.

Khamis, 15 September 2016

BILA PAS AKAN SAMAN?




SARAWAK REPORT VERSI ISLAM
semoga allah percepatkan hukum hudud al hadi kluk klak..semoga sultan pun dihukum sama. sultan bukan setan dan sultan bukan mulia disisi tuhan..yang teramat mulia hanya la al hadi..sehingga kini hadi gagal menyaman sarawak report..ini bukti hadi kluk klak masih ada kasih dan sayang terhadap insan kafir..

moga2 sarawak report masuk islam versi al hadi kluk klak...kalo yg halang sultan itu adalah bangsa johor, makanya warga bangsa johor itu wajib redha dgn hukuman itu kerana tanah air bangsa johor adalah hak mutlak sultan dan keturuan sakanya..hukum menghalang wajib dimasukkan kedlm silibus sekolah bangsa johor.. on WAJIB DISEBAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/14/16

SIBUK SIBUK SIBUK
Kau silap tt...dari maklumat yang boleh dipercayai....geng pas tu dah siap semua dokumen untuk saman serawak report...oleh sebab haji hadi, ton ton blue film dan abaduh sibuk....jadi dokumen tu telah diberikan kepada seorang ahli pas dari ranting kg laklok untuk diserahkan kepada queen counsel tetapi ahli pas tu tersalah beri kepada queen elizabeth....itu sebabnya dan tarikh penghantaran saman tu ditangguh pada bulan depan...kahkahkah. on TUAN SHEIKH LEBAI HAJI HADI KANTOI
Anonymous
on 9/14/16

90 JUTA TAK CUKUP
90 jota mana cukup? Tunggulah 90 billion barulah pak serban boleh cakap amerika nak bunuh bangsa serban, suruh amerika senaraikan nama calon pru/park Dan yang paling sadis bila hari selasa dijadikan cut I umum.Sekurang-kurangnya cuti umum hari selasa boleh dijadikan alasan kenapa tidak dapat buat tindakan saman-menyaman on SUDAH CUKUP SATU BULAN
Anonymous
on 9/14/16

MENCANDAT SOTONG
Kepandainya bila dilaut hanya pandai mencandat sotong, bila jejak kaki didarat dia hanya pandai pelevel jelek orang lain.APA diharap ular dalam semak yang hanya menyemak INI, dapat tampuk kuasa hanya sepenggal, tahu but amanat yang hanya memecah belahkan perpaduan melayu.Dia hanya mampu mendedak dipotarjaya saja LA. on TUAN SHEIKH LEBAI HAJI HADI KANTOI
Anonymous
on 9/14/16
KARUNG 90 JUTA
Kalau SAMAN habis lah duit KARUNG 90 JUTA kaya cukup sepuloh keturunan pun tak habis Tak payah kerja DBKL sudah kaya , pandai lah HAJI HADI ini KARUNG banyak apa ada susah MASYOOOOOKKKKKKKKKKKKKK....... on TUAN SHEIKH LEBAI HAJI HADI KANTOI
Anonymous
on 9/14/16

ADA KARUNG
Orang KAYA tak suka buat bising bising lah Nak buat apa bising bising kalau KARUNG ada kat rumah Standard kan Yang BODOH nya kawan kawan ikut sana sini tapi miskin papa kedana tak ada KARUNG pulak BODOH bukan ke salahan , Tapi RUGI lah kalau lain dapat KARUNG yang lain makan KANGKONG Melayu Melayu PAS lah yang NGOK!!!! on SUDAH CUKUP SATU BULAN
Anonymous
on 9/14/16






-------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ahhhhhhh....cucok dgn mentimun je le... Dh sebulan tggu abg pass tp tak dtg....