.

Khamis, 4 Ogos 2016

TURUN JALAN RAYA






TERSASAR

BINCAT APA



Perhimpunan Bersih 5 tersasar daripada tujuan asal, kata Ismail Sabri

 | August 4, 2016
Ianya telah lari dari tujuan NGO itu untuk menuntut pilihanraya bersih




PUTRAJAYA: Penganjur Bersih 2.0 tersasar daripada tujuan asal hendak menuntut pilihan raya bersih yang diuar-uarkan selama ini, susulan pengumuman perhimpunan kelima untuk memberi tekanan kepada kerajaan bagi membawa mereka terbabit dalam skandal 1MDB ke mahkamah.
Ahli Majlis Tertinggi Umno, Ismail Sabri Yaakob menegaskan, pengumuman NGO itu semalam jelas menunjukkan penganjur Bersih 2.0 akan berarak untuk apa sahaja isu yang timbul.
“Dulu dia kata ini untuk pilihan raya, nak adakan supaya pilihan raya yang bersih peringkat Bersih 1, Bersih 2 dulu.

ANCOK OMAK

BN MONIPU 

UNTUK MONANG

BICAT APO

JALAN RAYO

JAWAPAN KITO












----------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hahaha marah ke bro tt? Relax laa. Kau jgn layan mail sabri tuu.. itu semua cakap2 org yg jilat kasut big boss. Bersih wajib terus asak rejim yg zalim, tak kesah apa isu pun, kita jalan jer. Yg penting susun strategi baik2.

Baju merah, baju pink, baju ijau, baju sedondon tu semua tak penting. Yg penting 1 juta baju kuning mesti turun ke jalanraya.

Tanpa Nama berkata...

Cita2 aku adalah untuk tempeleng mayat bogel Ismail Sabri ni bersama anak beranak dia.

Tgk muka pun dah meluat.. bila bercakap x tau nak bagitau camana.. bodohnya hanya tuhan saja yg tahu..

Dah bodoh..hodoh pulak tu..perut boyot jgn cakap la..


Tanya ja, apa benda yg dia mentekendarah sampai boyot perut?

Tanpa Nama berkata...

Oitt!!! Jgn berpusat di KL saja. Gerakkan diseluruh negeri. Kalau berpusat satu tempat, pihak berkuasa akan impot fru dari tempat lain. Kalau bertebaran seluruh negara, susah fru nak kacau.

Ujudkan satu platfom media sosial, kumpulan2 kecil boleh upload gambar kat situ. Dan ofkos laa, KL tetap tempat himpunan supermega.

Tanpa Nama berkata...

Saya mohon TT usulkan kpd penganjur BERSIH 5 supaya melarang PAS join BERSIH. Tak ada untung pun ajak org bengong join. You boley test tgk Haji Hadi jadi biol atau Tuan Ibrahim yg biol.

Yg penting..LARANG dulu!! Masukkan dalam agenda penting. Kalo join pun, cui bono?

Tanpa Nama berkata...

Budak Bahalol jugak nih

Pegi dah.....