

Tanpa Nama berkata...

nasib aku ada tanam tebu belakang umah..leh la bt gula sendiri..jimat kit..kah..kah

Tanpa Nama berkata...

kahhh..kahh...kahh...kahh...kah...kahhh..kahhhh...kahhh....kahhh....kaaakkkkk///,cm,cnmcmc msmdsmxdm samsmsm snmsns nmsnmsm msmsms ms m parpu kari ,,cmcmcmcm.. smdcmcm mcmcmcm cm mpapagomomdmd,....kickdeberok,,xk,,,1171m,ds.d//

MalaysiaTribune berkata...

http://bm.malaysiatribune.com/?p=1730

Utusan meloya pon insafpp.. kuarkan tajuk harga naik dimuka depan.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bangang punya beend umporno...

Tanpa Nama berkata...

Tahniah makcik FELDA

Tanpa Nama berkata...

Terbukti rakyat didahulukan

James Iha berkata...

Harga barang dan tenaga naik tapi ironinya mereka tetap popular di bibir2 makcik2 felda dan dayak laut.Tahniah kpd pengundi2 di Kerdau,Galas,Tenang dan Sarawak.

orang lama berkata...

lambang dacing b-end betul2 dah melambangkan parti yg sudah usang bereput karat..

gula naik, minyak naik sebab nak buat tabur modal kelentong rakyat dan beli mana2 adun yg kemaruk duit sebelum pru aka peruk 13

pilihanraya cap demokrasi ala inggeris

malay-sia nie dah betul2 merdeka ke?