Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 13 Januari 2012

KARTON DARI TIMES OF OMAN





TIMES OF OMAN PUN KUTUK NAJIB






DARI PEMBACA

Di kepilkan gambar kartoon dari sebuah negara Teluk Arab bertarikh semalam, 11/01/2112. Apa yang menarik ialah sampai kartoonist Arab pun tahu Judiciary Bolehland di bawah ketiak Najib dan "ruling party" UMNO. Kah, kah, kah, kah. . .! Nampak macam Najib kecewa aje, macam tak rela nak lepaskan Anwar walaupun Lady Justice menunjukan isyarat selamat jalan kepada Anwar. Kah, kah, kah, kah. . .!


5 ulasan:

nikkihakafiziki berkata...

Biar betoi

Tanpa Nama berkata...

Walau najib dgn berat hati lps nuar, bayangkan bagaimana dgn hati madey? Menyumpah giler dia pada najib.

Tanpa Nama berkata...

amaran 24/48 jam dari perkasa/pukida kepada rakyat oman: jangan ganggu rumahtangga orang lain.. jaga tepi kain sendiri..

Pokeh Busu berkata...

Tu la, kan dah orang lain yang jauh pun buat lawak, dah memang negara kita ni negara lawak.

dari 'JUASSEH CAFE'

Tanpa Nama berkata...

rujuk kes terdahulu, mula-mula kasi lepas. Pah tu misti kena punya. Mula-mula kasi menang. Pah tu kasi kalah.