.

Rabu, 12 Julai 2017

ISLAM HANYA MENGHAFAL








ISLAM

agak2 saudi mazhab apa? agak2 saudi tu syiah ke sunni ke atau wahabi yg bukan ada apa2 dgn nabi..kita tak bole salahkan melayu islamic sb mereka belajar menghafal..mereka tidak berfikir, mereka kata semua ada dlm quran, spt kata uts don, quran serba lengkap


 MENGHAFAL

 tapi ekonomi islam pun ikut acuan amerika, acuan zionis, acuan kapitalis tebang balak suka2 hati with iman tp perlu fikir akan nasib org2 asal.lihat dr zulkifli mufti kuala lumpur, sedoktor2nya pun amik fukwa wahabi utk haramkan vape.


TIDAK PANDAI

itu doktor mufti, kalo bukan doktor lg teruk.bukan saja melayu yg belajar di middle east akan jadi mcm ni,malah negara2 islam yg lain juga tidak bole berfikir.lihat indon, islam terbesar didunia, persatuan kiai bole menhapuskan dosa melacur sb ekonomi yg susah..rm1 shari..jd islam yg dikatakan selamat tu islam yg macam ne?


BERFIKIR

islam hadi kah atau islam najib kahkahkah..atau iselam jais jakim..atau islam hanya penutup rompakan kaum2 pemodal yg islamic lagi haji hajah.. on 
WAJIB BACA - CARA MELAYU BERAGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/11/17





------------------

1 ulasan:

ali along berkata...

Hadi awang bkn islang dia salesman jual islang..tp skrg tengah MC sbb tuhan dah cabut separuh nyawa dia,bg option setengah lg..kalu ligat lg dia cabut semua..