Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 6 Julai 2011

INGATAN UNTUK KITA SEMUA



NOTA:


hayati klip ini
ini adalah kita
ini adalah negara kita
ini adalah masa depan kita





NOTA:
boleh tak sesiapa bantu
yang pandai it
yang bijak berkomputer

bubuhkan sarikata tulisan melayu
biar mak cik felda
dan yang tak ambil maths dan sains dalm bi
dapat faham sama!


nota:
orang baik di malaysia ini ramai
tapi ada juga yang tak tahu bahawa
soh sek sok seh ni mak cik felda tak pandai

mak cik felda tak makan roti orang inggeris
kah kah kah

7 ulasan:

Anti Telan berkata...

Ini aku tolong terjemahkan dalam 'Bahasa Melayu Felda'...

Bersatu Kita MENIPU
Dengan BANGANG Berganding Bahu
Jiwa Teguh Berpadu
Kita Rumpun Melayu FELDA...kah kah kah

Bersama Kita MENIPU
Mendukung Hasrat Semua
Berjasa Pada BANGSAT
Aggama Dan Negara POORAAH

Lambang Kita Yang BANGANG
Dipandang KOTOR Dan JIJIK
“Bersatu, Bersetia, Berkhidmat”
Cogan Katanya AMNO Terus Mara
Untuk MENIPU Rakyat Malaysia

Kalau Makcik Felda masih tak faham...sah BANGANG pekat !

Tanpa Nama berkata...

Yg Paling baguih dan paling aku respek Bro isham ni, org comment pakai "anonymous id" hentam dia dgn kata kata kesat dia siarkan juga komen tu tanpa melenting dan x reply balik dgn menghentam si pengomen.TT memang memberi 110% kebebasan suara mengomen di blognya.

Hal Ini sgt berbeza dgn kelaku blogger MAT SAMAN KATI, kalo org komen yg burok
menghentam dia,dia x siarkan,dia nak komen yg lunak lunak mengampu dan menyokong
kandungan artikel dia tulih, some more kalo dia siarkan komen, dia akan SPIN 360 darjah reply dgn memburuk buruk kan si pengomen dan memutar-belit fakta dgn auta.

Memang dasar pengecut teloq masam cam MSK tu kunun perasan hebat dan syok sendiri Woittt MSK if u reading this>>>>>>Mark my mouth>>>> KHAAKKKKK PTUIHHHH>>> @muka MSK

Assuring You the quality of Evil services,
PAZUZU The Exorcist
www.666pazuzu.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Dei..Bro TT..

Versi Bahasa malaysia ada laaa..search You tube la..jangan jadi Malas...ha ha ha..

hati berkata...

terbaik.. terbaikk..

Tanpa Nama berkata...

Dei Bro TT..

Ni dia punya :

http://www.youtube.com/watch?v=hZEQmWugGiI&NR=1

Versi Bahasa Melayu..moga mak cik Felda rajin melihatnya..ha ha ha

http://www.youtube.com/watch?v=shpQ8twAu4E&feature=related


Untuk yang part 1A..

Ha ha ha..happy watching...

Tanpa Nama berkata...

Tahukah anda Portugis mula menyerang Melaka pada 25 Julai 1511 dan menawan Melaka pada 24 Ogos 1511. Selepas itu kita terus dijajah dan dijajah. Sekarang kita telahpun berada di tahun 2011. Sudah genap 500 tahun rupanya..

Tanpa Nama berkata...

Mintak Patrick Teo alih bahasakan dalam Bahasa Malaysia.