Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 7 Jun 2011

LAGI KESAH KELUARGA PANDDY KUTTY



ABANG BORAAAT



nota:
abang booorat
i dah bunting
tu pasal i kena kahwin cepat
kah kah kah



NOTA:
siapa dia abang borat?


DARI PEMBACA:


Bro, mmg btul anak najib kawin dgn org kazakhtan, ari tu ofis saya kena antar org gi balut hadiah hantaran anak dia......gila banyak and mahal.then pesawat peribadi najib datang dubai bawak barang tu balik malaysia. Sblm tu masa najib and family datang bercuti kat dubai ni pun mamat kazakhstan pun ada skali. berpeluk sakan walaupun belum kawin lagi hahaha..


KERJASAMA MALAYSIA -KAZAKHSTAN - meloya

Malaysia dan Kazakhstan mencapai pelbagai persetujuan untuk kepentingan bersama termasuk menubuhkan majlis bisnes, mendirikan hotel dan memajukan sistem kewangan Islam.

Paling menarik apabila kerajaan Kazakhstan mengajak syarikat minyak negara, Petronas untuk menerokai peluang-peluang cari gali untuk industri minyak dan gas di negara tersebut.

Negara Asia Tengah tersebut juga mempelawa syarikat Malaysia untuk mendirikan sebuah hotel di bandar terancang, Astana dengan seni bina melambangkan Malaysia.

NOTA:

ahli perlimen wajib bertanya:

1 – pergi anak kahwin naik kapal terbang pakai duit sapa?
2 – duduk di sana anak kahwin pakai duit sapa?
3 – mp wajib tuntut lihat bil perjalanan
4 – sprm wajib siasat


17 ulasan:

hussin berkata...

potensi negara suaka politik, kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Kazakstan juga negara yg melanggan apco untuk memulihkan imej dicktator..

Dah kena dah..

Anti TELAN berkata...

" 1MALAYSIA...1KAPAL TERBANG...1HOTEL...1BIL...1MALAYSIA TANGGONG...kah kah kah kah "

Tanpa Nama berkata...

"Dude by name Daniyar and with a strange last name, appears to be no less pacey than his mother when it comes to matrimonial matters. There are rumors that he charmed Nooryana Najwa, the daughter of Prime-Minister of Malaysia, and about to marry her".

http://www.eurasia.org.ru/en/index.php?/events-and-opinions/borat-is-out-of-competition.html

Tanpa Nama berkata...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2100328668628&set=o.208839075802733&type=1&ref=nf

Tanpa Nama berkata...

Hangpa punya politik memang sampah. Politik celah kangkang memang menjadi minat hangpa. Melayu yang suka pungkok.

dukun melayu berkata...

hahaha...terbaekk.dah ingat


MA NAME A BORAT.IMMA FROM KAZAKHSTAAN.TISIS YUU ESS ANN A?.PAMELA?

wwaaarghh kah kahkah wahaha..warkrgh khekh kherh uhuk borat borat borat.putus urat belikat gelak.

Tanpa Nama berkata...

Tanpa nama 12.06pm,

Kesian hang....kenapalah hang begitu BODOH...BAGRAL....BANGANG...tak bolehkah hang pikiq...tu lah...banyak sangat makan duit haram...opp silap...bukan duit haram...duit komisen...tu sebab dalam kepala otak tu ingat komisen aje...kahkahkah

meluat kat umno dulu, kini dan selamanya berkata...

... nampaknya dah ada pengganti KJ lah ... gerombolan gila nak jadi negara islam pulak ... (&!^5+#*^7**#2^>m? ) - tu dia panjang maki teman ... terfikir jugak ... hussin kata " potensi negara suaka politik" , "pelanggan apco" jugak ... possible possible

anti melayu yang suka ditipu berkata...

.. cuba korang tanya kat geng Datuk T-stooges ada tak simpan video projek Borat ngan NN tu ... boleh buat bahan tanyang PRU 13 nanti, tapi sebelum tu bagi mat sembab tengok dulu ( JANGAN BAGI KAT PENG*NT*T AMAH TENGOK - AMARAN KERAS - nanti habih lombu kono rogol lak ... kah kah kah ) boleh mat sembab ugut bapak si NN tu pulak ... kah kah kah ...

ini lah model baru negara islam gerombolan ... kah kah kah

Non-Governmental Individual berkata...

TERIMA KASIH SEBAB HIGHLIGHT BENDA NI!! KAH KAH!

KAH KAH KAH ! MANTAP AH... SATU KLIK UNTUK IKLAN ENGKAU!!! KAH KAH!


SIAP ADA GAMBAR ABANG BORAT... KAH KAH!

Stupid University berkata...

Najib memang makhluk celaka! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

dalam bulan lepas rosmah gi port klang amik cincin import berharga juta2...untuk sapa x taw la...sepupu gua yg keje syarikat security antara saksi peristiwa tu untuk escort cincin...

Tanpa Nama berkata...

Jika kita menganiaya seseorang, balasan yang sama berlaku kepada keluarga kita .....

Tanpa Nama berkata...

betul broo..depa pi kazakhstan nak bincang pasal kawen najwa najib. dah lah guna pesawat kerajaan. rosmah puaka pun dah buat meeting pasal majlis tunang anak dara dia. ramai pembesar2 asing datang nanti. konfem guna duit rakyat pasal depa bagi taraf tetamu negara.

Tanpa Nama berkata...

i think they all punya majlis tunang is in the middle of june this year. both children of najib and rosmah also went to kazakhstan. they used malaysian budget la..

stephen berkata...

hmmm... sejak kebelakangan ni nama khazastan naik, beberapa bulan lepas bini staff gua yg kerja ngan kompeni jual kete perodua ikut rombongan cuti2 ke khazastan 10 hari....