.

Khamis, 23 Jun 2016

HUDUD DI PAKISTAN





PAKISTAN HUDUD
my god..ya allah.demi zeus...pakistan yg amalkan hudud pun ada kes2 mcm ni..agak2 si penembak ni dikenakan hudud tak?ulama2 hudud pakistan ni wajib belajar dari tuan punatsehat haji hadi sotong presiden ulama malaysia aka presiden parti seislam malaysia mengenai bagaimana hudud wajib dijalankan..

tak silap gua, perihal perlaksanaan hudud ni tak pernah dibincangkan oleh pesuruhjaya2 british opsss silap pesuruhjaya2 pas..yg dibincangkan pesuruhajaya2 pas ini adalah kerajaan perpaduan dgn united malay national organisation yg ditetaskan oleh british di ISTANA Johor.umno dikatakan dan terbukti bekerja sebagai barua british..

jgn lupa lepas raya nnt, kemerdekaan yg sebenar bukan sb genap puasa 30 hari, tp kemerdekaan sebenar gua adalah kerana pas mahu keluar dari kerajaan selangor..ameennn...jgn lupa, october nanti tuan presiden ulama malaysia aka presiden pas akan bentangkan hudud..semoga tuhan merahmati bumi malaysia, apabila tiada lg rakyat kelantan yg buat taik dinegeri org...kalo on AL- FATIHAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/23/16




-----------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Siapa AL SOTONG ini ????

MAGIKMAN , ULARMAK MAN , atau DUMBMAN

Sendiri GAGAL jadi orang , semua orang pulak nak di bahalol kan

Kalau Sampah , letak kan di TONG NAJIS saja

SOTONG MAKAN DEDAK JADI SOTONG KERING semua tahu

SOTONG Kering banyak lalat bau busok macam TAIK

Ada nilai kah SOTONG KERING yang sudah expired

Buang saja lah sebelom bawa penyakit

Lalat TAIK aka NAJIS kan se kumpulan

Islam Agama Ke Bersihan , jamgan lupa tu !!!!!!