.

Selasa, 20 September 2016

KAPIR MENGKAPIR






YEMEN TAK NAMPAK
mufti saudi kafir kan iran, mufti saudi buta mata sebelah yemen..jauh di iran dia nampak, yemen diselatan saudi dia tak nampak..kemudian mufti kuala lumpur dr zulkifli pulak ambil pandangan saudi mengenai mengenai poke mon go..bagaimana mufti yg tunduk tawaduk ini bole memakai pandangan mufti yg membenarkan pembunuhan rakyat yemen? 

minta tolong student2 middle east utk tanyakan soalan ni kpd mufti dari terengganu.kini mufti kuala lumpur ini menyeru yb2 menyokong ruu355 ciptaan hadi asal terengganu juga, dan tia pun asal terengganu juga..kita tunggu pembentangan hudud versi tuhan hadi..pastikan juga sultan, perdana menteri atau mana2 peyimpan botol besar juga dihukum sama..
dlm masa yg sama juga, pas bole la membawa dr zul mufti kuala lumpur ini ke kota london utk menfakwakan sarawak report..jelas, mufti adalah rasuah jawatan agama.. on BILA DIA ONLINE
Anonymous
on 9/8/16

KAPIR KAPIR
kapir atau iman(FaitH) Semua ... Hampir semua teLah Di KAPiR~KAPiR kan Semakin banyak saLing Kapir mengapir_kan Orang Lain Baik LaH... begini Lah, saya nak bagi tahu Tiga perkara onLy Ketiga, nampak xionis terus stim BiLa xionis juaL bomb terus beLi BiLa xionis kapitaLis juaL mcD Makan ringan yg racun obesity BiLa xionis juaL senjata dan aLat perang terus beLi n sokong BiLa kapitaLis BukaK Bank dan gudang menindas ...

No probLem BiLa KAPiR xionis juaL obat² racun suntikan imun pada gadis² Pada remaja semua bangkit sokong Tembak cahaya daLam perut Pregnant untuk MeLihat Jantan betina yang akan Lahir Semua ini bodoh dan giLa... Xionism ingin membunuh Semua manusia dan agama Ini Lah dia KAPiR HARBi Yaaa... ini Laaa dia KAPiR HARBi 

Kedua:- Tak perLu KAPiR kan Sesiapa, tak perlu KAPiR Sana sini kerana KAPiR atau iMAN duduK antara dua jari KaLau tak iman KAPiR KaLau iman, tak KAPiR KaLau KAPiR tak iman Ada yg KAPiR isLam Tak iman sama isLam Ada yg KAPiR Hindu Tak iman sama on BILA DIA ONLINE
Nazrio Dond DoLLa
on 9/8/16






-------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apa yg merapu ni issey? Dh la tua2 duduk merapu benda2 yg xblh fikir dgn minda Allah bg ni... jgn duduk tayang perkara salah pulak. Malu la kt Allah kalau kt org pun kemaluan anda dh hilang. Cukup2 lah.

Tanpa Nama berkata...

Fatwa orang fatwa diri sendiri.fatwa orang bahawa dedak ITU halal, fatwa diri sendiri bahawa dedak ITU haram.lu pikiaq LA sendiri.

Tanpa Nama berkata...

Bahalol semua nya

Tak ada nilai ekonomi pulak tu

Lahap bulanan pun CUKAI CINA punya

Mana boleh pakai

Semua kerja pun makan gaji buta

Kalau dapat JUTA JUTA macam dalam DBKL kira bonus lah

Bibi Aishah berkata...

Cakap macam kelin g. Cam sial

Nur Barzakh berkata...

Yg kutuk kutuk tu, kutuk manja.. Kutuk abg isham tp hari hari jd kempunan klu tk jenguk blog dia. Menyedihkn. Dh korang tahu dia kaki hasut, diam jerlah.. Klu tk leh diam, blah la.. Jgn dok jenguk lansung.

Tanpa Nama berkata...

Ostat bugima bertuhankan hadi 355 ke ni?? Kahkahkahkahkah