Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 24 September 2008

MALAYSIA IKLANKAN DISTINASI PELANCONGAN DI YAHOO! DAN MSN – Utusan Melayau


KUALA LUMPUR 23 Sept. - Malaysia menjadi negara pertama yang mengiklankan destinasi pelancongannya dalam enjin carian Internet Yahoo! dan MSN hari ini.

Menteri Pelancongan, Datuk Seri Azalina Othman Said berkata, iklan dalam Internet adalah langkah pertama sebelum Lembaga Penggalakan Pelancongan Malaysia melancarkan iklan televisyen melalui Internet (web TV) tidak lama lagi.

kah kah kah…. minah ni nak kelentong sapa? Malaysia menjadi negara pertama??? kah kah kah…. dulu web tv pertama dalam dunia...kah kah kah... ni iklan pertama dalam dunia….kah kah kah…. minah ni ke yang membuat internet….kah kah kah…

cik shabery 46 ….sila talipon minah ni….. berita macam nilah yang rakyat nak baca supaya mereka percaya…. kah kah kah

minah oooi…. bila laporan bujet Sukom 98 nak di bentang kat parlimen …. dah 10 tahun….kah kah kah…. malaysia negara pertama dalam dunia yang menterinya suka klentong….kah kah kah


7 ulasan:

cucupakkasim berkata...

berapa pula profesional fees yang kena..??Berapa pula consultation fees yang kena??Berapa pula upah buat proposal paper yang kena??

Nami berkata...

kalau promote muka 3 ketul setan jahanam tu(pak tido,pak C4,lesbian) macam billboard2 yang ada tu,haha,toksahlaaa..makin takut pelancong nak datang.hahaha!

mmie berkata...

kan da cakap, pengkid tua nie memang bangang... agaknya baru semalam die bukak page Yahoo!... pengkid tua ni memang tak layak jadi menteri... bengap!

Farouk berkata...

Bab profesional fees, consultant fees, proposal dan segala yang berkaitan dengan iklan tu, jangan risau. Setiap kementerian ada peruntukan masing-masing. Kalau takde peruntukan, macam mana negara nak jalan? Tak perlu pertikai lah...

Tanpa Nama berkata...

Hek eleh.
Setakat internet advertising tu dah beratus negara sudah advertise di internet TV lebih dari sepuluh tahun lepas.
Minah ni setakat nak "mentoriak" (nipu) orang buta internet tu boleh la.
Please lah, dont insult our intelligence, pompuan ni dah bodoh- berlagak pulak tu. Piraaah mabok..!
Syabas Abang Isham, telanjangkan orang-orang pembohong, bagi depa tau kita bukan bebal bin bahalol..!

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Kah kah kah...

Nak bangga ape camni,negara2 luar dh lama wat camni....

Kah kah kah

Bangga la yg kununnye dia wat keje..

Kah kah kah

Cube dia jawab soalan cucupakkasim tue....Ntah mcm mane dia belit plak?

Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Buat farouk, memang ada peruntukan. Tapi semua untuk KRONI BEE END. Benda nih turun ke tak kepada rakyat bawah, rakyat miskin, Hang nie suka jilat