Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 8 Januari 2012

PERDANA MENTERI UCAP SELAMAT TINGGAL




BAI BAI BAI- KERJA BAIK BAIK



NOTA:
perdana menteri malaysia sedang memberi
taklimat terakhir kepada pimpinan kabinet
suami pedana menteri tepaksa menunggu
di tangga kapal terbang


NOTA:
woit cepatlaaaa
layan kaki bodeeek buat apa
kah kah kah


NOTA :
siapa ada idea lain?

29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

idea.

Perdana menteri sangat komited, telus menjalankan tugas demi negara, masih sempat memberi sedikit amanat terakhir kepada anggota kabinet...
Manakala si isteri sudah tak sabar mahu pulang ke rumah,sudah berjanji bersama para pemuda mahu menyaksikan Man U menentang Chelsea pukul 10 malam...

Memang payah bersuamikan mereka yang workaholic (ujar isteri)

marx berkata...

ini maknanya dia dah tau anwar akan masuk jail esok...so bila dia di luarnegara..dia kata itu mahkamah punya tugas tanpa campurtangan dia..betol tak?skrip lama laa ni semua

Tanpa Nama berkata...

Saya malas nak soal jawab dengan reporter pasal Anwar masuk jel nanti.Pandai2 lah korang jawab..Den poie dulu lah yo....

benjol berkata...

suami pm: hubby, cepatla, penat i tunggu ni, panas luar dalam

pm flom : najib, u jalan dulu! tunggu i kat atas....
i nak selesaikan masalah macha ni kejap. harapkan u bukan boleh selesaikan pun.

papipu: dear my lovely pm, jgn lupa bawak masuk itu sierra lion punya diamond untuk my wife ok

pm flom: ala u ni, kalau macam tu masa i kat sana u arrange la terus untuk buat another vvip jewel exibition....

Tanpa Nama berkata...

ya betullll....

coba liat kes2 spt memali, penjara anwar (fitnah 1) dan esok adakah pekara yg sama akan belaku??

stay tune!!!

tukar lampin berkata...

mah..cepat arr..i takut naik tangga sorang2 nih..huhuhu

jaybon berkata...

ini skrip derektor amat nispu daaa..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

woi gemok cepat lh naik...ni tk ada escalator..lembab btl lah mak janda nih..dh lah skandal aku dia letup kan..pesan kt kaki bodek tu esok jaga saifol baik2...

ibnuhusain berkata...

bang, ni skrip dlm flight :

ros : dear, i rasa kayveas tu cam hero industan..

jib : hish.. hero keling la..

Tanpa Nama berkata...

PM keluar negara? perangai Dr M ni. mesti ada sesuatu yang buruk bakal berlaku

Tanpa Nama berkata...

"Salam la lama lama, I naik dulu. Panas matahari ni, Terbakar dahi I tau. You x Pa, rambut lebat, sanggul lagi, siap sunglasses!"

Tanpa Nama berkata...

jadi ke pru13 bulan februari ni?
nampak macam tak nak jadik je

Non-Governmental Individual berkata...

kah kah kah!

poyo najib,!

Rakyat M'sia berkata...

ngko ni rabun ke apa TT yg tunggu kat tangga tu bini dia...
DSAI aku rasa kena duduk sungai Buluh. tu yg x sabar2 nak lari tu. Klu rakyat protes atau jadi Malaysia spring mangkok ayun tu dah selamat..
yg tinggal pencacai je la.

dukun melayu berkata...

http://www.ukas.gov.my/html/themes/miu/content/Senarai%20Projek%20Penswastaan.pdf

apa ni sibuk2 901.diorang dah lelong berapa banyak kita baru 901.

1Crony berkata...

Woit! Kabies....engkau salam lama-lama dengan suami aku tu apa kejadahnya? Kalau kau mahukan emak badak tu, kau ambil ajelah aku kasi percuma itupun kalau kau mampu sediakan cincin berlian 24 juta (Dollar US), bag tangan berjenama RM350 ribu, dan yang penting sekali senjata sulit kamu mestilah bergaris pusat 3 kaki dan panjang 9 kaki barulah dapat memenuhi nafsu mak badak tu.... Dahlah aku kempunan dengan Zieana dahulu (masuk tak habis) sebab MAINS serbu....Kalau kau sanggup hari-hari kena ugut dek mak badak ini kau ambik....lah betina sial tu sebagai suri di neraka nanti.

dukun melayu berkata...

http://4.bp.blogspot.com/-6nxwVBIEXak/TwhWQBZTpaI/AAAAAAAAHaY/EN1jdR4yI-Q/s1600/Buletin+Utama+Jay+Jamalina+03jpg.jpg

awek hawt 2012.

Tanpa Nama berkata...

harap kapal terbang tu terhempas dan terbakar...biar rentung dua ekor tu

madie berkata...

Kayveas : U just go with him, balik nanti kita dating..

Bik : Ok darling. Dia dah ushar kat tangga tu, nanti skandal kita terbongkar plak nanti..

Najib : dalam hati ( mak badak ni ada something wrong la dgn tambi ni, tapi lantak la, aku pun ada skandal gak tapi skandal aku dah kena letup dah pun.. huhuhuhuhu)

underBear berkata...

u,tinggal je la kat sni.i takot xleh terbang plak flight ni kang.

Tanpa Nama berkata...

kalau berlaku apa2 kt rakyat senang...mcm kes memali lps bagi arahan g luar negara....

najib ko pergi jgn balik2 lagi...

Tanpa Nama berkata...

Berdiri di tangga macam suami boddo.

zam berkata...

Kalau najib dah keluar masa ada perkara besar nak jadi..siapla..perangai PM UMNO ni macam tu.

Tanpa Nama berkata...

Sesusah susah mendokong biawak hidup; susah lagi mendokong badak hidup...asyik tertinggal

Tanpa Nama berkata...

Korang jawap la ape2 esok...yg aku tau aku hepi kt afrika...hahaha

Tanpa Nama berkata...

mek jib : bang..lambat lagi ke tue bang..
mat ros : kejap ye..awak naik la dulu ye..i tgh survey balak2 negro ni..
nampk lagi hebat dari parpukari..stim u
mek jib : i tau la i dah menopaus pun(sambil menarik muka 2 kupang)

Tanpa Nama berkata...

"mah, cepat la....abg mesti ada kat luar malaysia sblm keputusan mahkamah. bueknye arab spring merebank ke malaysia, mampouih kito. abg da bgtau besan suh standby pelindungan kita," kata isteri kepada perdana menteri malaysia.

Tanpa Nama berkata...

kalau lu kena tibai kat jalan duta nanti jangan salah wa...

wa kat afrika

Kazuka00 berkata...

najeebah= eheehee...
rosman= sori.. i ingat da sampai.. saya ingat kamu sume orang afrika
najeebah= eheehee..(masih di atas tangga_
baju putih= its ok.. today is monday..
rosman= ic biru kew?...
baju putih= yes.. madey yang bagi i.. kawan2 i dpt ic dari tuu (sambil tunjuk kearah tangga)
najeebah= eheeheh (menunggu dengan sabar)cepat la you.. kita lewat ni..
rosman= diam!!
najeebah= eheehee...