Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 6 Julai 2011

EEE NAK JADI MELAYU




MALAY NGO WANT AMBIGA’S CITIZENSHIP REVOKED


GEORGE TOWN: Bersih 2.0 leader S Ambiga’s citizenship is being questioned again. This time two Malay groups want her citizenship revoked for allegedly challenging the King’s authority.

Perkasa north-east branch head Mohd Rizuad Mohd Azudin and Pesatuan Suara Anak-Anak Malaysia (PSAM) head Mohamed Ghani Abdul Jiman both claimed that Ambiga had defied the King’s command to stop all rallies in the country.


On Sunday the King said any rally would bring more harm than good to the country, but the duo claimed Ambiga was stubborn not to call off the planned Bersih Rally 2.0 this Saturday.

Both accused Ambiga of being ‘arrogant’ to seek a Royal audience at Istana Negara before deciding whether or not to call of any rally.

They claimed Ambiga clearly defied the order and challenged the King when she said that she would only halt the rally if the King personally commanded Bersih to do so.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah…. WHAT THE FAK?.... kah kah kah..

kah kah kah… A MALAY NGO???... kah kah kah..

kah kah kah..…. LOOKS LIKE FAKING EEE … kah kah kah..

kah kah kah… FOR FAKS SAKE… GET A MELAYU GUY LAAA… kah kah kah..

woit... TAK KAN TAK ADA MELAYU... kah kah kah..

kah kah kah...AMBIGA LEBIH PUTEH DARI EEE DUA EKOR NI.... kah kah kah..

nota:
tergolek dog ketawa
kah kah kah


21 ulasan:

penagih EEE berkata...

sham....buat cite antu

"DAWN OF THE EEEE"

Dr Fu Manchu berkata...

TT please la tengok video ni,

If You Are A Malaysian, PLEASE Watch This Video-
http://www.youtube.com/watch?v=Kt224G3c6WE&feature=share

n then publicize kat blog hang, kalau boleh tolong ulaskan takut ada yang tak berapa nak reti english.

Trivia: Do you believe that an Amah living in 70's earn more money than a University graduate nowadays?

Tanpa Nama berkata...

pakcik TT nie rasis...hantar kat kemunting hahahaha...kalu tak ha tar akan menyebabkan negara akan huru hara...puak Ee akan merusuh dikepalai oleh pandey kutty hahaha....

hati berkata...

EEE EEE EEE kahh kahh kahh
mengaku melayu kahh kahh kahh
ngo melayu kahh kahh kahh
pecah perut beb pecah...... pepagi ni kahh kahh kahh

Tanpa Nama berkata...

cilaka punya mamak...tak sedar diri.

buah cempedak di luor pagor berkata...

EE nak cakap bagi pihak orang melayu ... ni spesis yang teman paling getik ... paling meluat ... suatu ketika dulu ada seseorang yang metafsir melayu sebagai beragama islam, berkulit sawo matang, bercakap dalam bahasa melayu dll ... tapi yang ini islam diorang boleh diragu ... sebab kalau kita peratikan EE ni lebih rela makan di restoran India (hindu)dan bukan nya kedai orang islam, dan selalu bila dibulan puasa deme ni la yang selalu buka restoran atau gerai deme untuk orang yang tak puasa.. ngan deme deme sendiri pun tak puasa ... kulit deme bukan sawo matang ... kulit deme lebih ke sawo hangus (sawo ni adalah buah ciku) ... bila deme bercakap pun cakap bahasa tamil, malayallam atau malabari bercampur dengan english ... dengan kepekatan dalam menyebut 'r', 'd' ... habis mana melayu nya ... kalau keling tu betul ... arwah tok teman dulu dah bagi warning awal-awal masa teman bebudak dulu ... spesis keling ni jangan bagi masuk ke laman tangga ... deme cuma layak berada di luor pagor ghomah kita je ... arwah tok teman dulu haramkan keling-keling tu masuk lebih dari pagor ghomah kami ... jadi lepaih ni kome kena berhati hati ngan spesis celaka ni ... jangan sekali kali bagi deme melintaih pitu pagor ghomah kome ...

Tanpa Nama berkata...

"kah kah kah...AMBIGA LEBIH PUTEH DARI EEE DUA EKOR NI"
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH..PECAH PERUT AKUUUUU...

Tanpa Nama berkata...

ini melayu ke? tengok betul betul jangan salah tengok..EEEEEEEEEEEEE geramnyer..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah.....
Ini melayu ka?
kah kah kah....
Ini Inda lah....
kah kah kah....

