.

Isnin, 8 Ogos 2016

MAHU MASUK SYURGA



LUBANG KETAT
nak bidadari virgin lubang ketat kena lah usaha lebih...berzikir zakar...ikut peraturan...tak ada short cut... letup diri dan bunuh orang buat ape...semua nak untung.. sampai dah mati pun nak senang lenang...tak mau masuk neraka...tak ada air cond...tak boleh peluh...kah kah kah...semua mau masuk syurga...

nak sejuk nak.empuk nak ketat nak sungai kah kah kah...masa hidup masa bernyawa masa bernafas buat baik lah...bina syurga untuk orang lain...hidup mu menjadi syurga di bumi ini...para ular mak... syurga neraka ini milik siapa? adakah milik sdn bhd atau orang ramai...sebab selalu sangat yang berduit ini pergi haji umarah zikir zakar kah kah kah...kalau pi imrah haji ini pakai duit orang lain...pahala nya kurang tak? kah kah kah on BIDADARI MANDI SAJE
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/7/16

BUAH DADA
72 BiDaDari ( Big Buah Dada ) 72 Big Buah Dada yang buat buat hal. Siang malam cakap pasal agama tak henti..chuma untok dapat 72 biDADAree Tapi , ChinaDolls yang kena tangkap. Boleh tok uztaz beri penjelasan...kakakakak *Betul-ke perempuan akan dapat 72 set Pyrex dan Tupperware. Atau 72 batang keras on BIDADARI MANDI SAJE
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/6/16


MANDI SUNGAI
Bidadari kat sorga ni kerja nya mandi kat sungai je ke????.Tak ada keja lain ke???Pak ulamak tolong beri penjelasan sikit. on HAJI BERKALI KALI
Publish | Delete | Spam
mat 3/4
on 8/6/16

-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Robin Williams


Arwah Robin Williams pernah kata...dia orang salah paham.
Bukan-nya dapat 72 bigDADAri..tapi chuma dapat 72 biji anggur kering..kismis/raisin.

Aku harap dengan harapan yang amat tinggi.
Bila Si-Badak...Si najis dan Apanama kick dia ponya bucket..akan dapat...
dapat 72 set selipar jamban.

*Uztaz-uztaz dan para ularmak se-kelian..lu orang tak bolih marah
Sebab lu orang kuat promote SEKS didalam syurga...

Saiful Azmi Husin berkata...

Yang komen ni kafir ke munafik?

Tanpa Nama berkata...

Bidadari musti mandi bogel. Kalo pakai purdah, camana la pak aji ngan pak lobai nak stim. Jadi dia wajib dalam keadaan bogel 24 jam. Baru la berahi nak laga-laga kepala puki dan kepala kontol tu datang.

Tanpa Nama berkata...

SHITah.. & the gang