.

Khamis, 4 Ogos 2016

MAKAN DEDAK PALING CEKAP






KES KHALWAT

KES ENTOT

PALING BIJAK

WASPADA!

MAKAN DEDAK 

PALING  CEKAP


Ulama membisu skandal 1MDB, kata Ahmad Awang

Penasihat umum Parti Amanah Negara (Amanah) Ustaz Ahmad Awang kesal terhadap sikap sesetengah pihak yang mengelirukan rakyat berhubung tindakan Amerika Syarikat (AS) berkaitan skandal 1MDB.
Beliau berkata rakyat dikelirukan kononnya AS cuba mencampuri hal ehwal Malaysia sedangkan katanya AS mengambil tindakan demikian kerana tidak mahu berkompromi terhadap orang luar yang melakukan kesalahan di negara mereka.

“Yang paling malang tindakan Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat dikelirukan seolah-olah ini campur tangan pihak asing.

“Sebenarnya tidak timbul campur tangan asing kerana ini kesalahan orang Malaysia di negara mereka.

“Orang luar merompak, mencuri, mereka ambil tindakanlah. Cuma orang itu sekarang tak ada di negara itu.

“Umpamanya Malaysian Official 1 yang sampai hari ini tidak diketahui walaupun ramai mentafsir ia sebagai perdana menteri kita,” katanya kepada Malasyia Dateline.

JUAL TAKUT

ADALAH NIAGA

PALING TUA

DALAM DUNIA



------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ulamak Moden TONGKAT LANGIT

Tak sama lah macam dulu dulu

Tu sebab tengok muka pun serabut macam JERANGKONG

Tak caya tengok muka muka SOTONG dengan BLUE BOY

Kasihan lah

Tanpa Nama berkata...

Depa nie kes Palestine pun depa menikus.. ular mak..