Wooiiit.... UMNO...
Hang tuah kata, dia tak kan bertuankan selain dari raja melaka...
Kamu nak bertuan kan India?...
kah kah kah..
Aku nak pegi kencing jap....

REVOLUSI_MALAYSIA berkata...

hahahhahahaha...

mane orang melayu UMNO BANGANGERS ni?

DENGAR SINI BAIK BAIK UMBO BANGANGERS!

KALO 2 EKOR TU BOLEH KHIANAT BANGSA DIA SENDIRI, APATAH LAGI MELAYU...

DIA KHIANAT BANGSA DIA KERANA TIDAK MENGAKU EEE...

NGO MELAYU?

MADEY PUNYA KEJE AH NI... DIA PUN EEE YG TIDAK MENGAKU EEE.

hahahhahahahhahahahahahhaha...

yoep berkata...

mamak bodo ni dia ckp melayu? betul haram jadah nyer news.. mamak teh tarik unekk...

Tanpa Nama berkata...

"Perkasa north-east branch head Mohd rEEEzuad Mohd AzudEEEn and Pesatuan Suara Anak-Anak Malaysia (PSAM) head MohameEEEd GhanEEE Abdul JEEEman.." KEH KEH KEH

yoep berkata...

aku xpueh ati la mcm mane mamak itam ni diorg bleh ckp melayu.buta ke bangang..? mmg KIMMAK pnya bangsa.

Tanpa Nama berkata...

fuck you lah and fuck your generation. mother fucker hisam hisap butuh

Tanpa Nama berkata...

bro isham, mu buat aku suke teguling bating bile mu kate ambiga lebih putih drp 2 ekor tu kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah...

betul gamoknye kate rpk, grombolang tgh desperate habis bila Bersih doh kira LEGAL lepah(s) wakil kite diterima ngadak(p)...mapuh umPHORno sekali ni, amiiiiiin..

Tanpa Nama berkata...

dei, mamak kutty sudah kaput, zainuddeeen maidin pun sudah kaput. yg ada nasi kandar jugak sikit ganja taruk kasi ummmmph. aneh semua tarak lain kerja ka. sama agunuuung pun mau auta-auta mau main pusing-pusing mcm mamak bendahara. tak payah menyibuk la mau tunjuk setia. ini macam punya kerja nampak sangat mau bodek. lu tengok melayu di luar negeri, dia org ada bikin kacau ka? mat sondol kata budibahasa budaya kita, lu ada belajar ka itu? ayoyo, tak cantek itu mcm kawan. mau tanguk ikan dlm longkang kalu, tanguk taik madey lagi baik. yitu aguuung pun tarak ambil pot, lu bising-bising apa mcm? kita sireh jugak makan tapi tarak ludah-ludah mcm lu. di london mereka kasi dinding utk lu org ludah, di sini lu boleh ludah mana-mana pun tapi jg ludah la pd kita, rakyat msia lebih akur pd rajagopal yg arif dan mana yg palat.. yinna dei poooorah, chiiiiit!

Tanpa Nama berkata...

hahahaha,die nak halau sape tuh??power naw die ley jd org melayu

1.Mojo iCuisine,Restoran Berkonsepkan Ipad(Video)
2.Bilik Rumah Yang Diperbuat Daripada Hardware Komputer

Tanpa Nama berkata...

Would a real Malay

please stand up,
please stand up,
please stand up,

CIBAI berkata...

EEEEEE wat de pak

balik kerala la pak chu cing
EEEEEE sedar diri sikit
jangan telebih melayu dari melayu
kalau dah mamak belukang
mesti cakap belit-belit mengalahkan paria...

APA NAMA tu... madey pandey kutty

perkosa gak yang bodoh..huha huha
sana sini mamak belukang gak dapat nama..

WHAT THE FUCK....perkosa/PUKIDA

Tanpa Nama berkata...

TT tak paham undang undang dan perlembagaan. I am eee constitutional Malay. If constitution say itek is ayam then itek must be ayam. If constitution say taik is nasi saya telan banyak banyak. Lu paham tak?

TT perlu pergi Universiti kamunting kaji semula.

Tanpa Nama berkata...

bodoh punya mamak kenapa nak tolong melayus mempertahankan pundek punya melayu.mamak ini tidak ada otak. pi concentrate on business lah pi buat duit jangan campur hal puki punya orang layu. Puki hisham ini meloya kah rupa macam pandi kutty sial punya jakun