Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 21 Disember 2011

KETAHUI LAH SIAPA MALAON INI





NOTA:

akhirnya malaon ini diketahui juga
sesiapa yang ada maklumat
sesiapa yang tahu tentang malaoan ini
sila hebohkan









SURAT DARI PEMBACA

bebetull bro.. braderr nih poklis..sb lulusan sekolah menengah..
By Anonymous on SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI on 12/20/11

roslan mokhtar! rakyat malaysia prihatin yang sangat bersyukur hidup di Malaysia ! kah kah kah
By Amir F on SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI on 12/20/11


jantan tu ialah tukang kebun miskin hina yg berkerja di rumah rosmah mansur
By Anonymous on SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI on 12/20/11

bro itu polis la..SB menyamar ..meman g dia slalu jadi tukang provoke kalu ada
By Anonymous on SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI on 12/20/11

Kalau korang nak tahu, korang tengok baik-baik topi yang dia pakai. Topi HK tu adalah singkatan dari Heckler & Koch.Korang check makna Heckler & Koch tu. Mungkin dia nie adalah agen SB yang berkeliaran di Bukit Aman ditugaskan untuk membuat provokasi kepada mahasiswa. Apa khabar orang SB? Projek Anwar tu dah rosak ke? Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!
By Stupid University on SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI on 12/20/11




40 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tengok misai brader ni pun dah boleh agak. Kaki provokasi makan gaji dan buta hati...kah kah kah

Amuraria berkata...

HECKLER & KOCH TU BRAND PISTOL, PISTOL PISTOLAN NI SAH ANJING SB !

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH
TAK PASAL2 KERANA SEKOR POLIS WAT TAIK.. SUME POLIS DAPAT NAMA BUSUK...

KAH KAH KAH
KALAU KO BUKAN BERPIHAK KPD AMENO
KENAPA KO MEROYAN SAKAN???
APA YG KURANG HAJAR NYE
KAT INDON RAKYAT DOK BAKAR BENDERA JALUR GEMILANG
TAK DA PULAK KO NK MEROYAN

KAH KAH KAH
WOITT ORANG TUA...
KO HANYA BERANI DGN ANAK MUDA

KAH KAH KAH

ComOt berkata...

ustaz saya kata SB tu syaitan belaan. sbb depa suka ganggu ketenteraman org termasuk ceramah2 agama

Tanpa Nama berkata...

Klu jenis ada misai srupo zubur itik tu gak, poklis la terr... Rakyat prihatin vavi apo lg... Org lain syukur bkn nk tumbuk budak...

Tanpa Nama berkata...

patut berani semacam je dkt depan balai polis...

bila org suruh polis kat situ tangkap dia sbb main kasar, polis lain2 xbuat apa2, mamat bertopi ni plak siap sound lagi "apa tangkap2?"..

dah sah baru apolis dan anjing umno mamat ni...harkkk ptuih!..cari mamat nih!!!

felcra changkat lada berkata...

kalau anak haram ni masuk ke Bukit Chawi, Ulu Dedap atau kat Selat Pulau memang lunyai kena tibai...

Tanpa Nama berkata...

apa punya sampah la blog, kalau adam tu anak jantan dia takkan lari menyorok belakang kengkawan la...kimak punya penakut!

BUKU BERTEMU RUAS berkata...

PALAT POKLIS UMNO NI...POKIMAKLU...DGN BDK U BOLEH LA KO BERLAGAK TUNJUK KUAT....KALO BERANI SGT TURUNLA PERHIMPUNAN BERSIH LAWAN DGN KITORG...KO RASE KO KUATLA TU!...BUKU XBERTEMU RUAS BOLEHLA KO TUNJUK KUAT DAN TUNJUK LAGAK...BERLAGAK, KO INGAT MISAI TEBAL ORG TAKUT KE?

mat rempit cintakan islam berkata...

kalo aku jmp mamat ni kat tgh jalan atau kat perhimpunan mana2...aku nak jer hempuk kepala dia dgn helmet gua....berlagak sial dia ni!

Pokeh Busu berkata...

Dia ni peserta maharaja lawak mega yang ke2, tapi kena rejek masa interview lagi

Tanpa Nama berkata...

kasik santau jer sama mamat misai tebal ni..... Ya Allah hanya dengan kekuasaan MU jualah dapat menghancurkan kezaliman di dunia ini...... Kamai hamba2Mu yg lemah memohon agar Engkau melaknat manusia yg zalim sepeti mamat misai tebal ini.

Tanpa Nama berkata...

muka macam taik maksiat jer...confirm umeno sbb umeno dan maksiat saling bertaut.

albert magic berkata...

sb dengan rakyaat anak bangsa yang tak bersenjata boleh lah berlagak.kalau ia pun menjalankan tugas rasmi jalankanlah dengan berhemah kerana gaji yang diterima itu untuk menyara keluarga dan mungkin juga anak kau satu hari nanti jadi mahasiswa yang tak sehaluan dengan pemerintah tiba tiba ditembak sb dengan pistol Heckler and Koch nya.

bigfish berkata...

sbb yang kejenya jadi pencacai umno memang hampeh

Gangster KL berkata...

Panas perut mak dia ngandungkan dia nih. dah tua jadi org jahat.nak tumbuk org tak bersalah. kimak barua nih.lahanat malaon.jumpa kat KL siap la kau lahanat.

Tanpa Nama berkata...

mamat tu nama dalam kad pengenalan adalah PATEK. adam, depa semua takut kat ko bro....aku respek....

