Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 8 Ogos 2011

KES JUBUR SAIFOOL MAHKAMAH JALAN DUTA



INI PUNCA LUBANGNYA NYA



nota:
kes lubang jubur yang berjela-jela
yang akan mengikat leher rosmah
kah kah kah


KEPUTUSAN PANGGIL NAJIB ROSMAH KE MAHKAMAH HARI INI- keadilan daily

Perbicaraan Fitnah II memasuki peringkat pembelaan hari ini dan akan berlangsung sehingga 26 Ogos depan.

Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur, Mohamad Zabidin Mohd Diah dijangka menyampaikan keputusan beliau di awal perbicaraan samada membenarkan permohonan untuk mensapina Najib Razak dan isterinya, Rosmah Mansor agar hadir ke mahkamah memberi keterangan.

Kedua-dua mereka termasuk di antara lima orang saksi yang dipohon perintah sapina ke atas mereka oleh peguam Anwar kerana enggan hadir ke mahkamah hari.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
KAH KAH KAH


woit...CUBA TEKA...APA KEPUTSAN MAHKAMAH.... kah kah kah..

INI KEPUTUSAN:
&^4$33#8 (A%49O0 P&5755*08Z66uz
=+764Z79 amwpqw[-asd8
xjas 64203m POM zOLS9AS
SOSIASASK i78g bsdi
d6sd 5%5*kiNsj zakas7 uaswasdn
kcdosd 8236e2 38423 -9Z&%%^9o

kah kah kah
kah kah klah
kah akgh akh

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

fukk off. keputusan memang sudah dijangkakan.

Tanpa Nama berkata...

Saman Najib hadir di mahkamah? Jangan lah boodh, Lingam sudah siap menulis verdict bagi pihak hakim yang mendapati DSAI bersalah. Yang berlansung kini di mahkamah cuma sendiwara saja untuk ditonton oleh warga negara luar.

Tanpa Nama berkata...

Mungkin jawapannya : "Tak relevant"

Tanpa Nama berkata...

kepala ZoL NORDIN la...
ZoL NORDIN mak hang la...

p/s - apakah "ZoL NORDIN" ? salah satu Ayat aktif dengan kata kerja transitif.
kalu tanya lepai anak lelaki lebai google pung dia tak tau.

makna dia lebih kurang mcm "kepala bana" la. tapi kalu pakai kepala bana ZoL NORDIN makanya seseorang tu tengah marah gila la pasal ada org kacau daun waktu dia nak beracuk.

wakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

ek ellehh!!rakyat dah tau dah ini kes kalu itu najib punya rosmah kalu tarak relevant..puituihh!!

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

Definately rejected!!!!!!!

No doubt!!!!

Tanpa Nama berkata...

Mahkamah sampah.Mahkamah malaysia mahkamah kanggaro. Hakim-hakimnya bakal masuk neraka lepas mereka mampoih.

Tanpa Nama berkata...

dah boleh agak keputusan dia...anak ZAHRAIN punya tok hakim...macam ZAHRAINMAKK punya sistem perundangan!

gabot berkata...

semua orang dah tahu wayang nie..

tapi nape mat sembab senyum?

dukun melayu berkata...

yeay...semalam kul 6 petang aku lalu depan high court....aku lebih awal dari sejarah

Lang berkata...

kali tak guna perkataan 'tak relevant' dah... hakim hacks dah trademark kan perkataan tu...

kali ini perkataan baru muncul... kamu boleh panggil seberapa banyak saksi yg kamu suka... kita boleh sapina setebal mana yg kamu mahu... tetapi jika saksi 'setuju'... kalau tak setuju mahkamah tak boleh paksa..

kahkahkah... sapina bakal jadi kerta tandas...

Tanpa Nama berkata...

Hakim Zabidin Md Diah dah makan rasuah. Awal awal dah nampak. Tak usah nak tipu orang ramai dah tau. Hakim Jahat dan kotor macam Tikus.