.

Selasa, 20 September 2016

BERITA TER NOWW






BERITA TERNOW

Paris: Ibu pejabat UNESCO baru
sabentar tadi mengeluarkan
kenyataan sekali lagi menafikan
khabar  angin in tentang kedudukan
Director- General Ms. Irina Bokova.

Adalah tidak benar khabar angin
yang melaporkan wakil negara Tobago,
Bukina Faso, Barundi, Kenya dan
Kazakhstan sedang menuntut 
agar Ms.Bokova meletak jawatan
atas pembatalan Datin Seri Rosmah
dari 
menerima anugerah 'Lead By Example'.

Ms Irina Bokova akan berada di New York
Khamis ini untuk  upacara penyampai
hadiah tersebut 
di Metropolitan Museum of Arts

Berita tentang tiga kota berisi
beg tangan yang sampai 
ke ibu pejabat UNESCO 
adalah benar

Kotak-kotak  ini  akan
 dipulangkan  kembali
ke pejabat pos 
kerana  penerimanya:

Madame Kwame Udanga Barunga
telah pulang ke Barundi
Madame Kuje Kui Gami
telah pulang ke Tobago
dan
Madame Seroiur Oliane
telah pulang ke Nairobi





--------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Betino otomano.....menteri parlemen mesia tak dapat ke beg tangan tu......tak patut betul kah mah ni.......kera dihutan di susukan....kera di parlemen mesia dibiar mati terkangkang.....tak patut3.

panglimo potaseh berkata...

Terasa gahnya bila Malaysia dibariskan bersama negara Tobago, Pukina Paso, Kenya, Barundi dan Kazakstan. Rosmah juga teserlah seri nya bila berdiri dikalangan pemimpin wanita negara disebutkan???@#$$$

Tanpa Nama berkata...

Jijik lah tengok gambar macam nih

Jijik

Tanpa Nama berkata...

Fuhhh elegan betul datin seri datuk perwira sakti profeser dr. tan sri hajjah dikelilingi sebaris bidadari yang diterbangkan khas untuknya dari langit afrika, terserlah serinya berkemilauan menerobos tujuh petala parti ketuanan, patutlah ahli gerombolan amat syahdu taksub dengan leader by example mereka!