.

Rabu, 12 Julai 2017

MAHATHIR TERUS MENYERANG
WOIT

APA MAKNA 

BERITA INI?

Jangan terlalu percaya dengan Mahathir!


GEORGETOWN - Pakatan Harapan dinasihatkan agar tidak terlalu mempercayai dengan kata-kata Dr Mahathir Mohamad kerana Pengerusi Bersatu itu seringkali membuat pusingan U selama berada dalam dunia politik.

Pengerusi Umno Pulau Pinang, Tuan Haji Zainal Abidin Osman berkata, sejak berada dalam Umno, Mahathir dilihat beberapa kali keluar dan masuk semula parti itu mengikut selera hatinya.

"Jika kita lihat, beliau pernah dipecat dari Umno pada 1969 dan selepas itu masuk semula. Beliau sekali lagi keluar Umno pada zaman Pak Lah, masuk balik zaman Najib, dan kini keluar semula (Umno). Disini jelas menunjukkan, keluar masuk Umno dah jadi perkara biasa bagi  Mahathir.

"Sebab itu saya ingin mengingatkan Pakatan Harapan, jangan terlalu percaya sangat dengan beliau sebab nanti beliau buat u turn lagi. Dan jangan terkejut jika beliau masuk Umno semula selepas ini," katanya kepada media hari ini.


INI MAKNANYA

MAHATHIR BERJAYA

KALAU TIDAK 

BERJAYA

SEMUA TAK 

AMBIL POT

NOTA:
bila musuh menyerang
bukan satu yang tak baik
ini satu petanda amat baik
ertinya apa yang kita buat
sedang mengancam musuh
kalau tidak efektif maka
musuh tak ambil hal


-------------------

2 ulasan:

ali along berkata...

Dia nak Kita caye ckp dia yg merapu Dean menipu sepanjang masa la tu.. umno mati hidup blk pun jgn mimpi la org nak caye..tp duit brim jgn tak sapu.hehehe

Tanpa Nama berkata...

change is the only real constant
but
change also means no moar mani
for these
PaRiAhS????????