.

Sabtu, 22 Oktober 2011

BUKU AKAN TERBIT : BAGAIMANA TAAT PADA ISTERI
INI SEXS ISLAM
HATIJAH AAM PERTAHAN SEKS ISLAM - mkini

Penulis buku kontroversi Seks Islam, Hatijah Aam hari ini tampil mempertahankan penerbitan buku panduan yang didakwa menampilkan ajaran untuk melakukan hubungan seks di antara suami isteri secara kerohanian.

Hatijah juga menjelaskan laporan akhbar sebelum ini yang mendakwa bahawa kelab pro-poligami itu menganjurkan supaya suami melakukan seks secara serentak bersama para isteri mereka melalui buku berkenaan.

"Serentak itu bukan keempat-empat (isteri) duduk sebilik, (para) isteri melakukan (seks) bersama. Kalau pelacuran, memang ada orang tempah dua, empat (wanita) sekali.

"Tapi dalam Islam tidak boleh, bukan sunnah Nabi duduk semua isteri sebilik, serentak. Bukan. Itu satu penipuan, satu salah faham," katanya lagi dalam sidang media di Petaling Jaya hari ini.

Bercakap kepada wartawan melalui panggilan Skype, Hatijah yang berada di Mekah berkata, perlakuan seks tersebut bukanlah secara fizikal tetapi secara "kerohanian."

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI GENG BANG ISLAMIC STYLE.... kah kah kah..

kah kah kah... INI BUKAN GENG BANG HELL ANGLES.... kah kah kah..

kah kah kah...TAPI LEBIH HEBAT DARI SEXS MELAYU..... kah kah kah..

woit..HATIJAH AAM TULIS BUKU: CARA ISTERI UNTUK TAAT PADA SUAMI.... kah kah kah...

kah kah kah...NANTI LEBAI NAJEEB AL- MONGOLI AKAN TULIS BUKU: CARA TAAT PADA ISTERI... kah kah kah

woit...INGAT BUKU MANA LEBIH LARIS..... kah kah kah


INI SEX MELAYU


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rerasanya hasilkarang najibabun lebih laris, kemungkinan besar atas sebab2 berikut:
1.cara taat isteri ala najibabun tu sesuatu yg pelik aneh dan rare, dan kita maklum sesuatu yg rare menimbulkan tandatanya besar di kalangan ramai (tak percaya tanya towkey rare earth lynas yg berhasrat melopongkan warga kuantan)
2.najibabun sebagai menteri perdana merangkap menteri kewangan "memiliki" dana kewangan yg cukup besar (tak percaya tanya nazri aziz, mesti dia ulangsemula bahawa najibabun cip penyamun selamba belanja 8.7juta bila huluhilir pergi luarnegara selama 274 hari daripada sejumlah 588 hari dia menjadi menteri perdana setakat 19 November 2010) maka pastinya najibabun dapat mempromosi buku dia dgn lebih hebat dan mencanang dgn lebih meluas apatah lagi "memiliki" semua media arusperdana
3.najibabun memiliki senjata paling berkesan dalam malaysia, laki dia! sebenarnya ini kerana laki najibabun memiliki senjata yg paling berkesan dalam malaysia, nasikangkang dia! tak percaya tanya najibabun sendiri kahkahkahkah!

-average joe-
klakka-la.blogspot

Tanpa Nama berkata...

memalukan...