.

Rabu, 12 Julai 2017

JUAL AGAMA - BERZAKAR BERZIKIR







HALAL KE

HARAM KE?

Sekejap haram, sekejap tak haram .. jangan sampai jadi Haram Jadah sudah. Dulu bila internet sampai, ia haram .. bila dah pandai main internet .. dan pandai tengok awek German .. ia jadi sunat sebab awek German tu terjojol anunye jadi kena sunatkan .. jadi harus sebab org macam Tontonwi sentiasa haus .. lepas tu baru lah wajib. on 
JUBAH PAK AJI DILONDEH
panglimo potaseh
on 7/12/17



BUAT KERJA

ARiba ... Haram Apa yang kita WAJIB buat pada kerajaan yang mengHALALkan riba dan memBENARkan riba diperdagangkan? Ustaz ni lupa nak bagi tau kot. on Alang-alang Masuk Neraka, Biar Sampai Neraka JAHANAM! (RIBA) - Ustaz Ahm...
Anti Fitnah
on 7/12/17


JUAL AGAMA

Yang mana kerja bank tu sila berhenti segera, hukumnya HARAM. Habis tu kami nak kerja apa!??? ...sila jadi USTAZ. jadi ustaz kerjaya yg noble, senang dapat pahala, boleh haramkan kerjaya lain mcm peguam, hakim dan dan dan. Lagipun jadi ustaz senang dapat bidadari. on Alang-alang Masuk Neraka, Biar Sampai Neraka JAHANAM! (RIBA) - Ustaz Ahm...
draracle
on 7/12/17


BERZAKAR BERZIKIR

adakah perbankan islam riba-free? on Alang-alang Masuk Neraka, Biar Sampai Neraka JAHANAM! (RIBA) - Ustaz Ahm...
kampong lad
on 7/11/17





---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ALOR SETAR, 18 Syawal 1438H, Rabu – Semua penjawat awam termasuk guru diminta membayar zakat menerusi kaedah potongan gaji melalui agensi atau jabatan.

“Semalam kami ada dedahkan sebanyak 44 peratus kakitangan Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) serta guru di negeri ini gagal membayar zakat.

Hasil perjumpaan dengan JPN, kita dapati majoriti daripada peratusan ini membayar zakat secara sendirian di kaunter-kaunter zakat di daerah masing-masing,” katanya,


dah bagi duit kat engko ... ko gi beli fortuner ... lepakkk kat kerusi belakang nampak angkuh.... sapa nak bagi.... baik bagi sendiri leeee ... tentu sampai ke asnaf

Tanpa Nama berkata...

jgn lupa kes cadbury, jakim main silap mata, kejap haram kejap halal..kemudian pegawai perempuan jakim keluar statement bahaya kandungan e dlm coklat adalah halal didlm negara sunnah walrasuah..jgn lupa kes vape..diharamkan oleh mufti kuala lumpur asal teengganu..tapi rokok masih halal sampai arini..disebalik ini adalah ekonomi,jaga ekonomi kapitalis itu juga halal, minumair racun juga halal, makan rasuah 1mdb juga halal, penerima wang rompakan 1mdb juga halal..bila pas nak saman rafizi dan husam..??tak sabar nak tengok najib naik mahkamah london utk jd saksi saman sarawak report..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Aku daH jenOh cakap, Bank yg label isLam tu babi sembeLih, Bank taK ada level isLam tu babi yg x sempat sembeLih. Anywhere bubuH jer patuk patuk syariah compliance compLiang isLang reka-ang umnQ