.

Khamis, 19 Mei 2016

DENGAR DENGAR BETUL BETUL





YA AMPOON

YA MAULANA

BETUL SOHEH

SETUJU SOKONG


7 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Cara Sembah Orang Melayu:

1. Sembah Tuhan.
Mintak ampun, taubat dan hapuskan dosa. Sujud dengan kening melapik lantai.

2. Sembah Raja.
Sebelum lakukan dosa atau apa-apa je perlakuan, mintak beribu-ribu ampun dolu. Kekadang cium kaki dan sujud dan kemudian berjalan kebelakang macam ketam.

3. Ibu/Bapa.
Salam cium tangan.

4. Kekasih.
Salam .. cium-cium .. kalau ada chan entot-entot .. tapi jgn lupa pakai sarkot .. sarkot kena beli .. takan semua nak free .. kahkahkah.

Tanpa Nama berkata...

SOKONG

Bila nak mula ????

Saiful berkata...

Ajak la rakyat johor jgn undi ummmnooo..tolong la kami ...itu baru action ada nkn talk only ..no action..tolong la..kami..dah kata nak tolong rakyat..

Saiful berkata...

Ajak la rakyat johor jgn undi ummmnooo..tolong la kami ...itu baru action ada nkn talk only ..no action..tolong la..kami..dah kata nak tolong rakyat..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ampun tuankuu....
Thank you tuanku
TerusLah berdakwah tuanku
Harapkan pas, jakim, jais jawi
Semua very sLow...
Semua tak minat pahaLa
BiLyun2 onLy pLus dedaK

majabaja berkata...

Johor banyak deal dgn kontraktor China dan pemaju. Mcm Penang lah. Sama. Byk plan nak reclaim tanah kan? Kan?

Tanpa Nama berkata...

Kalau mamat tu esok esok jadi agong, hahaha adoiii mesti best.. kan?