.

Isnin, 23 Januari 2017

TRUMP UNTUK MALAYSIA





TRUMP ANTI CHINA
dasar trump memng berbaloi pada malaysia..trump akan meyerang dasar one way china, duit china akan dipaksa naik..umum tahu, china adalah negara pengesport dan bukan pengimport..

dimalaysia je sudah banyak barangan made from china dari lubang jarum sampai ke lubang puki...tak mungkin china akan buat francaise kopi muar atau kopi keluang, tak mungkin china akan beli barangan buantan malaysia sedangkan made in china banyak..

china nak lawan trump??lupa kan dulu sb trump dan putin sudah tepuk bahu..namun yg penting ialah, jika trump mati dibunuh pun, amerika akan tetap tekan najib rosmah, kalo trump hidup lagi sepenggal pun china akan tekan najib rosmah..

tak mungkin menteri2 china akan terpalit dgn tergoda dgn skandal body lansing big mama, tak mungkin menteri2 china berani rasuah nanti dihukum bunuh..yg mungkin ialah kepala agung jd kepada mao... on UCAPAN PENUH PRESIDEN TRUMP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:25 PM





------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Buat lah Pesta Cheap Sale


Buat Malaysia Mega Sale...kakakaka
Jual lah , jual tu tak salah
Beli pon tak salah
Najib nak jual Malaysia ke , nak jual Melayo ke..
Apo yang mau kesah sangat ni beb

Dulu FreeLoader jual Pinang , jual Pangkor , jual Termasek ..
Melayo tak marah pon.
Kan baik kalao umno pon di-jual.
Siapa yang bodoh , akan dijual ...kakakaka