.

Selasa, 20 September 2016

KENA SABOTAJ










SAPA SABOTAJ?

INI MESTI 

KERJA CINA DAP

KERJA  PKR

KERJA AMANAH

MAHU MALUKAN

PEMIMPIN

MELAYU

PEMIMPIN

ISLAM

KERJA  YAHUDI

KERJA  WSJ

KAPIR HARBI







Penyingkiran Rosmah adalah kerugian negara - portal pro-Umno

Rosmah Mansor dijadual menerima anugerah 'Lead by Example' di New York pada Khamis ini berhubung program bidang pendidikan awal kanak-kanak PERMATA, cetusan ilhamnya.
Bagaimanapun, namanya dikeluarkan daripada senarai penerima anugerah pada saat-saat akhir.
Dan portal pro-Umno mendakwa ini adalah sabotaj oleh mereka yang tidak mahu melihat Malaysia atau suami Najib menerima pengkitirafan.
MyKMU.net berkata jawatankuasa panel penasihat antarabangsa terpaksa mengeluarkan PERMATA dari senarai selepas soalan dibangkitkan mengenai pembiayaannya.
WOIT

MANA MARUAH

BANI MELAYU

ISLAM DIGUGAT

BILA NAK DEMO

TAKKAN CAKAP 

TAKDA AKSI

KAH KAH KAH


-------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pembangkang memang cilake

Tanpa Nama berkata...

Macai dah siap edit gambar bakal penerima anugerah jdi mcm gadis sunti umur 17 thun. Sikit xde rupa badak

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Kak maH tak naK riyaK dan ngada2 macam sesetengah pihaK...kaK maH sendiri bimbang masaaLah riyaK yg amat di tentang agama tauhidi...tak tahu masaaLah agama jangan membLog buta tuLi nanti merusak agama, bangsa, negara, adat resam, budaya, iLmu, umnQ, barisan Nasional, bagLar desK N chair, barisan representatif dan lain-lain gampang

Tanpa Nama berkata...

Dapat jimat duit kalapterbang minyak hotel dan elaun bebudak malas bukan sikit

Itu lah kerja masok jam lapan , mula pukul sepuloh rehat jam dua tutup jam empat

Mana tak kaya bebudak juta juta jutawan dalam gomen

Budak DBKL punya kaya lebih dari TOKAY CINA JUAL AYAM

Bukan tak koman duduk DBKL

Melayu saja boleh buat macam nih

Tanpa Nama berkata...

Perkasa pukida pukima pukijamal pukialibontot wajib buat demo di kedutaan amirika kerana unesco telah memain mainkan igama islam dimalaysia...ali bontot juga wajib buat tarian bontot dikedutaan amirika elok kalau bukak seluar sekali nampakkan burung goyang2 baru real tiger show...maruah islam tilah tircabar olih unesco elok Malaysia menyiapkan segala bala tentera utk mnyerang amirika sebagai menuntut bela terhadap 1st lady in Malaysia...

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah....
Marah...jap lagi dedak mahsukk dlm ac
Turoi mu u

Tanpa Nama berkata...

Samanlah UNESCO pada hari selasa

Tanpa Nama berkata...

Sejarah pasti berulang. Kini cerita sejarah asia filipina, indonesia nampaknya berulang cerita di malaysia.
Cerita imelda dan marcos mirip storyline malaysia pada masa ini.
Ending kita belum tau lagi...
Marcos dulu adalah isteri imelda, sama macam kita di malaysia juga nampak gayanya