.

Selasa, 19 Julai 2016

RAJA BARU TURKI









JANGAN LUPA  PUAK KURD
jgn lupa ergon bunuh puak kurd. jgn lupa kes women in red, pompuan yg disembur dgn pepper spray kerana pertahankan taman..taman yg sudah dijual utk pembangunan.jgn lupa jet erdogan menembak jatuh pesawat russia tetapi angkuh tidak minta maaf kemudian tenaga minyak gasprom disekat.

kpd sesiapa yg penah dok oversea masa musim sejuk, maka dia kan tahu pentingnya minyak utk mhidupkan heater dgn murah.jgn lupa selepas britain keluar dari eu, tetiba ben natangyahuuuu menghulurkan salam perdagangan dgn turkey, selamg 2,3 hari kemudian erdogan meminta maaf kpd russia kerana menembak jatuh jet russia dan berkata russia adalah rakan perdagangan yg penting..

selepas itu airport ankara dibom, selepas itu tentera rampasan kuasa.tetiba fettullah disalahkan..kpd puak2 atau kaum2 islamis, tolong baca dan faham.aku tau la, islamis ni pentingkan aurat dan agama je.asalkan islam , asalkan bertudung, maka semua doa dan noda jadi suci dan bercahaya bersih..maha benar kata bro tt, ini trik lama.sejak britain on SATU TRIK LAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/18/16




----------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa kebende nih ?????

Sudah jumpa KARUNG BILYON BILYON ke ?????

Habis MAT BAHALOL sudah di tabal KING OF CASH ke ??????

Jangan di BAHALOL kan dengan berita luar , KENTUT SENDIRI BUSOK

Hidup tak perlu PUSING PUSING

PATIN TEMPOYAK tu makanan Melayu wokay

Tak payah hidup macam BANGLA

Khalas.

Boley Jalan berkata...

Khalil anak hadi pon kata macam nkorang juga.......hai nkorang dah bekerjasama dgn Pas ke, untuk kebaikan jin jin islam? Bila TT nak pakai seroban , Boleh lah masyuk sorga sikit hari lagi ye! Erdogan dipileh rakyat majoriti bukan kerajaan minoriti macam Najis! (48%).

Tanpa Nama berkata...

erdogan adalah penindas yg zalim....penindas adalah musuh islam...banyakkanlah mengkaji wahai pejuang melayu islam