.

Isnin, 8 Ogos 2016

BAHAYA MAT NIGERIA





MAT BLACK
Eehhh..boleh pulak tangkap mat black ni. Dia tipu duit rakyat dari negara luar seperti Australia, Perancis, Malta dan Kanada. Tak ke seperti kita ni menganggu atau campurtangan hal-ehwal negara tu????. Dia orang tu tipu orang luar..kenapa kita sibuk-sibuk tangkap mat black tu????. on NIGERIAN BUAT KACAU LAGI
pacinko
on 8/6/16

JANTAN HITAM BURUK
Mangsa2 tu biasanya org banyak duit; anak org kaya atau andartu yg gaji bsnyak, biasanya yg gemuk dan tak lawa. Bercinta 24jam online, nak jumpa tapi ada rasa rendah diri. Dia akan impress jantan menyamar tu dgn duit ringgit tunjukkan kemurahan hati suka menderma. 

Jantan scammer tu mmg hitam dan buruk tapi biasanya diorang akan guna profile gambar org lain utk menyamar, biasanya yg memang hensem. Gambar profile hensem + pompuan gemok tak lawa = great combo. Masih ramai pompuan gemok tak lawa tertipu sebab mimpi berahi berlakikan suami hensem... aduhai! Pesanan utk pompuan yg mcm ni sila ikut tips rosmah mansor, sila tanya petua rosmah, sila friend dgn rosmah kat FB, insyaAllah masalah boleh selesai... dan sesungguhnya jodoh itu perancangan Ilahi, muka tak lawa? Apa ada halllll on NIGERIAN BUAT KACAU LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/6/16

KENA TUSUK
Cuba teke kaum apa yang paling ramai yg telah ditusuk dengan senjata hitam legam sebelas inci ini. on NIGERIAN BUAT KACAU LAGI
panglimo potaseh
on 8/6/16




-------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bebudak Nigeria ini Pedang HANG KASTURI

tu sebab dengki

yang ada juta juta nih HANG KONTOL apa bende kena ketuk dengan PISANG MONYET dah layu

kena pulak MONYET SOLJAL power wokay !!!!!

Tanpa Nama berkata...

Janji Ostad
Bila jantan mati dapat 40 Bidadari.

Tanya Ostad
Bila pompuan mati dapat apa?
40 Bangla ke 40 Nigeria?

Tak cukup kuliah suboh...