.

Khamis, 19 Mei 2016

PENJUAL AGAMA







WASPADA

PENDAGANG

AGAMA



FACE BOOK


Woiiii.....
Mangkuk tingkek berghayun.....
Ghentikanlah citer "Hudud".... cukup2lah membodohkan rakyat dengan retorik lu orang....
Dasar Pedagang Agama....!!!!




--------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bukan penjual bukan pedagang tapi PELELONG.

PAS-Parti Agama Sengal berkata...

Dah tak ado bondo lain ko nak dijual? Ugamo pun jadi dijual? Bongap boto puak2 pas pis pus cilako nih. Inilah contoh ulamak gelong.

Tanpa Nama berkata...

Satu jual agama, satu jual kangkong. Pas dan bn suami isteri.

Tanpa Nama berkata...

Memang ini pedagang Agama kang isammmm... goblokk

Tanpa Nama berkata...

Org tua ni bleh online dgn tuhan ke?klu boleh tolong tanya kan kalau smlm aku g main kuda kat kedai acong aku kalah 100..arini aku pg lg aku menang 90..duit tu halal ke haram??klu halal hamdulillah..klu haram nak tau gak knp??sbb smlm mesin acong amek 100 arini bg 90 kan tu duit aku..tp klu hukumnya haram gak kene masuk dlm bank islam dulu ke bg jd halal??xpun kene ada cop halal??klu xnnt xleh plak nak cucuk masuk dlm tabung masjid..

Tanpa Nama berkata...

Rugi buang duit CUKAI RAKYAT macam nih

Orang Kelantan BODOH SANGAT ke ???

Ambo pening doh

suhayla abd berkata...

Jangan la marah....
ana orang PAS nih, sebab tu la ana bodoh.. hahahahaa
Rakyat sesop, nik amai-amai kayorayo... esok2 dia nak guna mercedez S Class lalu
sirat al Mustaqim.. kita..?

Chai Khunsa berkata...

Hardy dan Haron telah terima wahyu...Jibby dah sedia syafaat berupa uwang dan pangkat..Goblok Jubbow sekarang dah jadi parti Khunsa...jantan betina Pak Lebai hentam...dapat PKR Pak Lebai jolok..dapat DAP Pak Lebai henjut...dapat Amanah Pak Lebai pancut...tapi Pak Lebai dan Amno? Terkulai Pak Lebai diliwat dan diperkosa German style oleh Jibby! Alangkah hina Pak Lebai pasCHAI al Khunsa dirogol Jibby dan dapat 15 ketul sperm Jibby dengan cop Halal Jho Low...kahkahkah!

Tanpa Nama berkata...

Oiiiiiiii org nak berkasih dgn umno mestilah ikut rentak umno. Pas tu jantan, umno tu betina...jantan yg nak entot betina mesti ikut cara betina tu ...kah kah kah kah