.

Khamis, 19 Mei 2016

KELENTONG BESAR







SAMPAI

KIAMAT

TAK BOLEH

MENANG


Pembangkang tak mungkin menang pilihan raya – Mahathir

 | May 18, 2016
Bekas perdana menteri itu berkata pakatan pembangkang tidak punyai keutuhan untuk menumpaskan BN.

PETALING JAYA: Pembangkang tidak mungkin dapat memenangi mana-mana pilihan raya, kata  Mahathir Mohamad.
Bekas perdana menteri itu berkata demikian lantaran pakatan pembangkang tidak punyai keutuhan dalam pakatan mereka, lapor New Strait Times hari ini.
“Mereka (parti-parti pembangkang) tidak boleh bersatu. Satu-satunya alasan mengapa BN boleh menang semua pilihan raya sehingga kini gara-gara pakatan pembangkang tidak pernah bersatu.
“Pilihan raya negeri di Sarawak baru-baru ini, contohnya, mereka (pembangkang) kalah. Mereka tidak boleh bersepakat maka mereka akan tetap kalah manakala BN akan tetap menang,” katanya memetik laporan itu.

WOIT

gwa dah cakap

gwa dah tulis

pilihanraya 

kelentong 

lu tak caya

lu tunggu 

PRU14 nanti

semua lingkup

lu mesti ingat

gwa sudah

beritahu awal

SEMUA TIPU




------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ini semua kan untuk BANI LOL saja

BANI LOL mana ada nilai ekonomi pun

biar lah

kalau bukan BANI LOL siapa lagi

nak LAHAP FREE tapi MALAS semua nya

pandai duk NGENTOT macam AYAM saja kan


padan lah

panglimo potaseh berkata...

Gwa dah bagi Amaran Las Woning daaah .. jgn royak gwa tak bagi las woning .. taruk lah otak tu kat lutut lagi dan mintak lah doa untuk dimenangkan .. cinabeng mende cam ni pon susah nak paham.

Tanpa Nama berkata...

kesian org2 yg mau bangunkan Malaysia nk jadikan Malaysia maju dan makmur, nk jadikan rakyat semua pandai2 belaka , tapi buang masa je !!!!!!!!!! tak perlu la ,,,,,,,,,,,,,,,sebab rakyat Malaysia memang tak ade otak 70 %, padah muka mereka masih mundur kerana tak ade otak dan pengecut, ,,,,,,,mengapa saya ckp tu sebab senang settle mereka rm 20, rm 50 , rm 300, rm 500 boleh settle dan jual hak mereka ......itulah sebab saya ckp BODOH......dan pembangkang jgn harap boleh menang dgn mentality rakyat Malaysia ,,,,itu sebab saya ckp BUANG MASA JE