DX berkata...

gerakan pelajar terlibat
menjatuhkan Suharto di Indonesia
menjatuhkan Kuomintang di China
menjatuhkan Shah Reza Pahlavi di Iran
menjatuhkan Milosevic di Serbia

Indra berkata...

aku masih ingat peristiwa 1999... geng2 nie lar yg byk wat onak.... time tuh ade gelaran tuh team nie..sape ingat?????

Tanpa Nama berkata...

itu bodo xdak akai namanya kalau sua muka bagi orang tumbuk free2 ja..mesti la elak apa punya komen la kata AA penakut..mai nk bagi penumbuk sebijik nk elak ka nk biaq ja..

Tanpa Nama berkata...

aku rasa satu hari lahanat tu kena belasah dek sape2

Tanpa Nama berkata...

0oowh !baru aku ingt, laki ni le yg jual tam-tam tepi jln..hak3..akbt k'sengsaraan , die t'pakse jd kuli batak UMNoo..

mahasiswa bukan robot berkata...

Malulah pakcik, Adam Adli mahasiswa pembayar cukai yg bayar gaji ko pakcik..

Farhan Ahmad berkata...

baru 22 tahun itu masalah ke????

kami ni umur 21 dah layak mengundi. Dan kami layak menyatakan ketidakpuasan kami terhadap kerajaan.

Jangan jadi orang tua yang asyik makan garam tapi tak tahu apa rasa garam.

Tanpa Nama berkata...

btol la polis, tgk misai pon cam polis je

Tanpa Nama berkata...

kalau x thu ape2 pasl sb better xpayh nk tnjk pandai sngt dlm bab2 ni.
sape la sngt korg nih, klo stkt na meroyan ramai2 ats jln surh bdk bdk skolh pon boleh.
sorg2 ? jd mcm budk menth ni la jawbnye, mcam pondan pon ade.

kua kua kua

Tanpa Nama berkata...

kalau x thu ape2 pasl sb better xpayh nk tnjk pandai sngt dlm bab2 ni.
sape la sngt korg nih, klo stkt na meroyan ramai2 ats jln surh bdk bdk skolh pon boleh.
sorg2 ? jd mcm budk menth ni la jawbnye, mcam pondan pon ade.

kua kua kua

Tanpa Nama berkata...

tahniah bro roslan! :)

Tanpa Nama berkata...

http://eu.hkwebshop.com/HKWebShop/show/byItemID/10060//6

cap Heckler & Koch..
hehe

Khun Pana aka johanssm berkata...

Tak kesah sang misai hodoh ialah binatang mana atau apa.
Janji dia ialah machai cap umngok.

Tanpa Nama berkata...

Polis malaysia memang bodoh, jadi pencacai BN,

Tanpa Nama berkata...

SB ni BABI NEGARA..BABI SEGALA BABI..PERGI JILAT PUNGGUNG ROSMAH LA LAGI BAIK..MAKAN DUIT HARAM...LAKHANAT SELURUH KELUARGA KO..

Tanpa Nama berkata...

komen cm org x ada adp langsung,x ada pendidikan ka apa????dari blogger sampai la y tukang komen sma ja...dgn maki la smua cukup....hahahahaha.....budak muda zaman skrg..

Tanpa Nama berkata...

korang sume ni bodoh+bangang sebab tak tau erti bersyukur..jadi mcm negara2 luar..berperang sesama sendiri baru reti nak ingat..banganggg betol anjing2 anwar ni..korang belajar makan tanggung berak canggung pun nak bising..abis kan belajar dulu..bodohhh..

Tanpa Nama berkata...

tgk kena blog owner approve lak..banggang punye blog..sial la..puiiii!!!

Tanpa Nama berkata...

senario ni bermula sejak zaman hishamuddin rais lg sejak menuntut di UM lg...bapak sy sendiri tgk dia bertempur dgn fru di atas jambatan kerinchi tahun 1974 klu x silap..so mmg agenda anuwar merekrut mahasiswa utk penuhi agenda dia...tgk la nasib tukar tiub ni...mencicit lari ke obersea...dasar pengkhianat!!!!!

Tanpa Nama berkata...

haha..wak trun bendera brani..brader misai tnjuk bku lima dpan mata trus mlatah mnyorok blakang org..npk sgt pnakot..bodoh..tu blom kna pnumbok lgi..

Tanpa Nama berkata...

NO MATTER WHAT AKU SOKONG ADAM ADLI..SOKONG-SOKONG..klu ko x suke ADAM ADLI..sudah la ADE AKU KESAH caiyOkkk kawan !!! MOVE ON !!! bagi yang hentam ADAM ADLI..hey KO DIAM BOLEY TAK...DAH LAMA KO IDOP !!!...BANYAK BUNYIK LAK KO YER...PEGI SEMAYANG BIAR CUKUP 5 WAKTU DULU...BADIGOL PUNYA MANUSIA...ORANG KOMEN DIE NAK KOMEN... by love AA kipas susah nak mati

Tanpa Nama berkata...

apebende ko agenda2!! banyak bunyik la ko neh...abeh UMNGOK tu xde agenda...ntah2 ko ni yang dalam pic atas tu tak?wkakakakak....SEBAGAI MAHASISWA SAYA SOKONG ADAM ADLI...kakakkaakkaka...pedulik hafe aku ngan UMNGOK ! hahhahhahahha...

by ADAM ADLI FANCLUB

Tanpa Nama berkata...

kembali lah pada Yg 1..