.

Khamis, 4 Ogos 2016

SUSAH JADI MELAYU




WOIT

HANG INGAT

SENANG NAK

DAPAT 

BIDADARI

BERMATA JELI



UNDANG UNDANG WAYANG KULIT
Undang-udang tutop Aurat Undang dan udang Panggung Wayang & Wayang Kulit Udang dan Undang ber-baris ikut jantina di check out kaunter Udang udang untok poster jam tangan & iklan shampoo Udang untok rampas mayat Undang Kundang Khalwat Khalwat Tak boleh tapi Rogol boleh * 

Dah rogol kena-lah kahwin mangsa-nya Ini lah...ape lagi mau tambah? Makan daging babi haram tapi makan dedak Halal... Oh yeah , Dedak is King on BANI MELAYU BERSERABUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/4/16

BERSERABUT
Bani melayu ni mmg kepala berserabut. Macam2 law nak kene ikut. Law kampung, law bandar, law berkawan, law beristeri, law majlis bandaran, law menteri, law melancap, law solat, law puasa, dan segala apa lanchow law lagi.. 

Beribu2 law ini kerjanya membuatkan bani melayu terus bodoh bangang sepanjang hayat jika dilayan 1000 persen. Kalo betul2 bendul ikut law, nak bernapas pun susah. Apatah lagi nak bergerak. Jangankan kata nak melancap, nak kentut pun susah. on APA LAGI NAK HARAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/31/16

------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Boyfren dgn gelfren serious bercinta dan berazam utk jadi laki bini bila masa dah sesuai duit dah ada, lalu kwluar berdating pegi makan pegi panggung pegi pantai. Tunang dgn pinang dah set hari nak nikah kawin lalu sibuk bersama berdua pegi shopping beg birkin pegi beli cincin berlian pegi set rambut 12k pegi beli kapalselam skorpeen dan kapalterbang peribadi jetstar nak buat hantaran kawin sesama sendiri, sampai klia dah lepas tgh malam penat mengantuk lalu tido dulu kat hotel semalam sebelum pagu esok baru balik rumah masing2 berbondong2 bawak shopping beg 3-4tan sorang.
Dua2 pasangan ini kalau kena tangkap khalwat pasti kena denda. Sebab undang2 melayu malaysia kata tak boleh khalwat.
Adakah selepas ini bertambah mendadak kes rogol statutory terutama antara pasangan yg memang suka sama suka? Balak tu takde duit, beg mengkuang pun susah nak mampu apakan lagi nak beli beg hantaran jenama impot mahupun tempatan, tapi gatal tahap jingga nak berbini. Yang budak perempuan belum cukup umur pun sama jugak gatal dah tahap serangan ulat bulu dan dah muak duduk rumah asyik dengar leteran mak bapak....