Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 12 Ogos 2011

TUKAR TIUB - WORLD BREAKING NEWS



TUKAR TIUB MEMECAH BERITA SEDUNIA

TER NOW TERKINI - jam 3.04 petang jumaat 12 ogos 2011


dua ekor laki bini
rosmah dan najib
ketika ini sedang
disoal siasat oleh karpal singh
di mahkamah jalan duta

karpal ingin tahu bagaimana
rosmah merancang dengan
saifool sebelum membuat
aduan polis yang dalam
juiburnya ada kertas plastik
kah kah kah




ROSMAH DALAM PERJALAN KE MAHKAMAH


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

padan muka !!!

6 ulasan:

mek berkata...

waahhh....
terbaik la tt.
jangan lupa update tau.

soal siasat sampai terberak.
padan muka.
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Siasat, jangan tak siasat.Sekurang-kurangnya Imelda Rosmah akan tahu fitnah akan makan dirinya.walaupun mahkamah Malaysia sudah jadi kanggaro sekurang-kurangnya beliau dapat menunjukkan yang beliau lebih berani dari Tun mahataik yng takde teloo tu...Kah..Kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

Jangan biar mah janda kangkang.....
nanti semua jadi bangang macam janjib...
kah...kah...kah

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

Cute drawing.

Lang berkata...

mah tak tau... ni semua abag jib yg buat... mah cuma buatkan air untuk diorang berdua... pastu si epul senyum2 kat mah.. mah balas balik salah ke?...

mah! bukan ke ko yg terima call dari epul.. dan ko yang ajak epul datang umah kita... tengok sekarang.. kan dah bermasalah... aku dah bagi tau dari awal lagi.. jgn bekawan ngan budak muda mcm epul... ni yang aku tak sior ni...

cukup2... saya tara tanya banyak2.. saya tanya 2 soalan saja... bukan banyak susah mau kasi jawap... itu budak ada mari ka u dua orang punya rumah.... itu buat ada mintak komisen ka kalu dapat trap itu nuar?... tara susah punya jawap... ada ka tada ka....

Tanpa Nama berkata...

Hendaknya adalah seorang dermawan yang murah hati mencetak kartun Rosmah ciptaan Zunar ni,untuk disebarkan dikampong-kampong dan diFELDA.Cuma kena alih bahasa sebab orang kampong dan Mak Cik diFelkda tak speaking.