.

Khamis, 23 Jun 2016

SIAPA PENYANGAK INI?






SAEKOR 

PENYANGAK 

TELAH 

CUBA LARI 

 TAPI TELAH 

BERJAYA 

DITANGKAP 

APABILAL

SELUAR 

TERLONDEH









-------------

5 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Ada apa dalam seluar .. kontol.

Tanpa Nama berkata...

Macam muka saudara GENG NAJIS ke ?????

Kaya lah orang ini

Sangat Kaya bukan Kaya saja


Tapi BUSOK lah

TUN kata jadi NAJIS kan , TAIK lah macam tu....


Kalau ter salam kena samak ke ????

Johan berkata...

kaler dah sama, agak2 sama saiz x dgn stopa punya? wakakaka

Tanpa Nama berkata...

banyak duit dlm poket tu yg terlondeh tu..ataupun ku celup ni cuba menggoda rosmah dgn kebesaran batang dan telur nya. najib batang kecik dan telur dah hilang..wahai ku celup, agak2 bila resort kat tioman nak siap?hutang bank dah settle ke?atau duit loan dah beli putarjaya.dont worry ku celup, MAIN contractor utk projek pembinaan di wilayah masih byk lagi..lu minta je berapa juta lu nak, nnt main con bagi la..janji dpt tanah di wilayah kuala lumpur..org2 miskin jgn mimpi nak dok kondo..kondo mewah hanya utk lembu2 betina versi kak ijat je. org miskin dok flat ppr je..nnt ruang2 kedai ppr tu ahli umno, ahli pekida, ahli perkasa akan bersidang utk perkongsian harta sesama mereka..org2 miskin kalo nak join kena bayar sewa..no money no talk..

Tanpa Nama berkata...

eeee... nampak TengKuLop dia.... caaakkk