.

Rabu, 15 Jun 2016

AGAMA HANYA ALAT






BUKTI SAH

AGAMA JADI

ALAT KAUM

KAPITALIS

KOMENTAR
pada awal sejaarah kaum feudal
telah menggunakan agama
untuk merampas tanah
untuk merampas gandum
untuk merampas binatang ternakan
dari kaum tani

agama digunakan juga 
sebagai alasan untuk menjarah
untuk merompak harta kekayaan
negara negara lain

agama juga digunakan untuk
menghalalkan penjajahan
dan perampokan dinegara
amerika latin afrika dan asia

hari ini sekali lagi
agama telah dan sedang digunakan
bukan oleh kaum feudal
tapi oleh kaum pemodal antarabangsa
untuk mensucikan yang kotor
untuk membersihkan yang toksid
untuk menghalalkan yang haram

BOIKOT MEKD


Pengesahan Halal Jakim diragui - Denaihati

denaihati.com/pengesahan-halal-jakim

Translate this page
Feb 1, 2014 - Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, keywords "Halal Jakim" antara ... singgah di blog Denaihati untuk mengetahui status halal McDonald, ...

Henti sebar berita palsu mengenai produk McDonald’s
KUALA LUMPUR: Orang ramai dinasihat supaya menghentikan penyebaran berita palsu mengenai status halal produk makanan restoran makanan segera McDonald’s yang dikesan kembali aktif di laman sosial.
Seorang jurucakap Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) menarik perhatian bahawa jabatan itu sebelum ini pernah mengeluarkan kenyataan berhubung status halal restoran berkenaan.
“Kita harap perkara ini tidak lagi dimainkan oleh orang ramai,” katanya.

KAH KAH KAH

woit

jakim ni alat

amerika ke?

kah kah kah

dapat online

dengan tuhan

dapat upah ke?

kah kah kah

JADI ALAT

Senarai restoran yg disahkan Halal & ditarik balik sijil Halal oleh JAKIM

mozadrift89.blogspot.com/.../senarai-restorang-yg-disahkan-halal.h...

Translate this page
*Restoran berikut telah mendapat pengesahan halal JAKIM : 1) McDonald 2) A&W 3) Secret Recipe *Restoran berikut telah ditarik sijil pengesahan halal JAKIM ..

------------

6 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Tak semua Yahudi jahat .. mungkin MatDonal ni Yahudi BAEK, cam Steven Spielberg yang kita tonton wi ceritanya saban hari di TV. Malah Jakim pon tak de hal kalau wakil tuhan tonton wi video German .. mungkin pelakon video tu BAEK.

Tanpa Nama berkata...

Jakim dapat upah dari McD??? Bagus laa tuu boleh tambah pendapatan negara. Daripada penjual logo halal, sekarang dah naik taraf jadi jurucakap dan promoter pulak. Makin tinggi darjat jakim, makin senang masuk sorga dan makin ramai bidadari.

Tentang punca hasil dari Israel tu senang aje. Keluarkan zakat, sponsor orgramai pegi haji dan kendian mintak ampoon, maka suci dan murni laa hasil dari jadi jurucakap produk Israel tuu. Apa ada hal?

Tanpa Nama berkata...

Halal


McD dan kenturki ni Halal.
Makan-lah banyak-banyak dan makan-lah setiap hari.
Se-moga anda semua masok syurga lebeh awal.
masok syurga lebeh awal ada-lah baik.....boleh jimat Oksigen.

ktsk88 berkata...

Jangan sampai tindakan sedemikian boikot semua kedai tu sebab kebanyakan pekerja adalah terdiri dari kaum Muslim/Islam................jgn sampai semua mulut yang nak suap kehilangan kerja dan rezeki.

Mereka semua adalah tidak bersalah.............bersalah pun masuk company yang salah..........kemana mereka nak cari pekerjaan nanti jika company ini tutup kedai.

Tanpa Nama berkata...

Ada MASYOOOOOKKKKKKKKKKK....

Kan bebudak tu GENG NAJIS jugak

Standard lah.... Mat Kopiah

Tanpa Nama berkata...

Rejeki tuhan bagi bukan makhluk bagi.boleh usaha cari keje di tempat lain atau berniaga.rejeki tuhan di bumi ni maha luas.7 keturunan pun masih cukup.tuhan itu maha pemurah.lain la mat najis tu rejeki 7 keturunan die bolot semua sampai tak cukup untuk orang lain