.

Isnin, 23 Januari 2017

NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS





BULEH LAWAK
hang dgn izzah anwar hang jgn buat memain. dgn nenek hang buleh lawak dlm kelambu.lanjiao!ciret makkoijo!! on NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS
in response to Inilah dia yg sebenarnya PM kita selepas Mapadulong kita pasongkan. Dgn kecunan Izzah ekonomi Malaysia akan stim dgn sendirinya dan terus terpancot-pancot menikmati kejayaan. , by panglimo potaseh.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/20/17

HARAMJADAH
haramjadah hang! si nurul ni dah puas berendam air mata smpai kering..sejak bljr d utp lg dh diuji..hang lg mau main??? adik kakak mak hang orang buat main2 hang senang hati ke rasa? bugima lu kannina ma jao jibayyy!! on NURUL IZZAH BUAT JAMUAN HARI GAGALIS
in response to Aku kalah tengok nurul ni,apakan daya kontol pendek.., by Anonymous.
Anonymous
on 1/20/17


NURUL BUAT

JAMUAN

PADA HARI

GAGALIS 

SEDUNIA
SILA

BELI TIKET

SEKARANG

RAMAI RAMAI

KITA SOKONG





--------------

3 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Inilah dia yg sebenarnya PM kita selepas Mapadulong kita pasongkan. Dgn kecunan Izzah ekonomi Malaysia akan stim dgn sendirinya dan terus terpancot-pancot menikmati kejayaan.

Tanpa Nama berkata...

Aku kalah tengok nurul ni,apakan daya kontol pendek..

Tanpa Nama berkata...

org yg berjuang tu payah ada family, susah ngatur semua,malam kena buka kaki, siang kena masak, mengemas semua,maka biar lah dia, walau single dia masih diminati ramai, tak payah sibu aibuk kacau, buat kerja sendiri sudah, kalau pasal mengumpat melayu no one lah, jaga diri periuk sendiri sudah...i love u izzah....kah kah kah