Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 14 Disember 2012

BALA KATA NAJIB PAKAI 3 LUBANG ALTANTUYA


NOTA:
jalur pandangan untuk memastikan 
najib tidak bertanding semakin kuat didengar

najib dilihat sebagai beban
rosmah menjadi beban yang amat berat
untuk memenangi pru13
ramai pemimpin tertinggi gerombolan
berpendapat jika najib undur
peluang untuk menang besar terjamin


 SATU JUTA BERHIMPUN
BUKAN ANCAMAN
tapi
SATU JANJI
KOMENTAR TUKAR TIUB
rosmah tidak berkata apa apa
tentang perangai  adiknya deepak
yang sedang  menyanyi ke hulu ke hilir
membukan kesah pembunuhan altantuya

najib juga senyap dan sunyi
buat buat tak tahu

satu malaysia heboh dengan deepak
satu malaysia heboh tentang altantuya

najib bersumpah tak pernah jumpa altantuya
tapi mengikut surat akuan bersumpah bala
altantuya ialah penyedap najib
najib pakai tiga lubang altantuya

sesudah memakai altantuya
najib serahkan  altantuya  kepada razak baginda

kini altantuya menjadi  penyedap razak baginda
najib serah altantuya kerana najib
tidak mahu dilihat
entot sana entot sini
nanti rosmah dapat tahu
NOTA:
ini dari akuan bersumpah balasubramaniam
25.2 - bermakna najib pun suka berjubur dengan altantuya


25. During  this  discussion  and in  an  attempt  to  persuade  me  to
continue  my  employment  with  him,  Abdul  Razak  Baginda
informed me that :-

25.1 He had been introduced to Aminah by Datuk Seri Najib Tun
Razak at a diamond exhibition in Singapore.

25.2 Datuk Seri Najib Tun Razak informed Abdul Razak Baginda
that he had a sexual relationship with Aminah and that she
was susceptible to anal intercourse.

Deepak dakwa Najib ada peranan dalam isu SD Bala


11:46AM Dis 14 2012 
Ahli perniagaan Deepak Jaikishan mendakwa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak memainkan peranan utama dalam tindakan penyiasat persendirian P Balasubramaniam yang menarik balik pengakuan berkanun (SD) pertamanya pada tahun 2008.

Dalam satu wawancara dengan Harakah, seperti dimuatkan di Youtube, Deepak mendakwa Najib berbuat demikian demi mengelakkan tindakan yang mungkin diambil seteru dalam Umno bagi menghalang cita-cita Najib menjadi perdana menteri.

NONE"Tetapi satu faction lagi dalam Umno yang tidak mahu Datuk Najib menjadi perdana menteri, mereka ada kepentingan mereka, mereka dudah bersedia.

"Salah seorang ahli kumpulan ini akan keluar dan berikan SD dan menceritakan siapa yang arahkan dia melakukan perbuatan kejam ini dan siapa yang mengarah orang itu, ini sangat high level," kata Deepak.




--------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pakai 3 lubang? Lubang apa tu bro? Kena buat pencerahan supaya makcik felda faham.

Cakap kena jelas bro...

kampong lad berkata...

jika najib undur
peluang untuk menang besar terjamin


don't let banana fruits twice....pru 1999 bn teruk, lepas che det letak jawatan, bn cemerlang, gemilang & terbilang (sekarang ni dah hilang) pada pru 2004. kita jgn peduli samada najib gohead ka gostan ka, itu bukan masalah kita.

Tanpa Nama berkata...

TT ko punya nama dah naik dalam blog papagomol
Akhirnya tertekan jugak dia dengan TT
Keep it up bro

insafdoh67 berkata...

wow.... dahsyat.... mcm x caya pulok.. kih.kih.kih.

Tanpa Nama berkata...

Tiga lubang tu ialah JuBurMu (lubang Jubur,Burit dan Mulut). Mat Monggol ni kalau lubang hidung dan telinga Tantuya boleh dijolok mahu dijoloknya jugak!